Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a reactionat dupa ce Organizatia Pact i-a solicitat sa inceteze colaborarea cu Mirel Palada, precizand intr-un comunicat de presa ca in prezent Palada, fost purtator de cuvant al guvernului condus de Victor Ponta, nu este nici profesor titular si nici asociat la SNSPA.

Mirel PaladaFoto: Hotnews

"In acest moment, domnul Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA. Regretam faptul ca imaginea SNSPA este folosita in interese exterioare mediului universitar. De asemenea, facem apel la responsabilitate, decenta si toleranta din partea oricarui actor public. SNSPA sustine dezbaterile publice, bazate pe rationamente valide, respect, iar neintelegerile trebuie clarificate, cu buna credinta. Totodata, SNSPA dezaproba ferm orice act/element de agresivitate, verbala sau fizica", se arata in comunicatul de presa.

Pact pentru Romania a cerut joi rectorului SNSPA, Remus Pricopie, si decanului Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Alina Bargaoanu, sa intrerupa colaborarea cu sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, care l-a lovit miercuri seara, in pauza unei emisiuni la B1 TV, pe senatorul Mihai Gotiu. Organizatie sustine ca asocierea cu Mirel Palada ar reprezenta o pata pe imaginea invatamentului superior din Romania.