1. A trecut/va trece (si cand anume) Metrorex in administrarea Primariei Bucuresti?

2. Cand vor trece aeroporturi, porturi etc din administratia centrala la administratia locala sau cand vor fi privatizate?

3. Cand vor trece alte active (precum stadioane de fotbal etc) in administratie privata?

4. Ce ar trebui sa se intample cu Tarom si de ce nu s-a facut ce ar trebui sa se intample cat timp a fost domnia sa ministru al transporturilor?

Si daca tot vorbim despre Tarom, ce parere are dl. Orban despre declaratia din aceasta toamna a domnului Gheorghe Birla, presedintele Tarom, declaratie cu care va puteti delecta in revista publicata de Tarom si pusa la dispozitia tuturor calatorilor: Insight Tarom:

“Spuneam in numarul anterior ca dorim sa provocam viitorul; vorbind despre o aspiratie, o provocam sa se intample”, si este ceea ce facem zi de zi la TAROM. Dar acest lucru nu ar fi fost posibil fara sustinerea continua si nemarginita a domnului Ludovic Orban, ministru al transporturilor, un promotor al initiativelor curajoase, un real sprijin in sinergizarea proceselor tehnologice in vederea obtinerii unui produs apropiat de cerintele tot mai exigente ale pasagerilor nostri.”

Personal, imi este teama ca au trecut 20 de ani de la Epoca de Aur, dar nu s-a schimbat nimic in “buna” guvernare a firmelor de stat…

Comenteaza pe blogul lui Emil Stoica