Frenezia s-a instalat aseara pe „Moina“ o data cu aparitia divei pe scena de 20 de tone instalata pe gazonul stadionului. Intr-o fusta scurta, argintie, Beyonce a urcat pe scena in aplauzele a aproape 10.000 de persoane.

Prima piesa din concert, „Crazy in love“, hit-ul compus de Jay Z., iubitul divei, a aprins imediat spiritele celor prezenti, care au rabdat citeva ore bune o ploaie torentiala. La aparitia starului, ploaia a incetat. „Hello Romania!“, a exclamat artista intre doua piese. Ea a mentionat ca intregul spectacol a fost la un pas sa fie anulat din cauza vremii potrivnice.

"Am tinut neaparat sa cint in aceasta seara si voua va multumesc din suflet pentru ca sinteti intr-un numar atit de mare aici, cu mine“, a mai spus Beyonce. Pe parcursul recitalului, diva a schimbat mai multe vestimentatii, toate au pastrat insa tenta argintie.

La inceput a fost imbracata intr-o fusta scurta, a urmat o rochie lunga de seara, apoi o alta fusta scurta si o bluza cu mineci bufante, iar spre final diva a ramas intr-un body de culoare argintie. Peste sapte vestimentatii, printre care si celebra rochita alba marca Marilyn Monroe, au fost schimbate in cursul show-ului.

Publicul a asistat la recitaluri sustinute de toti membrii formatiei care a acompaninat-o pe Beyonce, ulterior ea intepretind o piesa fara nici un fel de acompaniament. Pe scena au urcat alaturi de diva o suita intreaga de dansatori, imbracati si ei in mai multe tinute complementare vestimentatiei artistei.

Fara bis

Zeci de mii de telefoane mobile au inregistrat sau fotografiat fiecare miscare de pe scena. „Licuricii“ din multime au fost, de altfel, si singurele lumini vizibile in timpul programului, organizarea lasind mult de dorit. Cu toate acestea, clujenii au avut parte aseara de un adevarat show venit de peste ocean. Contrastul dintre Est si Vest a fost mai vizibil decit oricind.

Pe de o parte, show-ul a fost unul de-a dreptul incendiar, de cealalta parte, insa, conditiile de pe stadion au fost sub orice critica. La eveniment au putut fi vazute si nume din show-bizz-ul autohton, precum vedeta Acasa TV Cabral, CRBL de la Simplu, dar si Mircea Zara de la MTV sau cintareata Cristina Rus.

Concertul lui Beyonce a tinut aproximativ 80 de minute, inaintea ei urcind pe scena Paula Seling. Spre surprinderea tuturor, spectatorii prezenti nu au cerut bis la finalul recitalului.

Poze scoase la vinzare

Cei mai norocosi spectatori care au reusit aseara sa intre la spectacol inarmati cu aparate foto profesionale au scos, imediat cum au iesit de la show, la vinzare pozele facute cu Beyonce Knowles. Programul la Cluj al artistei a inceput la ora 15.30, cind o cursa speciala a aterizat pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

O caravana de autoturisme de lux a preluat-o atit pe solista, cit si staff-ul cu care aceasta a ajuns in orasul de pe Somes. In scurta ei sedere in oras, Beyonce i-a vizitat pe copiii bolnavi de cancer internati la Institulul Oncologic „Dr. Ion Chiricuta“. In ciuda unui show de exceptie, organizarea a lasat de dorit.

Reprezentantii presei au fost tratati in bataie de joc de organizatorii evenimentului, nefiind lasati sa intre nici macar la conferinta de presa.