Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre Mihai Petria, primar al comunei Tudora, judetul Botosani, si Leonard Cristian Chiciu, consilier local in orasul Baneasa, judetul Constanta, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANI, Mihai Petria se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 20 iunie 2012, intrucat exercita simultan cu functia de primar si calitatea de persoana fizica autorizata, incalcand dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. g) si dispozitiile art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

Leonard Cristian Chiciu se afla in stare de incompatibilitate, intrucat, in perioada exercitarii mandatului de consilier local, SC SDM Aquila Guard SRL si SC Alert EL Car SRL (societati comerciale in cadrul carora sotia consilierului detine calitatea de asociat unic si functia de administrator) au incheiat contracte de prestari servicii, in valoare totala de 61.245 lei, cu Primaria orasului Baneasa.