Seful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, luni, daca in sedinta PDL i-a luat apararea Elenei Udrea, el raspunzand ca "este un pic nepermis sa jignesti niste colegi pe care ii aplaudai ieri, mai ales cand e vorba, totusi, de o doamna", relateaza Mediafax.

"Eu nu am discutat niciodata public si nu am relatat public discutii din interiorul partidul in cei 22 de ani si nu o sa fac nici acum. Totusi, un lucru o sa spun: este un pic nepermis sa jignesti niste colegi pe care ii aplaudai ieri, mai ales cand e vorba, totusi, de o doamna", a spus Blaga.

Chestionat daca in sedinta de duminica a Colegiului Director a facut-o mincinoasa pe Monica Macovei, el a evitat sa dea un raspuns, aratand, totusi, ca discutiile din interior pot fi "mai aspre" uneori.

"Tocmai v-am raspuns la intrebare. Niciodata nu am comentat discutiile din interior. Ele pot sa fie si mai aspre uneori, dar important este ca, dupa ce deciziile au fost luate, ele sa fie respectate de forul respectiv, deocamdata de Colegiul Director si o sa vedem maine ce va decide Consiliul National de Coordonare", a raspuns Vasile Blaga.