PD-L, PNL si PSD lucreaza la acest sfarsit de saptamana. Liberalii, democrat-liberalii si social-democratii isi fac planuri pentru anul electoral 2008 si si-ar putea desemna chiar candidatii pentru alegerile locale. PD-L va pune, tot astazi, la punct si textul final al motiunii simple privind taxa de prima inmatriculare.

Grupurile parlamentare ale PD-L se intalnesc, astazi, la Brasov cu membrii Biroului Permanent National, pentru a analiza textul final al motiunii simple legate de taxa de prima inmatriculare. Democrat-liberalii cer anularea taxei, dar si restituirea banilor celor care au platit-o deja, anunta Realitatea Tv. In plus, ei discuta despre situatia de la CNSAS, votul uninominal si si-ar putea desemna candidatii pentru alegerile locale.

Liberalii se reunesc tot la Brasov, unde are loc sedinta Delegatiei Permanente. Ei vor discuta despre noua sesiune parlamentara, dar si despre pregatirea alegerilor locale.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste tot astazi la Pitesti, intr-o sedinta cu usile inchise. Deciziile ce se vor lua in cursul sedintei ar urma sa fie facute publice abia maine, in cadrul unei conferinte de presa. Liderul social-democrat Mircea Geoana a declarat, pentru Radio Romania Actualitati, ca este vorba despre o sedinta strategica la inceput de an, in conditiile in care 2008 este un an electoral, si, deci, foarte important.