Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, spune intr-un interviu la RFI ca e dispus sa participe la dezbateri cu premierul Victor Ponta. Presedintele PNL precizeaza insa ca prima invitatie la o dezbatere a venit chiar de la el, inca de acum o luna.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca va propune, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, sa fie organizate cel putin trei dezbateri publice punctuale, privind politica externa, sistemul constitutional si viziunea economica, in media diferite, nu la o singura televiziune.

Klaus Iohannis ii raspunde candidatului PSD: "Eu am facut o invitatie pentru o dezbatere sau pentru mai multe dezbateri cred ca de acum o luna de zile si iata ca dupa o luna de zile si primul-ministru s-a gandit sa se ocupe de aceasta chestiune. Sigur, eu sunt dispus sa discut, sa discutam proiectele noastre, sa discutam despre economie, despre statul de drept, despre independenta justitiei, doar ca aceste doua notiuni nu le-am prea auzit de la tanarul prim-ministru. Dar sigur, sunt dispus sa discutam orice tema relevanta pentru Romania si pentru romani". Continuarea pe www.rfi.ro.