Primarul PSD al Iasiului Mihai Chirica sustine ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de la sefia PSD, motivand ca "degringolada din partid, dar si din Romania i se datoreaza suta la suta" liderului social-democrat. "Cred ca s-a mai nascut o data Nero, care nu vede decat o singura modalitate de a parasi tronul, prin arderea cetatii", a spus Chirica despre Dragnea, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihai Chirica a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului Local Iasi, ca liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia din fruntea partidului, atat pentru degringolada din partid, cat si pentru cea din Romania.

"Nu sa se retraga, ci sa-si dea demisia. Degringolada in care se zbate Romania de astazi si PSD de astazi i se datoreaza in proportie de suta la suta. Sa isi dea demisia pentru a nu fi demis. Ar fi ultima masura de onoare pe care ar putea sa o ia, avand in vedere ca Romania este pe descrestere, intr-un haos evident, politic si administrativ Si nu cred ca haosul mai poate sa guverneze in momentul de fata", a spus Mihai Chirica.

El a afirmat ca in Romania lucrurile merg prost din cauza ambitiilor lui Dragnea.

"Cred ca s-a mai nascut o data Nero, care nu vede decat o singura modalitate de a parasi tronul, prin arderea cetatii. Iar cetatea se cheama Romania si e pacat ca reinventam pagini rele din istoria acestei Europe. Sper sa ia o decizie inteleapta in continuare", a mai declarat primarul Iasiului Mihai Chirica.