​Dacian Ciolos a criticat, intr-o postare pe Facebook, demersul gratierii/amnistiei facut de PSD. "Principalul obiectiv a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale. Nimic altceva nu conteaza, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetatenii care respecta legea, tara, credibilitatea ei, statutul european al Romaniei. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege. Simplu si cinic. Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceti Romania inapoi in anii '90", a declarat fostul premier.

Dacian CiolosFoto: Captura Facebook

Postare Ciolos:

"Prin felul in care a fost facut azi, demersul gratierii/amnistiei, in orice forma sau moment va fi el promovat, creeaza suspiciunea ca obiectivul central al guvernarii PSD-ALDE este altul :

Nu bunastarea romanilor, asa cum au clamat inainte si dupa alegeri,

Nu interesul public, cetatenii sau mediul economic,

Nu interesul Romaniei intr-un context geostrategic foarte dificil.

Principalul obiectiv a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale.

Nimic altceva nu conteaza, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetatenii care respecta legea, tara, credibilitatea ei, statutul european al Romaniei. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege.

Simplu si cinic.

Reglementarile introduse pe furis nu arata decat dispret fata de cetateni. Maniera duplicitara in care este folosita problema supra-aglomerarii penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticoruptie in Romania, este inacceptabila.

Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceti Romania inapoi in anii '90. O Romanie normala este Romania domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forta sau aranjamentelor oculte."