"Congresul extraordinar al PNL va avea loc in zilele de 5,6 si 7 martie", a anuntat sambata presedintele formatiunii liberale, Crin Antonescu. Politicianul liberal a anuntat si ca va candida la presedintia partidului. "Pana acum nu s-au anuntat alte candidaturi pentru conducerea formatiunii", a completat Antonescu.

Liderul liberal a anuntat recent ca va propune Delegatiei Permanente organizarea unui Congres extraordinar al formatiunii in luna martie. Conducerea PNL, intrunita sambata la Poiana Brasov, a aprobat propunerea lui Antonescu, cu 85 de voturi "pentru", 24 de voturi "impotriva" si 26 de abtineri.

Crin Antonescu a mai precizat ca va candida din nou la presedintia formatiunii. "Pana acum nu s-au anuntat alte candidaturi pentru conducerea PNL", a spus politicianul.

Liderul PNL a anuntat si constituirea unei Comisii pentru statut, care va discuta si analiza propunerile facute in perioada urmatoare.

Fostul presedinte al formatiunii liberale, Calin Popescu Tariceanu, a evitat sa spuna daca va candida la conducerea formatiunii, precizand ca nu vede oportuna organizarea unui Congres in acest moment.