Teo Trandafir (PDL) si-a inaugurat, duminica, sediul de campanie, aflat la cativa metri de cel al contracandidatei sale, Liliana Minca (PSD-PC), informeaza Mediafax. Trandafir si-a anuntat totodata si strategia de campanie prin sloganul "Mai mult suflet, mai putina politica", purtatorul sau de cuvant fiind eurodeputatul Cristian Preda.

Teo Trandafir a avut si surpriza de a fi vizitata de contracandidata sa, Liliana Minca, care s-a oprit la sediul de campanie al PDL pentru a o saluta si a-i ura succes in campanie. "Dumnezeu o va alege pe cea care este cea mai buna", i-a spus Liliana Minca contracandidatei sale.

La intrarea in sediul de campanie al PDL a fost postat un banner cu imaginea lui Teo, alaturi de mai multe persoane, pe un fond alb, verdele fiind culoarea folosita in mesajul electoral al candidatei PDL: "TEOdora Trandafir, Un prieten in Parlament" si "100% Suflet".

Bannerele de campanie nu au culoarea portocalie, singurul element care tine de PDL fiind sigla partidului, dispusa in coltul din dreapta al acestor mesaje promotionale. Intrebata de ce nu foloseste culoarea portocalie a PDL pentru a-si promova campania, Teo Trandafir a explicat ca partidul a avut generozitatea de a nu o politiza.

"Mi-au explicat clar ca nu au nevoie de inca un om politic care sa sforaie in continuare in Parlament, care sa scoata idei pe care nu le poate duce la bun sfarsit”, a mai declarat Teo.

„Am fost acuzata in ultima vreme ca nu stiu politica deloc. Am stat si m-am gandit si nu este chiar asa", a spus Teo Trandafir, aratand ca de-a lungul activitatii din televiziune a cunoscut multi politicieni si nu este complet rupta de fenomen.

Teo a mai explicat ca ceea ce o diferentiaza de ceilalti politicieni este acest slogan pe care si l-a ales – "Mai mult suflet, mai putina politica", si anume ca "politicienii fac multa, multa politica, cu putin, putin suflet, iar noi o sa facem politica, nu neaparat putina, cu mult suflet".

Purtatorul de cuvant al campaniei lui Teo Trandafir, Cristian Preda a declarat ca este legat de aceasta prin faptul ca a crescut in acest colegiu in care au loc alegerile partiale iar Teo Trandafir apartine generatiei sale, amandoi fiind studenti in 1989.