Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in a doua sa interventie dupa anuntarea exit-poll-urilor, in care partidul a obtinut un scor sub tinta asumata, ca "razboiul (cu PSD) de-abia incepe" iar liberalii nu "iau mita" si nu vor lasa Romania pe mana "baronilor rosii".

"Indiferent de rezultatul alegerilor ii aisgur pe toti cetatenii Romaniei, pe membrii partidului, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile. PNL nu ia mita. PNL este singurul partid care pe baza principiilor si in virtutea valorilor a fost capabil sa paraseasca o guvernare si nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai putin caldut la guvernare", a spus el, intr-un mesaj adresat disidentilor din partid.

"Cei are isi inchipuie ca doi, trei, cinci liberali capturati din diferite motive pot sa substituie vointa unui partid care de 139 de ani traieste din valori si nu din pomeni se insala amarnic", a continuat acesta.

Crin Antonescu a sustinut ca PNL "va reprezenta cetatenii impotriva baronilor" PSD si nu va lasa "Romania pe mana baronilor rosii".

PNL va fi principala forta politica in lupta impotriva PSD-izarii Romaniei, a continuat liderul liberalilor, avertizand ca "acest razboi nu s-a terminat", ci "de-abia a inceput".

"Batalia politica e o batalie majora iar optiunea PNL a fost facuta", a mai spus Antonescu, inainte de a adauga ca liberalii reprezinta "speranta si proiectul de occidentalizare a Romaniei impotriva feudalismului rosu".