PSD nu exclude o noua suspendare a lui Traian Basescu, dar acest demers ar fi greu de gandit in conditiile actuale, a declarat la RFI europarlamentarul social-democrat, Catalin Ivan. El avertizeaza ca daca presedintele insista, va fi suspendat din functie.

HotNews.roFoto: Hotnews

In opinia lui Catalin Ivan, o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu "nu este exclusa, dar e dificil de gandit o noua suspendare acum, in conditiile actuale, pentru ca mai sunt doua luni pana la alegeri, contextul nu este unul favorabil unei noi crize politice. Dar pe de alta parte, nici nu putem sa-l lasam pe Traian Basescu sa faca absolut ce vrea in Romania in lunile pana i se incheie mandatul, doar pentru ca nu mai are nimeni ce sa-i faca".

Eurodeputatul PSD spune ca "daca Traian Basescu ne va obliga, o vom face pana la urma, pentru ca este in interesul tarii si al romanilor. Orice abuz din partea Cotroceniului nu poate sa faca bine nimanui. Deci intr-un final, daca Traian Basescu insista, vom face si suspendarea, ca nu poate sa mearga la nesfarsit cu abuzurile".

Citeste in intregime pe RFI.ro.