Presedintele suspendat Traian Basescu a creat o pagina de Facebook prin care ii invita pe cei care sunt suparati pe el sa ii trimita un mesaj in care sa isi exprime nemultumirile. Pe pagina "Esti suparat pe Basescu. De ce?" se precizeaza ca Traian Basescu va raspunde in timp de 24 de ore mesajelor primite si ca in fiecare zi va alege 2-3 postari pentru a le raspunde video, inregistrarile urmand sa fie publicate in fiecare zi la ora 18:30.

"Esti suparat pe Basescu! Multi sunt. Sigur ai un motiv. Spune de ce si Traian Basescu iti va raspunde. Video, ca sa fii sigur ca e chiar el", se anunta in deschiderea paginii intitulate "Esti suparat pe Basescu. De ce?

Realizatorii precizeaza ca cei care au ceva de reprosat presedintelui suspendat ii pot trimite un mesaj prin intermediul optiunii puse la dispozitie de Facebook.

"Mesajele irationale sau vulgare nu se iau in seama iar utilizatorii respectivi sunt banati. De asemenea, nu vom lua in considerare mesajele pro-Basescu. Acest site e dedicat celor care sunt suparati pe el, nu celor care vor sa-l incurajeze", se mai noteaza in regulamentul de postare.

Se precizeaza ca toate mesajele ajung la Traian Basescu si ca acesta va raspunde in termen de maximum 24 de ore. "In fiecare zi alege un numar de 2-3 postari pentru a le raspunde video. Raspunsul video e publicat aici in fiecare zi la 18.30", precizeaza realizatorii paginii.