Membrii PSD Timis s-au reunit, luni dupa-amiaza, in sedinta, la initiativa a aproximativ 50 de primari din judet, pentru a semna o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu, puternic contestat in aceste zile de membri ai conducerii centrale a PSD, anunta News.ro. In urma acestei sedinte, social-democratii din Timis au semnat o rezolutie pentru sustinerea premierului Sorin Grindeanu, document care va fi transmis conducerii centrale a partidului.

Sorin GrindeanuFoto: Agerpres

Cei aproximativ 50 de primari pe care ii are PSD in judetul Timis au anuntat conducerea judeteana a partidului ca vor sa se intruneasca intr-o sedinta, luni, pentru a-l sustine pe premierul Sorin Grindeanu.

La sedinta au participat si consilieri locali si judeteni, dar si presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra care acum coordoneaza filiala si care mai ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.

In urma acestei sedinte, social-democratii din Timis au semnat o rezolutie pentru sustinerea premierului Sorin Grindeanu, document care va fi transmis conducerii centrale a partidului.