Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Antena 3, referitor la momentul in care ministrul Justitiei Florin Iordache si-a dat demisia, ca discutia cu acesta nu cu a fost "iesita din comun", precizand ca ii leaga o prietenie de mai multi ani si si-a exprimat convingerea ca acesta "isi va face treaba in Parlament extraordinar de bine", potrivit News.ro.

Grindeanu a precizat ca nu a cerut el inlocuirea din functie a lui Iordache "N-a fost o discutie iesita din comun. Eu cu Florin Iordache pot sa spun ca era cam singurul din Guvernul Romaniei pe care il stiam de multi ani inaintea altor colegi. Si dincolo de partea politica, ne leaga si o prietenie. S-au facut anumite lucruri legate nu de fond. Eu nu vreau sa vorbesc de fondul problemei, ci de ceea ce am spus din prima seara si anume de gestiunea comunicarii deficitare", a declarat Sorin Grindeanu. Premierul a precizat ca fostul ministru al Justitiei si-a dat demisia, adaugand ca "este un om care a incercat sa rezolve o problema".

"Si-a dat demisia domnul Iordache inainte de sedinta de Guvern de joia trecuta. Imi pare rau, e un coleg cat se poate de bun, isi va face treaba in Parlament, sunt convins, extraordinar de bine. Este un om care a incercat sa rezolve o problema care trebuie rezolvata si acum si in urmatoarele saptamani", a aratat Grindeanu