Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, si presedintele ANAF, Sorin Blejnar, au fost joi la Guvern pentru a avea o noua discutie cu premierul Emil Boc despre protestele angajatilor pentru neplata stimulentelor, potrivit Mediafax.

Potrivit Agerpres, discutiile s-au incheiat in jurul orei 12.00.

Ministrul Gheorghe Ialomitianu are programata joi, la ora 12,30, o noua intalnire cu liderii de sindicat pentru negocieri, la sediul ministerului.

In sedinta de guvern de miercuri, premierul Boc le-a transmis ministrilor ca trebuie sa inteleaga cu totii foarte clar ca stimulentele salariale se acorda doar pe criterii de performanta, atunci cand angajatul isi depaseste sarcinile de serviciu, si nu in mod automat.

Negocierile dintre Ialomitianu si liderii sindicali s-au incheiat fara rezultat, in noaptea de miercuri spre joi, dupa aproximativ patru ore, ministrul afirmand inca o data, la iesirea din Ministerul de Finante, ca stimulentele trebuie acordate pe criterii de performanta, celor care reduc evaziunea fiscala.