Liderii democrat-liberali au convocat pentru duminica sedinta Colegiului Director, unde se va pregati lansarea lui Traian Basescu in cursa pentru presedintie. La intrunirea programata sa inceapa la ora 18.00 vor participa toti liderii de filiale ai PD-L, pentru a stabili principalele elemente ale strategiei de campanie electorala.

Anuntul a fost facut de liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Mircea Toader, care a declarat pentru Mediafax ca decizia a fost luata in cursul zilei de sambata.

Lansarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile prezidentiale va avea loc, cel mai probabil, la finalul saptamanii viitoare, au declarat pentru agentia de presa citata surse de la varful partidului. Anuntul oficial al intrarii liderului de la Cotroceni in campanie ar urma sa aiba loc la Sala Palatului.

Prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat, insa, pentru NewsIn, ca subiectul dezbaterilor de duminica este legat de adoptarea unei rezoluţii de susţinere a Parlamentului unicameral.