Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a afirmat ca decizia lui Cristian Preda de a nu mai reveni in partid nu il bucura si a apreciat ca fiecare este liber sa isi aleaga drumul in politica.

"Sa fie sanatos. Nu ma bucura plecarea nimanui, dar dansul nu prea imi dau seama daca a fost vreodata in PDL. Nu ma astept la nicio plecare, dar pana la urma, nu o data am spus, fiecare este liber sa isi aleaga drumul in politica, cel in care crede. Partidul este unul puternic, unit. Iata, la alegerile noastre interne, pentru desemnarea candidatului pentru a ne reprezenta in batalia viitoare prezidentiala, prezenta in regiunea nord-est a fost una foarte buna, aproape 65%. Era si mai buna daca era o prezenta cat de cat mai rezonabila la Neamt, dar in rest lucrurile au decurs foarte bine", a spus Vasile Blaga, luni, inainte de sedinta Sedinta Biroului Permanent National al PDL, relateaza Agerpres.

Europarlamentarul Cristian Preda (suspendat din PDL) a declarat vineri ca nu se mai intoarce in Partidul Democrat Liberal si ca vrea sa participe la transformarea Miscarii Populare si a Fortei Civice intr-o noua formatiune, care va defini alternativa politica la USL