Biroul Electoral Judetean a decis duminica suplimentarea buletinelor de vot in statiunea Baile Felix, cu 2.000, dupa ce presedintii a doua sectii de votare au semnalat ca buletinele nu ajung, relateaza Agerpres.

Potrivit BEJ Bihor, 600 de buletine de vot au fost alocate pentru sectia de votare din Hotelul Ceres, iar alte 1.400 buletine de vot la Gradinita din Baile Felix, comuna Sanmartin avand in total opt sectii de votare.

Judecatorul Antik Levente, presdintele BEJ, a precizat ca initial, cele doua sectii de votare au primit aproximativ 500-600 de buletine de vot, atribuite in baza listei permanente, fiind arondate in jur de 150 -200 de persoane, dar ca numarul mare de turisti, in jur de 5.000, potrivit primarului comunei Sinmartin, Ioan Popus, a necesitat suplimentarea buletinelor.

"Am spus ca vom vedea cum decurge procesul de vot si in masura necesarului, cand suntem sesizati, vom suplimenta, desi erau in plus 300-400 de buletine. Trebuia sa vedem de unde le luam", a precizat Antik.

Acesta a adaugat ca buletinele de vot trimise in Felix au fost luate de la cele mai apropiate sectii, deci din cartierul oradean 'Nufarul'.