Decizia angajarii raspunderii pe descentralizare a fost luata in comun de toti liderii USL, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand insa, dupa ce prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a evocat ideea unei dezbateri in locul acestei proceduri, ca "cineva fuge din poza zicand ca nu a fost acolo", relateaza Mediafax.

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa reuniunea grupurilor parlamentare PNL, ca unii dintre liberali considera ca nu este bine ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe proiectul de descentralizare si doresc o dezbatere in Parlament asupra acestuia.

In replica, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca decizia angajarii raspunderii a fost luata in consens in cadrul Uniunii Social-Liberale.

"Ati fost la conferinta de presa cand Antonescu, cu mine, cu Daniel Constantin si cu Oprea am anuntat decizia USL. Sincer sa fiu, eu am totala incredere ca, daca luam o decizie impreuna, dupa aia, iarasi mai fuge cineva din poza si zice ca n-a fost acolo. Desigur, si eu imi doresc intotdeauna cat mai multe dezbateri, din acest motiv Dragnea a fost la toate grupurile parlamentare si va merge in continuare", a spus Ponta jurnalistilor.

El a reiterat ca decizia privind angajarea raspunderii a fost luata de comun acord cu ceilalti lideri USL.

"Asta s-a decis la USL, repet, in prezenta tuturor liderilor USL", a subliniat Ponta.