Premierul Victor Ponta a catalogat drept "tampenie" zvonul privind schimbarea sefului SRI cu Ioan Rus, despre care ar fi discutat cu vicepresedintele american Joe Biden, aratandu-se surprins de aceasta informatie.

Intrebat la Sibia daca a discutat cu Biden despre inlocuirea lui George Maior cu Ioan Rus la sefia Serviciului Roman de Informatii, Ponta a replicat: "Evident ca n-am vorbit cu dl biden despre schimbarea sefului de la sri. Sunt atat de multe tampenii, nu pot sa le comentez pe toate. Ce sa discut eu cu vicepresedintele SUA despre schimbarea nu stiu cui? Da, am discutat si despre cine o sa fie sef la organizatia de seniori a PSD-ului."

National a scris ca vicepresedintele SUA, Joe Biden, "i-a instiintat recent atat pe presedintele Traian Basescu, cat si pe premierul Victor Ponta, ca alesul pentru inlocuirea lui Maios este Ioan Rus", urmand ca Maior sa ocupe postul de atasat pe langa Ambasada Romaniei la Washington.

La Sibiu, se desfasoara, vineri, Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, in cadrul careia cei peste cinci sute de participanti vor alege noua conducere.