Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat miercuri ca Marian Vanghelie a folosit un limbaj absolut intolerabil si trebuie sa isi ceara scuze imediat fata de toate persoanele pe care le-a jignit.

"E un limbaj absolut intolerabil. Cred ca dl. Vanghelie ar trebui sa isi ceara scuze imediat fata de toti cei pe care i-a jignit", a spus el, ca reactie la inregistrarea audio difuzata in aceeasi zi de ziaristul Victor Ciutacu, in care liderul PSD Bucuresti il injura pe seful partidului, Mircea Geoana.

El a subliniat ca un astfel de limbaj risca sa discrediteze grav imaginea oricarui politician si ca Marian Vanghelie trebuie sa inteleaga ca, daca doreste sa devina cu adevarat un lider important la nivel national, trebuie sa renunte complet la acest gen de limbaj.

"Dl. Vanghelie trebuie sa inteleaga ca harnicia, loialitatea si voturile pe care nimeni nu contesta ca le aduce trebuie combinate cu o anumita atitudine" potrivita pentru un politician, a adaugat Mircea Geoana.

"Astia-s niste lepre nenorocite. Tu crezi ca sunt indragostit de Geoana, ce, e gagica? Da-l in ... ca are o gramada de defecte", este afirmatia lui Vanghelie care a starnit reactia lui Geoana.