Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti, la Pitesti, ca responsabilitatea pentru situatia actuala a tarii revine in mod egal lui Mircea Geoana si Traian Basescu, mentionand ca liderul PSD ar trebui sa nu uite, cand face promisiuni in campanie, ca partidul lui a fost timp de 9 luni in Cabinetul Boc, relateaza Mediafax. El a mai spus ca Basescu s-a simtit foarte bine ca aliat cu Geoana, Iliescu, Voiculescu, Hrebenciuc si cu Vanghelie.

  • "Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi tara este egal impartita intre domnul Basescu si domnul Geoana, intre Partidul Democrat Liberal si Partidul Social Democrat, care s-au aliat la inceputul acestui an, s-au simtit foarte bine impreuna".
  • "S-a simtit foarte bine domnull Basescu aliat si cu domnul Geoana si cu domnul Iliescu si cu domnul Voiculescu si cu domnul Hrebenciuc si cu domnul Vanghelie si cu toti acesti domni".
  • "E bine ca atunci cand domnul Geoana cutreiera tara promitand in stanga si in dreapta, dupa cum il stim, mare promitator, sa nu uite ca a avut noua luni de zile un partid care a detinut jumatate de Guvern".