"Guvernul Tariceanu lunea hotaraste ceva, martea se schimba, sambata revine, si duminica vine Orban si cere sa se schimbe din nou. Tariceanu propune ca Guvernul sa ofere tichete cadou functionarilor publici, dupa care domnul Tariceanu vine si cere sa nu se mai dea tichete cadou." Primarul sectorului 5 si presedintele filialei Bucuresti a PSD, Marian Vanghelie, a sustinut, astazi, o conferinta de presa in care a criticat decizia Executivului de a nu mai acorda tichete cadou.

Pe de alta parte, intrebat, la finalul conferintei, cine este candidatul PSD la Primaria Capitalei, primarul sectorului 5 a afirmat: "Candidatul PSD este Marian Vanghelie".

Referitor la tichetele cadou, el a adaugat ca acestea se acorda, oricum, din bugetele locale, iar Guvernul nu avea nicio treaba cu aceste tichete.

"Sa lase legea asa cum era, legea era oricum propusa de PSD", a adaugat primarul sectorului 5.

Marian Vanghelie a mai adaugat ca PSD nu mai voteaza nicio ordonanta de urgenta pana cand Guvernul nu decide sa se ofere in continuare tichete cadou.

Marian Vanghelie a tinut si sa il felicite pe actualul primar general, Adriean Videanu, pentru ca "a avut barbatia, curajul si demnitatea sa spuna, in al 12-lea ceas :Da, domnule, firma mea a pus borduri in Bucuresti".