Independentul Sorin Oprescu s-a intalnit vineri seara cu social-democratii Miron Mitrea si Cristian Diaconescu, la un restaurant din capitala, informeaza Realitatea TV. "Sunt distrusi astia, au nevoie de medicamente, ca a pierdut PSD", a declarat la iesire din local fostul social-democrat Sorin Oprescu. "Am mancat mamaliguta cu branza si am discutat ca prieteni vechi", a explicat Miron Mitrea. Cristian Diaconescu a refuzat sa spuna despre ce au discutat, dar a izbucnit in ras in momentul in care jurnalistii i-au comunicat ca Oprescu a declarat ca a venit ca sa-i incurajeze pe cei doi membri PSD.

"Sunt distrusi astia, au nevoie de medicamente, ca a pierdut PSD. Trebuie sa ma apuc sa-i tratez. Nu sunt de internat, ca se monteaza singuri", a explicat Sorin Oprescu in fata jurnalistilor. Intrebat daca s-a discutat despre renumaratoare, primarul general al Bucurestiului a replicat: "Ce numaratoare? Asteapta si ei cu emotii, dar parerea mea e ca... nu stiu... hotararea Curtii este in regula, daca se numara voturile alea".

"Am venit sa-i incurajez pe Cristi si pe Mitrea. Sunt tufliti de chestia asta. O sa-i sprijin eu putin cu niste medicamente. Niste antidepresive. Eu sunt doctor foarte bun", a continuat fostul social-democrat. In ceea ce priveste o eventuala revenire in partid, Oprescu a declarat ca "eu am spus ca ba si intotdeauna mi-am tinut cuvantul". Intrebat ce medicament i-ar da lui Mircea Geoana, acesta a declarat ca are un singur sfat: "tarie de caracter".

La cateva minute, din local a iesit si Miron Mitrea, alaturi de Cristian Diaconescu. Daca fostul ministru de Externe a refuzat sa dea o declaratie si a izbucnit in ras cand a auzit ca Oprescu i-a incurajat, Miron Mitrea s-a aratat mai dispus sa vorbeasca in fata camerelor. "Ne-am intalnit, am baut o cafea, am mancat mamaliguta cu branza si am discutat ca prieteni vechi. Am discutat de multe lucruri. Ne gandim si noi la ce se intampla", a precizat Mitrea.