VIDEO UPDATE Conducerea PDL, in frunte cu Emil Boc a demisionat. Colegiul Director se va reuni din nou duminica pentru a hotara pasii urmatori / Atacuri dure la adresa Elenei Udrea si Robertei Anastase

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 14 iunie 2012, 11:07 Actualitate | PoliticFoto: HotNews / Dan Popescu


Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus, joi, demisiile.
"Atat presedintele cat si Biroul Permanent National isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele pe care le-am obtinut la alegerile locale. [...] Este un gest de asumare a raspunderii politice ca atare" a declarat presedintele demisionar al partidului, Emil Boc, la finalul sedintei Colegiului Director. In perioada urmatoare partidul va avea o conducere interimara pana la stabilirea noilor lideri. Duminica va avea loc o noua sedinta a Colegiului Director in care se vor stabili detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Reuniunea colegiului director al PDL dedicata analizarii rezultatelor obtinute de partid la alegerile locale a inceput la putin timp dupa ora 14.00, in conditiile in care mai multe voci au cerut, in ultimele zile, demisia intregii conduceri a partidului.


Din culisele sedintei

Sedinta Colegiului Director a fost una extrem de tensionata si s-au adus multe reprosuri liderilor PDL care au pierdut alegerile. Roberta Anastase si Elena Udrea au fost primele persoane atacate dur de catre liderii din teritoriu.

Florea cate Anstase: "Daca esti atat de preocupata de vestimentatie te sfatuiesc sa-ti anagajezi un stilist"

Potrivit surselor HotNews.ro Anastase a fost criticata ca nu s-a ocupat de activitatea partidului si ca a adus prejudicii de imagine PDl-ului: "Te-am pus sefa la Parlament sa numeri bilele nu sa-ti bati joc. Prestatia ta nu este demna de un presedinte de camera", i-a reprosat liderul PDL Mures Dorin Florea.Totodata acesta a continuat seria atacurilor spunandu-i lui Anastase ca a fost mai degraba preocupata de vestimentatia ei decat de partid: "Daca tot esti atat de preocupata de cum arati, te sfatuiesc sa-ti angajezi un stilist"

Scripcaru catre Udrea: "
Cand s-au taiat salariile si pensiile erati ocupata sa va afisati posetele si decolteul".

De departe, Elena Udrea a fost cea mai criticata persoana in spatele usilor inchise, pedelistii acuzand-o ca si-a numit apropiatii in functii cheie si ca marele esec al PDL i se datoreaza. In replica Udrea le-ar fi spus: "Imi spuneti ca mi-am numit apropiatii in functii dar sa nu uitam ca multi dintre voi m-ati rugat sa va pun amantele in functii". Potrivit surselor citate Udrea le-ar fi spus pedelistilor ca nu merita sa fie acuzata ca ar fi tras partidul in jos: "Nu inteleg de unde atata ura. Mi-am asumat public esecul pe Bucuresti. Stiti foarte bine ca nu am plecat acasa cu banii de la Ministerul Dezvoltarii ci au mers catre comunitatile pe care le conduceti". Liderul PDL Brasov Geroge Scripcaru i-a replicat: "Daca credeti ca este suficient sa va asumati public esecul va inselati. Sustineti ca nu ati afectat imaginea partidului dar cand s-au taiat salariile si pensiile erati ocupata sa va afisati posetele si decolteul".

Dupa sase ore de discutii tensionate Emil Boc si intreaga conducere PDL a demisionat. Sursele participante la discutii sustin ca Emil Boc a propus pedelistilor trei solutii care au fost suspuse la vot. Desi initial a fost respinsa solutia va fi convocata o conventie extrtaordinara, Boc a fost nevoit sa-si depuna mandatul de presedinte al organizatiei. Decizia a fost luata in urma reprosurilor aduse  acestuia de catre liderii din teritoriu: Radu Berceanu, Mihai Stanisoara si Gheorghe Stefan.

"Romanii asociaza PD cu guvernarea Boc si masurile de austeritate. Trebuie sa va asumati esecul partidului pe care l-ati condus. Este nevoie de o reconstructie si de o conducere noua, sa dam semnalul ca am inteles de ce electoratul ne-a taxat" i-ar fi spus Gheorghe Stefan lui Boc.

In pauza de 10 min luata de pedelisti Boc s-ar fi consultat telefonic cu presedintele Traian Basescu sustin sursele citate. La reluarea discutiilor Boc a anuntat ca isi depune demisia: "Atat presedintele cat si BPM isi asuma raspunderea pentru rezultatlele pe care le-am obtinut la alegerile locale. Am traversat Romania prin criza, ne-am asumat masurile grele, au fost bune dar ne-au costat din punct de vedere electoral. Nu mai candidez pentru un alt mandat pentru sefia PDL. Ma voi ocupa de primaria Cluj", a delcarat Boc la finalul sedintei.

PDL va avea o noua sedinta a Colegiului Director pentru a decide noii pasi. Potrivit statului PDL, trebuie convocata sedinta Consiliului National de Coordonare pentru a stabili data alegerilor interne.

Sursele HotNews.ro au declarat ca in urmatoarea perioada se va discuta in interiorul partidului strategia de reconstructie si cine isi va asuma conducerea. O parte din pedelisti pledeaza pentru coopatarea lui Mihai Razvan Ungureanu in timp ce altii il sustin pe Vasile Blaga.

"Reconstructia trebuie sa porneasca cu liderii din teritoriu care au castigat alegerile: Scripcaru, Florea Hava, Falca si Pinalti. Vom vedea apoi cine va fi liderul care ii va coordona. De abia acum incep discutiile si dezbaterile. Cel mai probabil alegerile vor avea loc in iulie" au explicat sursele citate. De precizat ca Vasile Blaga a declarat dupa sedinta ca va lua o decizie in urmatoarele zile in ceea ce priveste candidatura la sefia PDL.

Gheorghe Falca, presedinte PDL Arad: "Demisia intregului BPM este un gest care transmite un semnal de reconstructie al partidului. Deschide posibilitatea ca Romania sa intre intr-o perioada de reconstructie, gestul nostru este o solutie pentru Romania (...) Numele domnului Ungureanu nu a fost in discutii, nou am discutat despre problemele partidului, nu despre probleme guvernamentale".

21:03 Gheorghe Falca la Realitatea TV: 

 • Vreau sa spun ca a fost una dintre cele mai frumoase sedinte.
 • S-a luat o decizie corecta pentru ceea ce trebuie sa existe pentru Romania, pentru zona de centru dreapta
 • Oamenii nu ne-au evaluat din punctul de vedere al muncii, ci ne-au evaluat pe alte criterii.
 • Guvernarea inseamna o mare responsabilitate iar Europa inca sta pe valuri. Numele lui Ungureanu nu a fost un subiect de discutie.
 • Oamenii de centru-dreapta pot sa gandeasca o noua directie pentru Romania.
20:53 Gheorghe Falca:
 • Nu este important interimatul. Corect este sa ai o viziune pentru natiunea romana.
 • Inca nu avem numarul de oameni care vor fin zona respectiva ca sa putem spune cine va fi la conducere.

20:49 Monica Macovei:
 • Tot BPN si-a dat demisia. Punct.
 • Ne intalnim din nou duminica, tot in Colegiul National Director, si vom stabili pasii in continuare.
 • Azi BPN si-a dat demisia, duminica ne intalnim pentru pasii urmatori.


20:43 Elena Udrea:
 • Cred ca demisia este o decizie buna a conducerii PDL.
 •  Raman un simplu membru.

20:42 Emil Boc, la finalul sedintei:
 • Preseditele PDL impreuna cu intregul Birou Permanent National si-au prezentat demisia.
 • In perioada urmatoare partidul va avea doar o structura de conducere interimara pana la alegerea noii conduceri.
 • Atat presedintele cat si BPN isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele pe care le-am obtinut la alegerile locale
 • Presedintele partidului si BPN au traversat Romania prin criza, si-au asumat masurile politice care au salvat Romania de la colapsul economic. Aceste masuri au fost dure, au fost corecte.
 • Ele au costatat din punct de vedere politic, ne-au costat din punct de vedere electoral.
 • Este un gest de asumare a raspunderii politice ca atare si in consecinta atat presedintele cat si BPN si-au asumat gestul demisiei si deschide calea pentru organizarea structurilor care sa valideze noile organe de conducerea ale PDL.
 • Detaliile vor fi stabilite intr-o sedinta viitoare a Colegiului Director National, cel mai probabil duminica, pentru pasii care trebuie facuti pentru alegerea noii structuri legitime de conducere a PDL. Pana atunci, va gestiona aceasta structura conducerea interimara a PDL.
 • Decizia de astazi este de asumare a raspunderii politice. Nu mai candidez pentru un mandat la presedintia PDL. Ma voi ocupa de Primaria Cluj.

22:20 Vasile Blaga, la Realitatea TV: Nu exclud posibilitatea de a candida pentru presedintia PDL

20:19 Emil Boc si-a depus mandatul de presedinte al PDL

19:32 Sedinta Colegiului Director s-a reluat.
 

19:15 Emil Boc: "Eu, ca presedinte, sunt obligat sa gasesc o solutie care sa ne uneasca, nu sa ne dezbine. In continuare, obiectivul meu este sa gasesc pentru partidul meu o solutie care sa ne lase uniti si nu dezbinati."

19:07 Colegiul Director nu a luat inca nicio decizie. Democrat liberalii au sistat sedinta pentru o pauza. S-a supus la vot declansarea unei Conventii Extraodinare dar propunerea a fost respinsa. A doua varianta supusa la vot a fost ca dupa demisia BP, Emil Boc impreuna cu o echipa de 10 oameni nominalizata de el sa declanseze CNC pentru a valida conducerea interimara.

Cea de-a doua varianta nu a intrunit numarul de voturi necesar. Votul a fost de 24 la 24. Sursele citate sustin ca o parte din democrat liberali
au invocat ca nu este statutara aceasta varianta. Propunerea va fi reluata in sedinta

"O conducere interimara trebuie stabilita de CNC si nu poate fi nominalizata acum la Colegiul Director asa cum a fost propunerea supusa la vot", au explicat sursele citate.

17:42 Se discuta varianta ca intreaga conducere a PDL, inclusiv Emil Boc, sa isi depuna mandatul. In cazul in care se decide ca Boc sa ramana in functie trebuie sa se organizeze o sedinta de urgenta a CNC si sa se valideze o noua conducere interimara - SURSE
17:34 Elena Udrea a demisionat din functia de vicepresedinte PDL, a anuntat senatorul PDL, Radu F. Alexandru. 

17:10 Gheorghe Flutur a demisionat din functia de prim-vicepresedinte.

Gheorghe Stefan
Foto: Agerpres
17:08 Gheorghe Stefan: "Jumatate din conducere PDL si-a dat demisia. Da, mi-am dat demisia din functia detinuta in cadrul Biroului Permanent National. Raman lider al organizatiei de Neamt. Eu am propus o conducere interimara, toata lumea sa-si dea demisia. Se face o analiza si, probabil, se va supune la vot. Conducerea interimara se alege. CNC-ul (n.red Consiliul National de Coordonare) este cel care alege o conducere interimara".

16:15 SURSE: Emil Boc a propus in sedinta Colegiului Director trei solutii. Solutia 1: BP in frunte cu el sa demisioneze - aceasta formula presupune o Conventie extraordinara, varianta respinsa de democrat liberali. Solutia 2: Demisia intregii conduceri BP, iar Boc sa-si aleaga un nou Birou Permanent interimar. Solutia 3: Mentinerea actualei conduceri si cooptarea de figuri noi in conducerea PDL.

16:13 Ioan Oltean este decis sa demisioneze din functia de secretar general al PDL. Sursele citate sustin ca decizia de a demisiona a lui Oltean este irevocabila si si-a exprimat intentia in acest sens in Colegiul Director.

15: 46 Dorin Florea, vicepresedinte PDL si-a anuntat intentia in Colegiul Director de-a demisiona din BP.

Ioan Oltean
Foto: Agerpres
14:17 Ioan Oltean: Sunt de acord cu orice decizie care va face bine partidului.

14:12: Gheorghe Stefan si-a anuntat joi demisia din functia de vicepresedinte al PDL, explicand ca "Din moment ce am fost in conducerea centrala a partidului si rezultatul la alegeri este cel care este, cred ca am partea mea de vina." Gheorge Stefan este si presedinte al PDL Neamt si a castigat, duminica, un nou mandat de primar al municipiului Piatra Neamt.
14:10 Monica Macovei: Trebuie sa luam decizii cu mandatele pe masa

14:05
Gheorghe Flutur: Depunerea mandatului Biroului Permanent este oportuna

 

Emil Boc
Foto: Agerpres
13:55 Emil Boc a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a facut o scurta declaratie de presa, in care a precizat ca vor fi analizate rezultatele alegerilor locale, "cu bunele si relele care au fost", pentru a se ajunge la o decizie "rationala cu privire la ce facem pana la toamna".

"E adevarat ca am pierdut multe consilii judetene si primarii, dar votul politic e in jur de 22 - 23%, daca luam in calcul aliantele locale. Aceasta e realitatea de la care pornim", a afirmat fostul prim ministru.

13:50 Elena Udrea a ajuns la reuniunea colegiului director fara a face declaratii de presa

Presedintele PDL, Emil Boc, a precizat miercuri ca seful statului, Traian Basescu, nu va participa la reuniunea colegiului director al PDL.

Citeste si:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

25658 vizualizari

 • -65 (101 voturi)    
  hilar (Joi, 14 iunie 2012, 11:13)

  un [anonim]

  Ce cauta acolo presedintele apolitic??? :)))))

  Ce tensiuni? Pai nu a spus Videanu ca au castigat?
  Si de ce presedintele APOLITIC trebuie sa intervina?

  Mai bine cheama pompierii... Sau pe Iliescu, sa-i linisteasca.
  • +46 (68 voturi)    
   da ma imi place gargara (Joi, 14 iunie 2012, 11:21)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui un

   Iliescu atunci cand era presedinte nu mai avea treaba cu fsn sau cum se mai chemau.... Hai sa ne aburim...
   • -26 (46 voturi)    
    de la altii citire... (Joi, 14 iunie 2012, 12:06)

    geo12 [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    faptul ca s-a facut o mizerie in trecut nu justifica sa faci mizerii in continuare...
    • +14 (38 voturi)    
     hei voi de la Hotnews.. (Joi, 14 iunie 2012, 13:03)

     nadia [anonim] i-a raspuns lui geo12

     Nu mai dati alta data informatii de intoxicare pe surse USL.
     • -24 (40 voturi)    
      poate se sinucid (Joi, 14 iunie 2012, 16:28)

      dan [anonim] i-a raspuns lui nadia

      poate hotarasc sa se sinucida, macar politic daca nu si fizic =))
      • -17 (33 voturi)    
       Sa se sinucida politic, macar! (Joi, 14 iunie 2012, 17:40)

       Ion [anonim] i-a raspuns lui dan

       Pot fi chemate astea demisii de onoare? Pe cine avantajeaza demisiile lor, daca nu tot pe ei, politicienii, indiferent de culoare. De ce nu si-au depus demisiile pe fondul conducerii Romaniei, mai demult? Ce sens au evenimentele astea pentru economia tarii?

       Dar stai, am uitat, administrarea unei tari este mult mai usoara si mai lipsita de responsabilitate decat conducerea unui partid politic. Damn it!
       • -17 (31 voturi)    
        Onoare ? din cea de care are d-na M'Udrea ? (Joi, 14 iunie 2012, 18:46)

        Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui Ion

        Onoare ? din cea de care are d-na M'Udrea ?

        Cred ca discutam despre demisii de OROARE - caci pedelicii proeminenti au oroare sa se confrunte cu electoratul, fie cu cel mare, popular, fie cu cel "intern" din partid.

        Motivul pentru care acestia au oroare de confruntarea cu orice tip de vot este modul in care au primit puterea, emanata de la Presedintele Basescu, care a dat functii si putere reala in partid doar celor care ii serveau interesele sale in mod credincios. Pozitionat deaspra partidului pedelici - Presedintele Basescu a creat conditiile canibalizarii fostei conducerii de catre votul intern.

        Boc - promovat presedinte de partid si premier din pozitia de tzucalar la Controceni, pierde acum sefia in stil ceausist - Basescu l-a promovat, l-a ridicat, l-a trimis la Cluj sa lupte in campanie pentru o pozitie personala, ignorand campania nationala - castiga a la Pirrus alegerile la Cluj cu o mica marja, insa pierde sefia partidului pentru ca si-a pus interesul personal, mai sus de interesul general al PDL.

        Din pacate in mare "simplitatea" sa fostul premier Bokkutu Warza Bleaga de KuKluju - a fost inca o data tras pe sfoara de Presedintele Basescu, care va promova acum oameni noi, de teapa celor din linia a doua morcoveatza ... gen finu' Falca.

        Pronostic - nou sef ? Flutur !

        (var cu d-na Maria, de la Gura Humorului)

        "Patria si Dreptul Meu!"
        .
        • -15 (29 voturi)    
         ma intreb.... (Joi, 14 iunie 2012, 19:58)

         Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Mitica (Palarierul)

         cati dintre voi ati asistat la ultimele clipe ale unui muribund?
         ma uit la televizor, citesc pe net despre bataia din PDL si am exact senzatia asta...inca putin si isi da duhul, doar ca nu vrea sa accepte, se agata de orice doar, doar se salveaza......dar degeaba...boala este prea avansata.
         • +17 (25 voturi)    
          sper (Joi, 14 iunie 2012, 20:48)

          ginel oboreanu@garadenord.buc [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

          ca nu te uiti la reluarea scenei cu mihaiela dragostea lui, aaaa ?!
          • +34 (52 voturi)    
           Bravo PDL!!! (Joi, 14 iunie 2012, 21:28)

           Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui ginel oboreanu@garadenord.buc

           Din nou PDL face istorie in politica romaneasca, asa cum ne-a obisnuit! Presedintele si conducerea partidului si-au dat demisia in bloc, premiera in politica romaneasca.
           In plus, altruist, Emil Boc a spus raspicat ca nu va ma candida la presedentia partidului, primaria Clujului devenind pentru el prioritatea zero, pentru recucerirea Transilvaniei.
           Sunt sigur ca vom avea mai multe surprize placute in zilele urmatoare, in ciuda spumelor pe care CTP le face acum pe B1 TV! :-)))
           • -18 (28 voturi)    
            Cucerirea Transilvaniei ? de la romani ? (Joi, 14 iunie 2012, 22:03)

            Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

            Well ... sunt mirat de "altruismul" d-lui Boc - a carui prioritate zero a devenit brusc "cucerirea Transilvaniei" !

            Oare de la cine vrea Boc sa cucereasca Transilvania ? de la romani ?

            Pedeleprele astea chiar nu mai au nici un pic de rusine.

            "Patria si Dreptul Meu!"
            .
            • +5 (13 voturi)    
             De la USLinosi ca tine (Vineri, 15 iunie 2012, 7:37)

             Doboritorul de Bizoni [utilizator] i-a raspuns lui Mitica (Palarierul)

             spalati pe creier de antenele turnatorului Dan Voiculescu
           • -15 (27 voturi)    
            EST INCREDIBIL !!!!!!!! (Joi, 14 iunie 2012, 23:31)

            Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

            Cred ca cel mai fericit te va face PDL-ul tau cand va anunta ca se autodesfiinteaza.
            Vei atinge extazul suprem, Nirvana.
            Care partid a mai facut asa ceva?
            Toate au disparut asa...pe nesimtite, dar PDL-ul....o va face bombastic, printr-o manifestatie grandioasa, eventual la sala palatului, cu muzica si artificii.
            Da, ne asteapta multe surprize placute.
            P.S. cum ati facut sa aveti internet acolo, la voi in salon?
            • -2 (8 voturi)    
             Luzarii din Modrogan (Vineri, 15 iunie 2012, 7:26)

             Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

             Well ... Luzarii din Modrogan tocmai fura demisi din CPEx-ul partidului morcoviu (culoare rezultata din amestecul de oranj cu verde, pe fond kakaniu).

             Favoritele d-lui Presedinte Basescu - "doamnele" Udrea si Anastase au fost aspru criticate. Boc a fost facut de ce este, lucrul care il mira foarte, caci in fond a castigat alegerile la Cluj, precum dl. Basescu la Primaria Bucurestiului (tot de doua ori consecutiv).

             Neamurile si apropiatii liderului "infailibil" - Blaga, Falca, Flutur, Stefan - au ridicat puternic vocea, fara sa reuseasca sa isi adune voturile necesare organizarii unui congres.

             Asa ca pana duminica - se duc la Cotroceni dupa indicatii pretioase si eventuale ... foi de drum.

             Caci ... drum bun, drum bun, toba bate, drag roman ... cu sacul legat in spate, drum bun, drum bun, bum bum bum ..

             "Patria si Dreptul Meu!"
             .
            • -1 (9 voturi)    
             Excelent zis... (Vineri, 15 iunie 2012, 8:39)

             black [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

             numai ca pedeleii de pe-aci si-au pierdut mintile , de-aia esti minusat..
           • -1 (9 voturi)    
            Ha ha ha! Da, bravo! (Vineri, 15 iunie 2012, 9:14)

            Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

            Uite ce intelege un taliban PDL! Aia se injura, isi trag suturi in dos, partidul e pe cale sa dispara si unii ultrasi PDL tipa ca Prigoana: ce succes uluitor !!! Ha ha ha! Baieti, un control la cap nu v-ar dauna!
            P.S.
            Nu mergeti la vot! Din cauza voastra nu merge nimic in tara asta!
           • -1 (1 vot)    
            Mda! (Vineri, 15 iunie 2012, 21:01)

            madame [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

            Poate par prea dura! Acum ce urmeaza? Divortul lui TB de doamna sa, ca s-o ia pe coana Udrea? Precum observ, dumneaei nu are nici un scrupul. Poate sa mai pozeze un pic si in play boy, doar asa mai castiga un banut cinstit.
            Multa stima pentru domnul Boc si cei care ii sunt alaturi. Stiu ca se vor redresa si ca vor fi invatat din greselile lor!
      • -16 (28 voturi)    
       Care jumatate a demisionat ? (Joi, 14 iunie 2012, 17:40)

       Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui dan

       Care jumatate a demisionat ? cea mai buna sau cea mai prezidentiabila ?

       Gatul cui urmeaza acum sa-l suceasca ? al presedintelui Basescu ?

       Cel mai probabil - DA - va fi mancat de proprii caini credinciosi din partid, dezamagiti ca nu mai au "ciolane" ... asa este cu javrele portocalii ... rup din cine pot !

       Cuvantul de ordine al zilei este - "cu Boc in frunte - la vot".

       Sa le fie de "bine" ...

       "Patria si Dreptul Meu!"
       .
       • +9 (15 voturi)    
        ocaua lui cuza (Joi, 14 iunie 2012, 18:39)

        jumatea lu cinci [anonim] i-a raspuns lui Mitica (Palarierul)

        jumatatee de iubiree,jumatatea meaa..mai da o masticaa..
        • -5 (13 voturi)    
         clarificare (Joi, 14 iunie 2012, 21:41)

         Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui jumatea lu cinci

         N-am inteles declaratia lui Udrea: cum adica „raman cu un singur membru"?
         • +3 (3 voturi)    
          e si ea, saraca (Vineri, 15 iunie 2012, 11:49)

          fifica [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

          dezamagita de tontas han, mongoloidul de'i dadea tarcoale.

          ce sa faca, ramane cu ce are.
   • -27 (45 voturi)    
    bravo Base (Joi, 14 iunie 2012, 12:17)

    bobo [anonim] i-a raspuns lui FLORIO

    Foarte bine ca va fi prezent si Base la reuniunea de partid. Sigur va lua deciziile corecte avand in vedere situatia in care se afla partidul. Cat despre Boc... Boc trebuie sa-si dea demisia urgent ! A demonstrat ca mai mult decat o simpla sluga si un bun executant nu a fost, iar greselile lui s-au cunoscut pe 10 iunie la vot ! Dezastrul P D L-ului se datoreaza masurilor exagerate pe care le-a luat Boc cand a fost premier si lumea nu uita, nu iarta ! A gresit enorm cu pensiile, deoarece pensia ramane un drept legal si nimeni nu are voie sa incalce acest drept legal oricat de greu ar fi intro tara !!
    • +35 (47 voturi)    
     Nu zau? (Joi, 14 iunie 2012, 17:53)

     Kamelot [anonim] i-a raspuns lui bobo

     Dar cum ramane cu cei ce au iesit la pensie pe nedrept? Cum ramane cu cei ce au pensii astronomice si au iesit la 40-50 de ani la pensie iar altii se strofoc pana la 60-65 pentru o pensie de nimic? Cand maresti pensii si salarii la buget pe datorii, asa se intampla, astea sunt primele care se reduc. O sa regretati voi astia uselistii mai incolo, cand tara o sa fie pe butuci, atunci nu o sa mai vedeti voi nici pensii, nici nimic. Deficitul a crescut, in recesiune am intrat, educatia ca deobicei, USL-ul vrea sa faca bacul usor pentru prosti, ca nu ii duce capul sa dea acelasi bac ca restul lumii. Curand o sa vanda si ce a mai ramas din tara asta, resursele, ca pe noi ne-a vandut de mult.
     • +17 (23 voturi)    
      Gresesti, ... (Joi, 14 iunie 2012, 22:35)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Kamelot

      ... astia n-o sa regrete niciodata nimic, ca nu-i duce mintea.

      In fapt, cre' ca multi dintre ei in secret considera inca ca mineriadele au fost un lucru bun.
    • +50 (62 voturi)    
     pensii? (Joi, 14 iunie 2012, 18:01)

     me [anonim] i-a raspuns lui bobo

     vrei si tu pensii ca la greci, de 1500 de euro si sa freci duda la munca ? sigur o sa-ti dea ponta salariu de bugetar de 5000 de ron si sa spargi usa la ora 15:00, nu ca noi la privat care muncim 12 ore pe zi sa va tinem curu
     • -23 (35 voturi)    
      RE:pensii? (Joi, 14 iunie 2012, 18:37)

      unu' [anonim] i-a raspuns lui me

      Draga "me", nu mai munci 12 ore pe zi sa le tii unora curu. Iti scriu mesajul asta in caz ca nu te-ai gandit si la varianta asta. Cele bune.
      • +10 (12 voturi)    
       Taxe (Vineri, 15 iunie 2012, 8:28)

       alexandru_v [utilizator] i-a raspuns lui unu'

       Ok, hai sa Facem așa: nu mai plătim taxe si fiecare își plătește din venituri proprii serviciile statului. Adică te duci la doctor platesti din buzunar, itiduci copilul la scoala platesti din buzunar, etc. Eu s-ar putea sa-mi permit. Dar voi Bugetarii va permiteti? O sa constati ca de fapt si cota unica e populistă. Ce mai aveți de spus?
       • -1 (3 voturi)    
        sigur esti la privat? (Vineri, 15 iunie 2012, 10:44)

        Xu [anonim] i-a raspuns lui alexandru_v

        Ca nu prea te duce mintea.

        Daca nu mai platim taxe, nu mai sunt bani de salarii pentru bugetari(apropo sunt si politisti si pompieri si armata si autoritati in categoria asta) sau pensionari (parintii tai). Daca nu ne mai platim taxele, toti oamenii astia devin someri sau persoane fara venit.
        De aici ajungem usor la anarhie (neavand pe nimeni sa faca si aplice legi), razboi civil (unul fara mancare o sa-ti dea in cap pentru o bucata de paine), la plecarea investitorilor din tara (stii, ei vor sa aiba siguranta investitiei si o piata de desfacere), respectiv tu vei deveni somer (unul foarte competent, ce-i drept, dar tot somer si tot flamand).

        Sfatul meu: lasa nasul putin mai jos ca zgarii tavanul.
    • +38 (46 voturi)    
     pt Mitica (Joi, 14 iunie 2012, 18:23)

     Adrian US [anonim] i-a raspuns lui bobo

     Bei Mitica,
     Tu ai impresia ca e corect ca aia care au cotizat toata viata dela la pensie pe baza unui anumit salariu si la care in ultimele cateva luni inainte de iesirea la pensie sa li se mareasca salatiile astronomic astfel incat sa iasa la pensie cu 80% din salariul pe ultimele cateva luni de munca????? Tie ti se pare corect. Foarte multi de-astia au iesit la pensie pe vremea lui Ilici Iliescu si acuma voi ii carati in spate.

     Unde mai pui puzderia de pensionari pe caz de boala (eu personal care nu traiesc in Romania stoi cateva cazuri concrete de oameni care stau si beau fiind apti de munca si suntv iesiti in pensie de boala cu mult inainte de limita legala).

     Lasa basmele si pune mana la munca nu arunca numai petarde. Sau de-asta te plateste USL-ul?

     Adrian US
     • +14 (22 voturi)    
      poate (Joi, 14 iunie 2012, 19:42)

      alip [utilizator] i-a raspuns lui Adrian US

      Poate votati si voi din diaspora si ne ajutati si pe noi astia din tara sa scapam de groparii de la USL! In voi ne mai e speranta.
      • -1 (7 voturi)    
       nu iti face iluzii (Vineri, 15 iunie 2012, 4:34)

       zaboo [utilizator] i-a raspuns lui alip

       pe cei mai multi dintre romanii plecati NU ii mai intereseaza, nu se deranjeaza nici macar sa culeaga o informatie, NU stiu cand sunt alegerile :(
     • +11 (13 voturi)    
      esti culmea (Joi, 14 iunie 2012, 22:35)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Adrian US

      pai ala considera corect sa voteze cu comunistii si tu ai pretentii sa priceapa ceva??
      • -3 (3 voturi)    
       unde e comunistii? (Vineri, 15 iunie 2012, 10:47)

       Xu [anonim] i-a raspuns lui zaboo

       Arata-ne si noua sa stim cu cine votam. Si spune-ne si unde culegem informatii ca noi e prosti.
       • +3 (3 voturi)    
        se vede (Vineri, 15 iunie 2012, 12:52)

        zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Xu

        ...
    • +26 (32 voturi)    
     intoxicare (Joi, 14 iunie 2012, 19:41)

     alip [utilizator] i-a raspuns lui bobo

     A gresit enorm cu pensiile in ce sens, ca nu le-a taiat, nu? Pentru ca, oameni cu memorie de drosofila, nu s-au taiat pensiile, a crescut TVA-ul. Nu prea stii exact ce si cum, dar esti manat de manie proletara. Va doresc sa ramaneti in tara doar voi astia care ati lua de la "bogati" si ati da la "saraci"- puturosi, sa vedem cine va mai respecta voua drepturile, ca dreptul nostru la normalitate ni-l incalca Ponta in fiecare zi. Tara de milogi!
     • 0 (12 voturi)    
      las-o ca macane:))) (Joi, 14 iunie 2012, 23:45)

      clujean [anonim] i-a raspuns lui alip

      bazinul electoral al PDL (aka Basescu) este acelasi cu al PSD si PNL: pensionarii si asistatii! n-am vazut coloane de tineri scoliti si intreprinzatori in drum spre urne ca sa voteze portocaliii (sau pe oricine altcineva)! parerea mea, daca vreti sa va deosebiti de ceilalti, e sa admiteti ca n-ati reusit (nici voi) sa atrageti electoratul de buna calitate, cel care, in 2004, a adus victoria D.A. si alui Basescu; in prezent va bateti cu totii pe starvurile electoratului iliescian.
      • -1 (1 vot)    
       Baza electorala a PSD / PDL / FSN (Vineri, 15 iunie 2012, 7:32)

       Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui clujean

       Well ... cred ca este gresita afirmatia ca la vot au venit doar "asistatii", lipsind "coloane de tineri scoliti si intreprinzatori in drum spre urne" ...

       Acestia au votat importiva PDL de mai demult, s-au organizat si au influentat covarsitor votul recent. Nu au intre obiective declaratii de fidelitate si profund amor fata de luzarii din Modrogan si al lor Capitan, nu au intre obiective sa-si "afirme plenar, la postruile nationale, la ore de maxima audienta" parerile in dezbaterii cu loazele penale de la pedele.

       D-lor isi vade de treburi, iar la vot ... poc .. poc ... au pus stampila cum au vrut ei, nu cum ar fi dorit sa le dicteze unii. Sunt greu de influentat si gata sa penalizeze orice fel de loaze si luzari, nu numai pe cei afiliati grupului infractional din Aleea Modrogan.

       A bon entendeur, salut !

       "Patria si Dreptul Meu!"
       .
      • 0 (0 voturi)    
       tineri scoliti (Sâmbătă, 16 iunie 2012, 12:40)

       alip [utilizator] i-a raspuns lui clujean

       Tinerii scoliti eficient si pe bune sunt putini in Romania, oamenii care cumpara carti si le si citesc sunt si mai putini in Romania, rezulta ca normalitatea este pe sponci in Romania. Nu ca PDL-ul ar fi un partid de intelectuali, dar in tara asta normalitatea este exceptia, de aia a castigat masiv PSD-ul. Si cine a instaurat anomalia ca regula in tara prin intermediul educatiei? Comunistii lui Ceausescu si apoi neocomunistii de la PSD. Asa ca votati-i linistiti.
       P.S. "Va bateti cu totii..." Tu crezi ca vorbesti cu Boc? Voi chiar credeti sincer ca toti cei care nu inghit PSD-ul sunt musai membri de partid la PDL. Mania persecutiei se numeste asta.
    • 0 (0 voturi)    
     Pensii (Vineri, 15 iunie 2012, 11:08)

     alexandru_v [utilizator] i-a raspuns lui bobo

     Pensiile sunt un sistem de asigurari (Sistemul de Asigurari Sociale). Si ca la orice asigurare valoarea despagubirii (in acest caz pensia) e proportionala cu prima de asigurare (in acest caz contributia la sistemul de pensii CASS). Eu stiu ca au fost recalculate acele pensii care au fost calculate pe criterii elucubrante (de ex. 80% din ultimul salariu). Ceea ce mi se pare corect. Pe urma au fost puse impozite si taxe de sanatate pe pensiile mai mari de 740 RON: are o oarecare noima din moment ce contributia pt pensie se ia inainte de a fi impozitat venitul. daca contributia s-ar fi luat dupa impozitare si sanatate atunci nu ar fi fost normal sa se impozit pe pensie pt ca ar fi fost dubla taxare. Deci si aici e Ok. Despre ce nedreptate vorbesti?
   • -16 (34 voturi)    
    Guv. MRU a gresit, nu PDL (Joi, 14 iunie 2012, 12:45)

    Guv. MRU a gresit, nu PDL [anonim] i-a raspuns lui FLORIO

    Ungureanu, a avut de facut ceva fff important dupa ce a preluat guv. de la Boc: sa indeplineasca niste cerinte ale populatiei, URGENT!
    EL A TARAGANAT pana a venit USL si a speculat la maxim aceasta “taraganare” a lui Ungureanu si, asa s-a dus PDL in dizgratia aproape totala a populatiei, iar Ponta, ridicat la "rangul" de premier fara merite!
    Au jucat ca la carte neputinta/ nepriceperea lui Ungureanu, TREBUIE SA RECUNOASTEM!
    Bugetarii, doreau sa-si recapete ceea ce li s-a luat, pensionarii la fel. Pe ei nu-i interesa de ce li s-au taiat acele procente, pentru ei nu conta ca ne putea paste criza si, am fi devenit Grecia 2. NU! "Pagubitii" atat stiau: banii inapoi! Ungureanu a GRESIT ca nu a percutat la aceasta dorinta apriga a populatiei si ca rabdarea le-a fost pusa la incercare. A fost prea sigur pe el cand, de fapt, era realmente nepricpeut!
    Aceasta a fost greseala FATALA a lui MRU! Dovada: a venit USL si le-a dat, ceea ce MRU TREBUIA SA FACA, in secunda doi dupa instalarea in functie! Si, sa nu uitam ca Boc anuntase mai precaut ce-i drept, ca de la 1 iunie se vor da 8% inapoi la salarii!
    Daca PDL nu l-ar fi sprijinit pe MRU astazi nu era aceasta situatie. Din pacate!
    Politica in interior si in “teren” este realmente parsiva si se joaca la secunda in orice partid. Cine stie sa speculeze momentul, castiga! De asta a castigat USL NEMERITAT, a umblat la "COARDA SENSIBILA" a populatiei! MRU a facut un mare rau PDL-ului, din pacate! Ciuma rosie USL deja a pus gheara pe tara!
    • +29 (35 voturi)    
     da (Joi, 14 iunie 2012, 14:25)

     hot news [utilizator] i-a raspuns lui Guv. MRU a gresit, nu PDL

     Tu ai probleme cu judecata.De ce nu mai ai tu putintica rabdare sa vezi daca MRU a gresit sau nu? La cum gandesti nu cred ca familia ta va sfarsi altfel decat in intersectii la cersit! Si mai vi sa ne prezinti noua parerile tale privind gospodarirea unei tari!Probabil ca decainii strazii vom scapa dar nu si de maidanezii site-urilor!
     • -21 (31 voturi)    
      Pedelicii morcovitzi ... au iesit la pepeni ! (Joi, 14 iunie 2012, 16:09)

      Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui hot news

      Dragi tovarasi pedelici, fie verzi, fie morcovitzi,

      Stati linistiti, pedeleprele nu se predau, tot peste voi stau, chiar daca au pierdut niste alegeri locale.

      Fiti pe pace - Nutzi Udrea tot va place ! nu va lasa in pace si dupa o scurta vacanta in insulele Bahamas, va reveni cu mari pretentii la conducerea partidului. Si cu o geanta noua de la Hermes !

      Dl Bleaga - cel viteaz, nu sare peste parleaza, ramane acelasi caine credincios de pe langa casa Presedintelui, gata gata de orice javrism (asta vine de la Javert!) pentru a apara "legea si ordinea" de aparatorii ei !

      "Patria si Dreptul Meu!"
      .
      • +2 (2 voturi)    
       ca bine mai combati (Vineri, 15 iunie 2012, 11:53)

       tontas han [anonim] i-a raspuns lui Mitica (Palarierul)

       matale, coane mitica, jos palaria !
       nici Io n'o brodeam mai acatarii !

       numa o cheste:
       patria e dreptul Meu !

       fara ghilomele !
     • -4 (14 voturi)    
      nu fi asa aspru gogule 12 (Joi, 14 iunie 2012, 16:29)

      george [anonim] i-a raspuns lui hot news

      cu totii ne pricepem la:
      politica fotbal masini (daca se poate straine)
      si, bineinteles, femei

      p.s unde sunt ceilalti 11 gogule
      • +2 (8 voturi)    
       da (Joi, 14 iunie 2012, 17:13)

       hot news [utilizator] i-a raspuns lui george

       Adevarat,dar exclude-te pe tine!Si cand pui o intrebare, pune si semnul intrebarii la final! Mare GAGAUTA esti!Daca aveam un copil ca tine il paraseam la ghena!
     • -5 (9 voturi)    
      din putul gandirii... (Vineri, 15 iunie 2012, 0:02)

      noname [anonim] i-a raspuns lui hot news

      nu bre, mai e si politica, dai cu o mana si iei cu 7, asta trebuia sa faca mru, pt ca exact asta face ponta acum. nu-l durea gura.. dupa alegeri si dupa ce ar fi fost consolidat ca guvern, ar fi facut ce trebuia si ce voia.. ia-i catelului osul din fata si marie, musca, latra si nu te mai intelegi cu el, exact asta a facut moldoveanul..poporul a reactionat dur. muntenii, ardelenii si oltenii nu reactioneaza ca moldovenii, chit ca seful e citit pana in maduva oaselor. deh, si-a ratat clipa.. nici dracu nu-l mai vrea pe moldovean acusa sef de ceva.. de-l pune pdl sef, e sinucidere garantata pt urmatorii 20 de ani.. nu faci treaba cu destepti ca lazaroiul, mru si altii, nici cu centuriste ca alde udrea, placinte si rzli... alea au cocosii lor, pe voi v-au luat de fraieri.
      • +2 (2 voturi)    
       da (Vineri, 15 iunie 2012, 8:54)

       hot news [utilizator] i-a raspuns lui noname

       "bre" nene,sa fiu sincer cu mata,esti un agramat,de aceea este si greu sa inteleaga cineva mare lucru din ce "spui".De fapt tu nu spui nimic,repeti ca papagalul ce spun cele"tri haznale"useliste.As fi vrut sa citesc ceva din "putul gandirii tale" nu al celor "tri haznale",dar la tine purul este secat!Daca nu scriai de unde am fi stiut noi cat de analfabet esti?Retine si tu un lucru "lmc",nici un guvern nu are de unde da daca nu ia!A,da,trebuie sa dezvolte investitiile pentru a creia un profit mare in urma caruia incasarile la buget ar creste!Pai bre,dupa ce psd-ul tau a daramat toata industria romaneasca in anii *90,punand economia pe butuci contra comisioane, transformate apoi in mosteniri de la matusa Tamara,ce sa mai dezvolte guvernul?Si chiar daca am produce noi la infinit acum,cui vindem mai agramatule?Nu vezi ca nimeni nu mai cumpara nimic?Mare idiot mai esti!
    • +7 (13 voturi)    
     MRU ca si BOC (Joi, 14 iunie 2012, 17:42)

     A9 [utilizator] i-a raspuns lui Guv. MRU a gresit, nu PDL

     Se lupta cu baronii PDL.
     Si Ponta se lupta cu baronii PSD, si nu prea se intrevad sanse ca ar putea sa-i puna la punct.

     Pana una alta, pe timpul lui Boc, baronii au cam facut joc de glezne, astia de-acuma se vad pe cai mari, vedeti mesajele publice ale lui Ponta si a tuturor care ies public si fac declaratii.
   • +2 (4 voturi)    
    când am văzut titlul m-am speriat (Joi, 14 iunie 2012, 19:06)

    domu [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    credeam că şi-a dat demisia din PDL. Altfel de ce ai scrie titlul mare şi cu roşu :)
   • +10 (14 voturi)    
    domnule, Boc nu lasati coruptii sa doboare pdl (Joi, 14 iunie 2012, 21:30)

    Daniel G [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    Va rog sa va informati despre competentele intelectuale ale lui Radu Berceanu, Olteanu, Avrigeanu, Poterasi in CV-urile lor pe internet.
    Ideosebi vedeti competentele intelectuale si politice ale lui C. Poteras pe website-ul primariei sectorului 6.
    http://www.primarie6.ro/cv/cv-cristian-poteras.pdf

    PDL trebuie sa se delimiteze de asemenea personaje prea putin spus mediocre – pur si simplu nulitati. Un asemenea personaj ca Poteras nu are legitimitatea intelectuala si morala sa ceara demisia domnului Emil Boc.
    Scriu din SUA sunt cetatean si roman si american si as putea sa-mi vad de treburile mele aici unde locuiesc fara sa ma ingrijorez de ce se intampla in Romania dar nu voi face asta. Vreau sa va spun ca Emil Boc nu este apreciat numai in cancelariile europene care recunosc contributia lui la reformarea Romaniei dar si aici in America este foarte apreciat. Una din cele mai bune universitati nord americane si din lume a acordat lui Emil Boc titlul Onorific de Doctor in Drept (Honorary Doctoral Degree) din partea universitatii americane Michigan State University chiar luna trecuta.

    http://special.news.msu.edu/green_commencement/boc.php

    CATI POLITICIENI ROMANI AU PRIMIT TITLURI ONORIFICE DE DOCTOR DE LA CELE MAI PRESTIGIOASE UNIVERSITATI DIN LUME ? DATI-MI NUME CONCRETE. DACA-I GASITI, PUNETI-I IN FRUNTEA DREPTEI ROMANESTI. NU SUNT MULTI. SI NULITATILE FRUSTRATE de tip berceanu, poteras, avrigeanu… VOR SA SA-I DEA DE-O PARTE SI PE CEI CARE AU O RECUNOASTRE INTERNATIONALA CA EMIL BOC.
    Emil Boc este unul dintre rarii oameni de stat pe care i-a avut Romania dupa ’89. Curajul de a impinge reformele si austeritatea - care nu sunt deloc populare - trebuie apreciate. Boc a procedat ca un doctor curajos si onest.
    Ceea ce se intampla astazi in PDL este ca pe langa oameni marcanti ca Emil Boc, Stoica, Stolojan, Cristian Preda, Monica Macovei se afla multe nulitati frustrste. Faceti curatenie in PDL domnule Boc.
    • -4 (8 voturi)    
     framantari in PDL (Vineri, 15 iunie 2012, 6:19)

     ceferistul [utilizator] i-a raspuns lui Daniel G

     mister daniel, care ne scri din SUA...
     Atentie, recunoasterea internationala a lui emil boc seamana cu ccelebrele recunoasteri internationale ale savantei de renume mondial Elena !
     Toti tampiti au curaj nemarginit cand paseaza suferintele pe carca a milioane de oameni, stiind ca ei, curajosi nu vor suferi cu numic
     Asa ca mai las-o balta cu recunoasterea merktelor lui Boc.
    • +3 (3 voturi)    
     Domnule G.... (Vineri, 15 iunie 2012, 8:43)

     CONU' [utilizator] i-a raspuns lui Daniel G

     .....am o observatie. Titlurile astea onorifice sunt ca victoriile in meciurile amicale. Uite colea o colectie consistenta de titluri care apartine unui om politic :

     -Membru activ al Academiei de Ştiinţe din New York, 1973
     -Membru de onoare al Colegiului Chimiştilor şi Inginerilor Chimişti din Costa Rica, 1973
     -Membru de onoare al Consiliului Universitar şi Consiliului de Conducere al Universităţii Centrale din Ecuador, 1973
     -Membru de onoare al Institutului Ecuadorian de Ştiinţe Naturale, 1973
     -Membru de onoare al Şcolii de Ştiinţă a Informaticii din cadrul Universităţii Centrale din Ecuador, 1973
     -Profesor onorific al Universităţii Naţionale de Inginerie din Lima, Peru, 1973
     -Membru de onoare al Institutului American al Chimiştilor, 1973
     -Doctor Honoris Causa al Universităţii din Buenos Aires, 1973
     -Doctor Honoris Causa al Universităţii din Sud-Bahia Blanca, Argentina, 1974
     -Doctor Honoris Causa al Universităţii Feminine din Manila, Filipine, 1975
     -Membru de onoare al Societăţii de Chimie din Mexic, 1975
     -Doctor Honoris Causa al Universităţii din Yucatan, Mexic, 1975
     -Profesor universitar extraordinar al Universităţii Naţionale Autonome din Mexic, 1975
     -Doctor Honoris Causa în ştiinţe al Universităţii din Teheran, 1975
     -Membru de onoare al Societăţii de Ştiinţă a Polimerilor, Japonia, 1975
     -Membru correspondent al Academiei din Atena, 1976
     -Membru de onoare al Academiei de Ştiinţe şi Arte din Ghana, 1977
     -Membru asociat al Institutului Egiputului, 1977
     -Membru de onoare al Academiei de Ştiinţe din Illinois, SUA, 1978
     -Membru al Institutului Regal de Chimie din Londra, 1978
     -Professor Honoris Causa al Institutului Politehnic al Londrei Centrale, 1978
     -Membru titular şi membru al Comitetului de Onoare al Academiei Europene de Ştiinţe, Arte şi Litere, Paris, 1981
     -Doctor Honoris Causa la Universităţii Tehnice pentru Orientul Mijlociu, Ankara, 1983
     -Doctor Honoris Causa al Universităţii din Malta, 1983

     Si-a sfarsit in fata plutonului de executie in decembrie '89
    • +6 (6 voturi)    
     da (Vineri, 15 iunie 2012, 9:03)

     hot news [utilizator] i-a raspuns lui Daniel G

     Stai linistit,Ponta va veni in Parlament si va cere aprobarea de a cersi si el o asemenea diploma!In rest aveti dreptate:tocmai aceasta se intentioneaza de catre M.R.Ungureanu,coalizarea celor mai buni din PDL,PNL,organizatii civice,din randul intelectualilor si formarea unui partid viabil si credibil!Lucrul acesta nu se poate face cat ai bate din palme!Trebuie multa rabdare si tenacitate pentru ca nici "hienele rosii"nu stau degeaba!Dar si dintii cainilor se mai rup!
  • -21 (39 voturi)    
   unu (Joi, 14 iunie 2012, 11:32)

   unu [anonim] i-a raspuns lui un

   n-ai inteles. se duce sa reprezinte romania in relatia cu extraterestrii, conform constitutiei.
   • +19 (21 voturi)    
    Asa e, constitutia scrisa de PSD (Joi, 14 iunie 2012, 12:46)

    Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui unu

    Aia facuta de mai marele Iorgovan! Totusi sa nu o respectam cat este Basescu presedinte.
   • -17 (23 voturi)    
    in relatia cu extraterestrii (Joi, 14 iunie 2012, 13:37)

    Buz [utilizator] i-a raspuns lui unu

    io zic sa ramina la extraterestrii, he he he domnule! dar sa ia si pdl-ul cu el.
  • +1 (3 voturi)    
   n'a fost (Joi, 14 iunie 2012, 20:46)

   ginel oboreanu@garadenord.bucale [anonim] i-a raspuns lui un

   sper ca n'ai murit de ras, intre timp.
   c'ar fi fost dejaba.
   si pari om cu simtu' umorii !:))
  • +2 (2 voturi)    
   Ancheta incendiara despre Maghiar de la Oradea (Vineri, 15 iunie 2012, 8:20)

   A9 [utilizator] i-a raspuns lui un

   scutit de judecatori, de frauda de 25.000.000 euro!!
   http://www.nasul.tv/
   De la minutul 60, emisiunea din 14.06.2012.
  • 0 (2 voturi)    
   sluga, tot sluga (Vineri, 15 iunie 2012, 9:10)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui un

   Si in ceasul al 13-lea Boc tot de la Cotroceni ia lumina....
   PDL ramne partidul de buzunar al lui Basescu
  • +7 (7 voturi)    
   Minerii să îi cheme Ilici (Vineri, 15 iunie 2012, 10:07)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui un

   că tot s-a împlinit un număr de ani dar nimeni nu mai pomeneşte nimic. Păcat!

   În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea care a afirmat că de 2 ani stă numai pe drumuri - denotă o mare problemă: Antonescu doarme de când a intrat în politică şi a câştigat, Udrea aleargă şi a pierdut! Înseamnă că Udrea aleargă în direcţia greşită. Ar trebui să se ocupe de altceva. La fel şi Roberta (ieri avea o crăpătură la fustă până în vârful ..... E totuşi al 3-lea om din stat! Puţină decenţă, eleganţă, nu ar strica.
   În rest, PDL-ul care înainte era perceput ca un partid de elită (de aceea i-am votat mereu) ar tebui să se uite spre M. Macovei, M.R.U., M. Neamţu, ş.a. din această categorie.
   Le doresc minte multă că altfel ne sufocă USL-ul (comuniştii/securiştii).
 • -36 (52 voturi)    
  suspendareeee !!! (Joi, 14 iunie 2012, 11:14)

  Montesquieu [utilizator]

  Pai cum e cu Constitutia care zice ca presedintele tre' sa fie un mediator intre puterile statului?

  mai nou puterile statului sunt factiunile de banditi din pdl?

  cum e cu ideea ca odata ce ajungi presedinte te rupi de partizanatul politic? vad ca pe base-l doare-n bas de contitutia asta cu care tot defileaza.

  uite inc-un motiv de suspendare si demitere a incrucisatorului!
  • +22 (34 voturi)    
   dar (Joi, 14 iunie 2012, 11:24)

   dar [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

   dar ce te strofoci asa? a fost invitat la colegiul director al psd si a refuzat sa se duca?
  • +27 (37 voturi)    
   ... (Joi, 14 iunie 2012, 11:31)

   puric de otel [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

   Nastase,tu esti ?
   • +22 (26 voturi)    
    Nu cred (Joi, 14 iunie 2012, 12:39)

    Ov [anonim] i-a raspuns lui puric de otel

    nu, nu cred ca e el. Nastate posteza dimineatza devreme... pe la 5am
   • -10 (20 voturi)    
    minorii sa nu aiba acces la comenturi (Joi, 14 iunie 2012, 12:43)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui puric de otel

    Hotnews, gasiti o cale de verificare ca postacii sunt majori, ca, uite, se joaca pe aici toti copilasii de gradinitza.
    • +2 (2 voturi)    
     de gradinite si minore (Vineri, 15 iunie 2012, 11:58)

     fifica [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

     se ocupa von mazare, noul primare de 3 si doctorul molar dela tineretele pesdizde.

     intr'o tzara civilizata, mazare era legat pentru promovare de pornografie cu minori.

     el crede ca incalecatul ala, ca la tineretul pesdizd, este ok.
     asta pen' ca n'avem justitie.
   • +13 (21 voturi)    
    da (Joi, 14 iunie 2012, 14:30)

    hot news [utilizator] i-a raspuns lui puric de otel

    O fi Nastase hot, dar nu tampit ca asta!Si cand te gandesti ca idotul asta ne spunea deunazi ca el este profesor universitar,ma apuca rasul!Bai Montesrahat ,vezi ca te inmoie ploaia!
  • +31 (43 voturi)    
   Da` , cind l-a invitat PSD-ul ????? (Joi, 14 iunie 2012, 11:32)

   Thor [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

   Ba chiar si Pontacul la nu stiu ce dezbateri si congrese si s-au trezit cu Base peste ei , atunci nu trebuia suspendat ?

   Ba , janghinosule postac de doi bani , de cind o asociatie liber consimtita (adica un partid politic) este una din "puterile statului" , balamut fraier ce esti ???
   Da` de "factiunile" de banditi din USL nu zici nimicutza ?
   Nu mai tot amenintzati cu suspendarea , idiotilor , ca va este frica de referendum - ca dracu` de tamaie ! Acum ca romanii cretini si-au varsat ura pentru taierile de salarii si marirea tva-ului - impotriva PDL la locale , abia va astept sa cadeti in capcana unui referendum pt. demiterea basescului , ca sa ma distrez cum o s-o luati (din nou) ... in palma !
   • -19 (29 voturi)    
    mai incet (Joi, 14 iunie 2012, 11:59)

    un [anonim] i-a raspuns lui Thor

    Da ce sari asa, postac?
    Imi place ca numai injuriile dinspre dreapta spre stanga le accepta hotnews.

    Auzi, nu declara idolul tau ca vrea sa se intoarca in viata publica (sau politica) la finalul mandatului?
    Pai uite o ocazie.Se duce la sedinta pedele.
    Logic, asta inseamna ca si-a terminat mandatul (nu de presedinte, ca nu a fost ) acordat de 5 milioane de concetateni.
    Eu nu-l mai vad presedinte de tara ci de partid in 3-4 luni.
    Dupa care (sper) sa-l vad si dupa gratii...
    • +19 (25 voturi)    
     Idolul meu ??? (Joi, 14 iunie 2012, 16:41)

     Thor [anonim] i-a raspuns lui un

     Da , onorata instantza , recunosc : Idolul meu (nu chiar idol ci doar .... fanul meu ....... eheee!!.... ) este Presedintele Romaniei , domnul Traian Basescu , ales in doua mandate consecutive in fruntea Statului Roman de catre majoritatea Poporului Roman !

     Mai bine mindru , cu un "idol" precum Basescu decit admirator al "cochilotului de la Cioca-Boca " - celebrul "cirlan fara minte " (dixit Ilici) ori a barbugiului alcoolist , cu ochii ca de peste fiert , cunoscut de organele fostei Securitati sub numele de cod "Porumbacu" , cel care si-a determinat nevasta bolnava de cancer in stadiu final sa se arunce pe ferestra ,in timp ce el se ducea la amanta , fosta sa secretara de la Ministerul Tineretului - Adina Valean , daca iti spune ceva numele asta !
     • -14 (20 voturi)    
      stii ce este bunul simt? (Joi, 14 iunie 2012, 17:35)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      atacurile astea la persoana dovedesc doar lipsa ta de educatie.
      • +13 (21 voturi)    
       Credeam ca esti mai spalat ........ (Joi, 14 iunie 2012, 18:23)

       Thor [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

       ..... la creier decit "colegii" tai , trimisi sa amusine pe aici , cu misie de la Hrebe !
       Se pare (banu , este sigur !) ca m-am inselat !

       Bai , Catalino ,sunt " nesimtit si lipsit de educatie "? Pe ce te bazezi ? Iti pute adevarul gol-golutz , spus despre idolii tai ?? Sau tu habar n-ai ce se ascunde in ei , spalat pe creier de "vuvuzelele" moguliene ??

       In postarea mea , am spus un mare adevar despre Crin Antonescu , pe care nici macar Base , atunci cind a facut doar o mica referire (in campania din2009 ) nu a avut curajul s-o sustina si sa spuna adevarul in fatza votantilor , ca stia ca piertde voturi !

       Da , ma , Catalino , adevarul despre Antonescu este cunoscut de multi politicieni din sferere inalte ......... dar este prea grozav sa fie rostit si crezut ! Cum toti stiu ca acelasi tip de presiune psihica criminala , facuta de Ponta impotriva procurorului Panait (la indemnul lui Bombo ) l-a facu si pe ala sa sara tot pe fereastra , ca si sotia lui Antonescu !!

       Coincidentza ?? Te asigur eu ca nu , Catalino ! Doar nemernicie si neomenie , la amindoi corifeii tai !

       p.s. pe viitor , abtine-te sa ma mai cataloghezi , in orice mod , ca sa nu te bag , de urgentza , in locul pe unde ai fost fatat !!
    • +4 (10 voturi)    
     uite ba ca sar si eu (Joi, 14 iunie 2012, 18:06)

     unnene [utilizator] i-a raspuns lui un

     asa ca sa vezi ca esti in plus pe aici. 'esi
   • -2 (6 voturi)    
    Scoala voastra unde este : (Vineri, 15 iunie 2012, 1:18)

    rotitza [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    Dragilor, de asta pierdeti !
    Sunteti agresivi, vulgari, aroganti si foarte multi aveti o atitudine fascista
  • +2 (2 voturi)    
   Pai nu vor sa-l suspende!! (Vineri, 15 iunie 2012, 15:02)

   A9 [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

   Le e de folos acolo la Cotroceni, daca e lasat liber, se ocupa de PDL, si iar nu o sa mai castigati alegerile parlamentare ;)
 • +49 (69 voturi)    
  Nu vrem socialism in Romania (Joi, 14 iunie 2012, 11:15)

  zet [anonim]

  Socialistii au pus bocancul pe gatlejul natiunii si au inceput sa apese cu nesat.
  Sa nu ne amagim: PDL au pierdut alegerile pentru ca au suparat bugetofagii din Romania. Suntem iobagi, intr-o tara in care feudalii si boierimea este reprezentata de bugetari. Sunt peste 3 milioane de bugetari+4 milioane de pensionari, si toti traiesc din munca reala, concreta, a 5 milioane de lucratori in domeniul privat. PSD-ul si aliatul lui de stransura PNL a facut cel mai destept troc posibil: voi aia 7 milioane votati-ma, si ii incalec bine pe cei ce muncesc.
  Cat de cretini sunt cei din domeniul privat care voteaza USL nu are rost sa pomenesc.
  Basescule: limpezeste apele, da afara din PDL toti sobolanii, da-i lui MRU un rol executiv puternic, fa pe dracu in patru si scapa tara de socialisti.
  Citat din Margaret Thatcher: problema cu socialismul este ca in cele din urma banii "altora" (others people money) se termina, si nu mai are ce redistribui.
  • -22 (36 voturi)    
   sa iti explic (Joi, 14 iunie 2012, 11:20)

   catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui zet

   limbajul injurios pe care il practici si care este comun si multora din conducerea PDL si chiar lui T Basescu ( acestia fiind mult mai vocali decat oamenii cu educatie din partid ) face ca PDL sa nu fie un partid votabil.. unii prefera sa fie facuti idioti de cei ca tine decat sa se simta asa cand pun votul pe PDL.. cat timp guvernele PDL nu au luat masuri de sprijinire a mediului privat nu poti avea sustinerea celor care au suportat cel mai mult reformele acestea
   • +8 (18 voturi)    
    :)) (Joi, 14 iunie 2012, 18:09)

    unnene [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

    asta se simte mandru ca a votat USL :)) pai ce alta dovada mai mare de idiotenie exista? pe tine pe unde te vad te ard cu un minus. nici macar nu ma obosesc sa iti citesc aberatiile
    • -5 (11 voturi)    
     :)) (Joi, 14 iunie 2012, 20:21)

     catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui unnene

     si eu plang zi si noapte ca un nene ( deci om fara chip caci nu are curajul de a fi CINEVA ) nu am place.. drum bun nene..
    • +2 (6 voturi)    
     Cred.... (Joi, 14 iunie 2012, 20:35)

     CONU' [utilizator] i-a raspuns lui unnene

     ...ca ar fi un mare plus daca ar fi un minus c.m. pe forum.
   • +3 (3 voturi)    
    neocomunistii mincinosi (Vineri, 15 iunie 2012, 8:36)

    marianos [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

    prefer sa ma injure unu atata timp spune ce gandeste decat sa ma minta un saociocomunist si sa mi-o traga pe banii mei
  • +20 (30 voturi)    
   Subscriu (Joi, 14 iunie 2012, 11:23)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui zet

   PDL a facut greseala de a incerca sa fereasca Romania de criza. In ce masura a reusit, sigur, e discutabil. Cert e ca nu stam rau...Dar a fost o greselala, trebuia sa aplice marirea de 50% pentru profesori si tot tacimul, sa fi ajuns sa ne incaieram pe strada. Poate atunci am fi realizat ca se poate si mult mai rau. Dar nu e tirziu deloc pentru asta, semne bune anul are si noi de data asta avem guvernul potrivit
  • -5 (17 voturi)    
   Celor care le place munca (Joi, 14 iunie 2012, 11:32)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui zet

   n-au de ce sa se planga, vor munci mai mult si placerea lor va fi mai mare iar cei carora le place sa huzureasca vor iesi si ei in castig. Totusi vad ca sunt unii mai pretentiosi carora nici munca nu le place dar nici huzurul, lor le place dreptatea.
   • +20 (30 voturi)    
    Comment sters de user (Joi, 14 iunie 2012, 11:51)

    zet [anonim] i-a raspuns lui Con_stan_tin

    • -1 (11 voturi)    
     Grecia (Joi, 14 iunie 2012, 15:22)

     catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui zet

     in Grecia si dreapta si stanga au facut aceleasi greseli.. Germania a fost condusa si de dreapta si de stanga si o duce bine.. nu e vorba neaparat de doctrine ci de oameni.. degeaba doctrina daca nu ai cu cine!
  • +13 (17 voturi)    
   da (Joi, 14 iunie 2012, 14:42)

   hot news [utilizator] i-a raspuns lui zet

   Cu toate ca sunt pensionar,nu ma simt lezat de rautatea ta intrucat, eu si multi ca mine, am muncit al naibii de mult si greu pentru pensia de azi,dar sa sti ca n-am votat niciodata ,din 1990 incoace,jigodiile astea comuniste!Nu spun ca nu ai dreptate,dar nu in totalitate.Este bine sa nuantezi,caci generalizand devii dusmanul parintilor tai!Comentariul tau ete destul de apreciat de mine dar cu amendamentele de mai sus!
  • +1 (5 voturi)    
   cam greu.. (Joi, 14 iunie 2012, 17:38)

   drop [utilizator] i-a raspuns lui zet

   ...cand aproape toate guvernele din Europa sunt socialiste.
  • -3 (5 voturi)    
   care dreapta nene? (Joi, 14 iunie 2012, 22:34)

   nu conteaza [anonim] i-a raspuns lui zet

   dreapta aia care a dus la desfiintarea a 20.000 de IMM-uri(douazecidemii)? aia care a inteles prin masuri de dreapta taieri din salarii si crestearea TVA(masuri nemaintalnite in Europa-ca crestere)? aia care nu a redus cu nimic birocratia? aia care a atras sub10% fonduri UE?
   Nu multumesc, nici eu nu sunt fan USL, nu i-am vota si nu ii voi vota, dar nici pe dreapta asta n-o votez din nou.
 • +18 (32 voturi)    
  Temperare my ass (Joi, 14 iunie 2012, 11:16)

  _Un stelist_ [utilizator]

  Eu cred ca Presedintele e singura persoana care ar mai putea avea autoritate in cloaca aia de vipere ce se numeste conducerea PDL. PDL pare ca o caruta scapata de sub control de conducator, e nevoie de o mana forte care sa faca din nou ordine. Domnul Boc nu pare a avea aceasta putere, domnul Blaga e de dorit sa nu ajunga in postura asta, domnii Videanu si Berceanu idem ca domnul Blaga; de femei nu mai vorbesc (nu sunt misogin, dar doamnele Udrea sau Anastase nu par a avea succes la public, iar doamna Macovei a aratat clar ca nu vrea sa se implice).
  • +8 (14 voturi)    
   adica, PDL nu prea mai exista... (Joi, 14 iunie 2012, 11:26)

   vio [anonim] i-a raspuns lui _Un stelist_

   Un partid fara LIDERI, NU exista decat ca sa piarda alegerile !!!!
   • -3 (11 voturi)    
    dupa chip si asemanare (Joi, 14 iunie 2012, 12:02)

    marioara1 [anonim] i-a raspuns lui vio

    Dar voi cand scoateti in fata " LIDER"ii!?
    Sau tu esti unul dintre ei?
 • -2 (8 voturi)    
  Unul dintre motivele (Joi, 14 iunie 2012, 11:18)

  Con_stan_tin [utilizator]

  pentru care romanii a taxat negativ PDL la alegerile locale este ca nu se pot descurca fara Basescu. De ce continua in acelasi mod?
  • -2 (8 voturi)    
   Exact (Joi, 14 iunie 2012, 12:21)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

   PDL putea macar de forma sa arate o anumita distantare de Base, chiar daca nu era asa.
   In loc sa capitalizeze voturile unei parti a polulatiei care este anti-stanga, ei se duc in bratele celui care i-a facut praf la capitolul imagine.
   Nu mai inteleg nimic!
 • -4 (12 voturi)    
  amintirile .. dor (Joi, 14 iunie 2012, 11:23)

  catalin_mattei [utilizator]

  in perioada 2000 - 2004 dl T Basescu critica aspru orice implicare a lui Ion Iliescu in viata de partid a PSD si in actul de guvernare a Cabinetului Nastase. Acest lucru i-a adus multi sprijinitori fiind o atitudine de normalitate din partea liderului PD de atunci.. ma intreb acum cand dl Basescu face aceste lucruri care mai este diferenta intre domnia sa si cel criticat atunci?
  • +10 (14 voturi)    
   E o mare diferenta (Joi, 14 iunie 2012, 12:47)

   Andrei [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

   Intre Traian Basescu si Ion Iliescu. Asta ca sa fim clari. Si daca el se implica in PDL el nu se implica cu scopul de a controla totul , ci cu scopul de a da un exemplu de Leadership ca aia sa invete si singuri cum e sa te descurci.
   • -3 (9 voturi)    
    cand vorbim de principii (Joi, 14 iunie 2012, 15:27)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

    cand vorbim de principii nu se aplica scuze.. in acest loc Basescu este identic lui Iliescu.. ca sa nu punem la socoteala ca unul este reprezentantul PCR ( bolsevismului cu accente maoiste)- Iliescu iar celalalt este omul de la Securitate ( singura posibilitate de ocupare a unui post in Europa Occidentala in acele vremuri). De cand am avut de ales in 1990 intre Campeanu, Ratiu si Iliescu s--a facut greseala de a se merge pe mana celor care au servit comunismul ( chiar daca cadre din esaloane inferioare).. s-a ales continuitatea si nu modernizarea.. sa nu ne mai imbatam cu apa rece cu idei anti-comuniste cand vorbim de Basescu, Boc sau MRU.. au fost si ei in diferite forme exponentii comunismului si la fel ca psd-istii au papat orice de dorul puterii.. de asta nu avem lege a lustratiei caci se facea prapad in lumea politica romaneasca indiferent ca se numeste PDL, PSD sau PNL..
    • +4 (12 voturi)    
     Imaturule. (Joi, 14 iunie 2012, 16:43)

     Andrei [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

     Hai sa te lamuresc si mai bine . Eu acum sunt la birou si ma plictisesc groaznic, mi-am terminat treaba si intr-o ora plec , dar imi voi lua cateva minute din viata sa-ti explic era securista din periaoda comunista. Am eu un unchi care a lucrat la externe pe lactate ,pentru simplu motiv ca a fost cel mai bun din facultatea lui ( a termiant facultatea la galati) Omul acesta nu a fost securist , drept dovada ca murit cu un apartament in DR taberei in Bucuresti (probabil cunosti cartierul , e simplu si normal, nu scump ca altele). Unchemiu este o dovada ca nu numai securitate isi trimitea ofiterii peste granita ci si oamenii care se pricepeau in general la a face lucruri , Pricepi asta ? Daca Basescu a fost un bun Marinar si poate a fost eu nu stiu , el a fost selectat sa fie trimis afara ,dar asta nu inseamna ca nu a dat raportul securitatii , nu deloc , normal ca a facut si el asta ca altfel nu-l lasau sa plece in afara tarii de la bun inceput. Dar ba , inainte sa trecem la prejudecatii eu sincer , si sincer iti spun ca a-l face pe Basescu Securist comunist sau mai stiu eu cum , cand pe vremurile alea nu mai aveai nicio OPTIUNE , eu zic ca eo stupizenie. Ah de Iliescu ! Pai imi aduc aminte ca statea cu Ceausescu la Glume , ma uitam pe Wikipedia si avea o poza cu Tovarasul Ceausescu cand jucau ei un joc ,asa ca prietenii . Deci frate inca odata e o foarte mare diferenta intre EI DOI. PDL si PSD la fel e o foarte mare diferenta. STiu ca n-ai st udiat arhivele comuniste sau nu ai citit istoria DAR in timpul loviturii de STAT aia din 1989 (stii tu cand au impuscat niste tinerii ca sa para haos , si au si impuscat cuplu ceausescu si domneee am scapat de comunist , dar comunistii erau pe sticla si strigau libertate ,evident pentru ei nu ptr noi) au fost doua Parti ale Securitatii care s-au batut , una a fost cea ceausista ,care stia situatia dar era depasita numeric, si a doua a fost cea Internationala , sau cum i se mai spune DIRECTIA 5 , cea de la Bucuresti .
    • +2 (8 voturi)    
     SI continuam.. (Joi, 14 iunie 2012, 16:47)

     Andrei [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

     Directia 5 ajutata de vreo 30 000 de mii de camarazi de ai lor intrati pe teritoriul tarii..SI uite asa s-au instalat nomenclaturistii de pe langa ceausescu , gen iliescu sau nastase sau tot felul de asa zisi Medici sau mai stiu eu , care au trait bine si prosperat si prietenii lor la fel , au fost ajutati de statul roman prin Pomeni, prin contracte si uite asa a mers treaba. Ei bine vezi tu PSD-ul ala e , descrierea de mai sus , cu totii o stim si toti vrem sa scapam de ei. Traian Basescu a reusit el sa priceapa cum sta treaba , dar nu prea poate schimba multe ,nu de alta dar nici poporul nu pricepe miscarile , dar un lucru a zis ca o sa-l faca si-l face. Si anume sa promoveze tineri in Politica si ma uit ca MRU a fost un exemplu elocvent de tanar promovat in politica , care de bine de rau a mai facut cate ceva. asa ca atunci cand vorbim de principiii sa deschidem ochisori si sa ne uitam si in trecut ca sa ne localizam in Prezent. Eu ti-am prezentat pe scurt ce s-a intamplat , ar fi mai multe de spus.
     • -2 (10 voturi)    
      andrei (Joi, 14 iunie 2012, 17:38)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

      sa vorbesti de securitate buna cand vei avea rude moarte in lagarele comuniste pt ca nu aveau gandirea tovarasilor. Altfel este bine sa taci si sa nu mai iei apararea securitatii.. Este rusinos si penibil sa faci asta! Am tot auzit aceste texte pe vremea lui Ceausescu.. am tot auzit cum va scuzati ca erati si ca munceati pt poporul muncitor... unora ca voi li se datoreaza moartea celor care au avut principii.. asa ca.. trezeste-te si aveti frate bunul simt sa stati in spate caci va ajunge cat ati dus-o bine la PCR
      • +6 (10 voturi)    
       Ei bine , observ ca esti incurabil (Joi, 14 iunie 2012, 18:32)

       Andrei [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

       Degeaba iti scriu si incerc sa-ti transmit un mesaj , tu treaba ti-o faci cu ochii legati , si crezi doar in ce vrei tu , incearca sa fi open minded si sa mai si intelegi ce se mai intampla. Ca sa stii am si eu un bunic ucis in inchisorile de la Pitesti sau mai degraba inchisoarea de la Pitesti , luat de comunisti ca dizident pentru ca s-a opus regimului in 47 . Omu acesta era fratele bunicului meu , si ca sa stii , niciodata nu s-a mai auzit de el. Deci..crede-ma cand incerci sa atingi subiecte sensibile , pe teme comuniste , nu incerca ca nu merge. Sunt oameni si oameni peste tot , dar nuantele devin uneori culori. Eu ti-am dat o linie a 22 de ani de democratie, tu ar trebui sa inveti sa folosesti discernamantul si sa -ti dai seama de ce bine sau mai bine decat cum sa-ti fie doar tie mai bine. Gandirea what's in it for me ? Nu pera mai merge in era asta , merge mai degraba gandirea Cu ce pot ajuta . Si asculta-ma bine , daca nu intelegi nici textul asta , incep sa-ti recomand cu caldura carti ale dizidentilor comunisti (poti sa incepi cu valeriu gafencu ) si cu multi altii..sau poate ar fi mai bine sa citesti despre eminescu , el exemplifica bine ce e discernamantul. Am mers prea departe pentru tine , Scuze. O sa incerc sa ma limitez, vorbesc prea mult. ASta e , am o zi buna.
       • -5 (7 voturi)    
        imi este sila (Joi, 14 iunie 2012, 20:24)

        catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

        imi este sila de cei ce gasesc explicatii pt oamenii unui regim criminal.. asta faci.. josnic! Nimeni care a avut morti in inchisorile comuniste pe motive politice nu avea acces in ministere asa ca lasa-ma cu gargara asta securista.. spune tot despre ce si cum actioneaza fostii comunisti.. cred ca iti gaseai mai repede locul langa Iliescu dar nici langa basescu nu iti sta rau ca aparator al slugilor comuniste
        • +3 (3 voturi)    
         Doamne!!! (Vineri, 15 iunie 2012, 9:02)

         renegatul [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

         Condamnati comunismul insa nu va dati seama ca , cu mintea incetosata de doctrina, propavaduiti acelasi tip de oameni si "conducatori iubiti!"
 • -1 (15 voturi)    
  degringolada din PDL... (Joi, 14 iunie 2012, 11:25)

  costica [anonim]

  Am scris ieri cand a venit vorba despre demisile de la varful PDL cerute de Radu Berceanu ca nu va fi nici o demisie la varful PDL, ca semnalul va veni de la Cotroceni, PDL nu este in stare sa-si gestioneze singur treburile fara Traian Basescu asa cum n-a fost in stare niciodata!
  PDL=Traian Basescu si toate decizile din PDL, numirile lui Boc, Udrea, Roberta, numirile in functiile inalte ale statului roman au fost cererile exprese ale lui Traian Basescu, nu propunerile PDLului!
  Mai mira pe careva sau se astepta careva sa fie altfel acum?!
  Cine sa ia decizii in PDL?
  Nici unul nu este in stare, am vazut cu totii incompetenta ce colcaie in PDL, Sever Voinescu a recunoscut asta in interviul de luna trecuta din Romania libera!
  Sever Voinescu a explicat in interviul realizat de ziarul “Romania Libera” ca social-democratii au gresit in privinta politicii resurselor umane, cautand oameni obedienti, nu competenti. “Marea deficienta a PDL a fost politica de resurse umane: numiri total nepotrivite facute in diverse structuri, oameni care nu satisfaceau nici criteriile de integritate si anticoruptie, nici pe cele de competenta. Am cautat prea mult obedienta, si nu competenta. Aici am gresit mult, iar PDL trebuie sa invete aceasta lectie. Au fost cu totul nepotrivite numirile pe criteriul performantei organizatiilor de partid sau al apropierii de un lider sau altul, pornind de la regula ca nu conteaza cat de prost e omul, sa fie din PDL. Am ingrasat clientela politica. Toate partidele romanesti fac acest lucru, dar PDL n-ar trebui sa faca pentru ca a promis ca nu va face. Au contat foarte mult si criza si comunicarea, dar politica de resurse umane a fost principala greseala”, a spus purtatorul de cuvant al PDL."

  http://www.nasul.tv/2012/05/14/s-voinescu-principala-greseala-a-pdl-prea-mult-obedienta-si-nu-competenta/

  PDL-istii NU sunt in stare sa-si gestioneze problemele lor, cum sa fi fost astia in stare sa administreze o TARA ?!!
  • +7 (15 voturi)    
   Mai , Tantza si Costel .......... (Joi, 14 iunie 2012, 11:53)

   Thor [anonim] i-a raspuns lui costica

   Nenea Costica , postacul de serviciu pe site-ul HN , am si eu o rugaminte la matale , bre ........ Sa moara ma-sa lu` Stalin de n-o sa spui adevarul : esti acelasi postac care semneaza pe aici si cu numele de Bogdan , catalin_mattei ori Montesquieu ???

   Va plateste la comum sau separat , domnu` Hrebe ?? :))))

   Sa nu minti , ca te blestem sa faci "buba" ......... la spate , precum idolu`-ti , dom` bombonel !
   • -2 (10 voturi)    
    stimate (Joi, 14 iunie 2012, 12:11)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    nu ma incurca cu nimeni.. daca esti invatat sa postezi nu cu ce crezi ci cu ce te pune partidul este absolut treaba ta.. dar incearca sa dai dovada de decenta cand faci afirmatii aiurea! Si ai tata curajul sa scrii sub numele tau real asa cum o fac eu.. asta este valabil pt toti chiar si pt utilizatori nu doar anonimi.. eu imi asum ce spun cu nume si prenume caci asta cred si nu sunt pus de altii cum probabil ca este cazul tau daca spre asta te duci cu gandul.
    • +2 (8 voturi)    
     Bre , catalina ......... (Joi, 14 iunie 2012, 13:05)

     Thor [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

     ...... ca sigur nu-i numele tau adevarat , pe mine ma cunosc multi pe net , mai ales ca "Thor" !
     ! Iar de postat nu ma invata nimeni ce sa postez , eu am invatzat pe mult altii cum se scriu bloguri politice pe net ! Capisci ??
     Daca doresti iata si numele meu real : Valcea Emil !

     Valcea - pronunta ca nule judetzului , ca n-am avut diacritice la mine ! eheeeee !!
     Multumit ??
     • 0 (6 voturi)    
      Cam scump la vedere ,Thorule ..! (Joi, 14 iunie 2012, 13:55)

      mariad [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      ..scump si neproductiv .
     • +1 (7 voturi)    
      da (Joi, 14 iunie 2012, 14:58)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      Potoliti-va,sunteti pe aceeasi baricadaviziunile au mici diferente si atat.Toti aveti acelasi adversar:USL.Acolo aruncati pietrele!
     • 0 (6 voturi)    
      lipsa de bun simt (Joi, 14 iunie 2012, 17:40)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      buna cuviinta nu prea cunosti.. iti este total indiferenta.. mitocania este pt cei slabi asa ca te las in seva gandurilor tale ce musteste a cadavre
     • +1 (9 voturi)    
      stii cate bloguri fara valoare exista? (Joi, 14 iunie 2012, 17:42)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      exista multe caci sunt oameni care cred ca emit idei cand de fapt ei emit doar lozinci.. putea sa te cheme mai bine anna pauker caci cam pe acolo te invarti.. pacat ca pdl se sprijina pe oameni ca tine caci asa pierde.. cand te umpli de oameni plini de sine si goi in idei doar plutesti dar fara sa te poti duce spre sus.
     • 0 (4 voturi)    
      Surprinzator...??? (Joi, 14 iunie 2012, 21:44)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      sa cautam dupa thor pe google.. nimic.. dar e cunoscut de prieteni, familie.. Emil Valcea?.. singurul cautat cu acest nume este un domn decedat in 2010... da-ne si noua blogurile tale politice ca sa vedem ce ai invatat pe multi.. :)) miroase cam rau minciuna asta! e ca si cum as spune ca sunt fiul lui Merkel
   • -2 (12 voturi)    
    "postacul de serviciu pe site-ul HN" ??Dar tu? (Joi, 14 iunie 2012, 13:01)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    De ce suspectezi doar la adversari ca practica postaceala interesata......
    Parca Adevarul a cautat IP-urile unora, muuuulti, care laudau PDL-ul si criticau USL-ul...au publicat rezultatul: un singur IP cu adresa in Modrogan
    Organizatia de tineret PDL are, se pare, sarcina asta ingrata....
    Thor si inca destui ca el, apar zilnic la toate articolele politice, doar politice.
    De ce sa nu fie Thor "postacul de serviciu pe site-ul HN" ?
    Da...si eu scriu destul de des, cand am timp, deci......
    Oricum, nu conteaza. Pe Hotnews apare alta Romanie decat cea reala.
    De aici afli ca PDL si Basescu sunt cei mai tari, mai buni si mai iubiti, toata lumea (cu exceptia putinilor postaci platiti de Hrebe) este cu ei, USL sunt vai de mama lor.
    Dar, ce sa vezi? La vot este invers.
    nasol
    • +6 (12 voturi)    
     este simplu .......... (Joi, 14 iunie 2012, 13:14)

     Thor [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

     ....... eu scriu destul de RAR si DOAR AICI !

     Pe cind voi , vre-o 5-6 postaci de serviciu , nu aveti adversari pe forumurile "latrinelor" .. ca acolo , la voi , nu sunt permise decit parerile voastre - nu ca pe site-ul asta si iata cum migrati aici , murdarind cu scirnele voastre si HN !!
     • -1 (9 voturi)    
      vorbesti prostii... (Joi, 14 iunie 2012, 19:00)

      costica [anonim] i-a raspuns lui Thor

      Eu nu scriu decat pe forumul HN, altfel apar si alti costica pe cine stie ce forumuri..
      Si pe forumul asta mai pare cate un costica, dar stilul este diferit, se observa usor...
      Lasa vrajeala, avem voie sa ne exprimam opiniile!
      A-propos, de Marian Eugen ce zici, ca el comenteaza disperat la toate articolele ridicand in slavi mareata guvernare portocalie ajunsa la dezastru!!!
     • 0 (8 voturi)    
      Thor.. (Joi, 14 iunie 2012, 20:26)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

      thor este un om gol de idei dar cu un bagaj mare de injuraturi.. asta pt ca el reprezinta "baietii de dupa blocuri:, huliganii care se cred baieti de gasca si cred ca daca pronunta Kant sunt chiar aproape de Academie..
  • +3 (7 voturi)    
   poate va continua in Parlament... (Joi, 14 iunie 2012, 11:54)

   costica [anonim] i-a raspuns lui costica

   Ca parlamentarii si nu romanii au nevoie de instruirea(!!!) lui Traian Basescu, pentru ca ei au recomandat ca Ponta sa mearga la Consiliul European!!
   Poate vedem o diputa LIVE a lui Basescu cu specialistul lin Drept Constitutional Gyorgy Frunda si marinarul -Presedinte Traian Basescu, disputa moderata de Ion Cristoiu, la B1 ??!!!
   Poate fi interesant, nu ?!
  • +3 (9 voturi)    
   Da, nene, dar macar isi recunosc greselile (Joi, 14 iunie 2012, 14:35)

   ion [anonim] i-a raspuns lui costica

   Adica Voinescu recunoaste ca au gresit si nu au reusit sa promoveze oameni competenti, ci doar obedienta. Si incearca sa invete din asta.

   Iar ULS-ul defileaza cu Oprisan, Mazare, Grajdan, Pop, Soava, Banicioiu, Robert Negoita, Vanghelie si altii asemenea si nu are nicio problema. Din contra, se mandreste cu ei.

   Iar dumneavoastra trageti concluzia ca PDL-ul e incapabil sa guverneze tara, in schimb USL-ul da.

   Da, nene, USL-ul e capabil. E capabil de orice, asta e mai rau.
  • -3 (5 voturi)    
   da (Joi, 14 iunie 2012, 14:55)

   hot news [utilizator] i-a raspuns lui costica

   Cine gandeste sau sugereaza ca acum este timpul caPDL sa inceapa schimbarea este prost si habar nu are ce inseamna acest lucru.Inainte cu 4-5 luni de alegerile generale nu mai poti face nimic viabil.Dupa alegeri vor avea destul timp sa se reorganizeze,sa faca ce vor,sunt patru ani la dispozitie.Oricum,PDL (o parte din el)se va topi in noul partid al lui M.R.Ungureanu,restul se va imprastia la ce mai ramane din PNL si PSD.
   • +3 (5 voturi)    
    "prost"....??!! (Joi, 14 iunie 2012, 18:57)

    costica [anonim] i-a raspuns lui hot news

    Vezi ca si-au dat demisiile cu totii, toti liderii din fruntea PDL au demisionat, cu Boc in frunte !!
    Cum e ?!!!!!!!!!!!!!!
    • -3 (3 voturi)    
     Eroare stimabile.. (Vineri, 15 iunie 2012, 4:37)

     adi [anonim] i-a raspuns lui costica

     au fost demisi cu totii de SEFUL, care l-a anuntat teleonic pe Boc. Nu ma contrazice, asa scrie in articol!
     • 0 (0 voturi)    
      corect ! (Vineri, 15 iunie 2012, 12:35)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui adi

      dar nu conteaza faptele ... doar propaganda e importanda !

      liderii , au platit incompetenta si distrugerea partidului .

      sau varinata fanaticilor : liderii au plecat pentru ca sunt oamnei integrii si vor binele tarii ......
   • 0 (0 voturi)    
    speranta democratiei (Vineri, 15 iunie 2012, 8:40)

    marianos [utilizator] i-a raspuns lui hot news

    ideea e sa nu faci un partid ptr alegerile viitoare ci un partid care sa reprezinte o parte cat mai mare din populatie
    chiar daca nu va reusi acum la alegeri , cred ca e momentul plantarii unor seminte ce o sa creasca si rodeasca in viitor
    pentru acea parte de romani care spera intr-o tara ,vorba cantecului " ca afara"
    Respect ptr conducerea PDL care a demisionat
   • +1 (1 vot)    
    si (Vineri, 15 iunie 2012, 8:42)

    renegatul [utilizator] i-a raspuns lui hot news

    faptul ca toate "ciurucurile" PDL (Placinta, Frunzaverde & co) se imprastie prin USL banuiesc ca este in avantajul USL-lui, nu???
    Oricum, avand in vedere felul cum romanasii au dat cu stampila in 10 iunie, ma face sa cred ca nici la parlamentare nu va conta ... din pacate!

    Vai si amar de tara asta! Se alege praful!
    • 0 (0 voturi)    
     clar .... (Vineri, 15 iunie 2012, 12:37)

     adrian [anonim] i-a raspuns lui renegatul

     fara pdl e dezastru .. numai ei sunt capabili sa conduca tara ( sa fure...) .

     propun sinucideri in masa maine (sau chiar acum) , pentru ca : fara pdl ... nimic nu e !
 • -5 (15 voturi)    
  Trebuie neaparat sa se impice. (Joi, 14 iunie 2012, 11:26)

  mircea [anonim]

  Deci clar trebuie sa faca acest lucru. Sa faca ordine in portocale! Si asa mai avem si la 1001 - lea motiv de suspendare. La mai multe succesuri domnule Presedinte... sfirsitul e aproape.
 • +1 (3 voturi)    
  Oare cine? (Joi, 14 iunie 2012, 11:32)

  bizonul [anonim]

  Oare cine sint cei care l-au invitat pe TB si cine sint cei care nu s-au opus invitatiei, dar nu-si doresc prezenta TB la Consiliul Direct?! Ar fi bine de stiut.
  • 0 (0 voturi)    
   waw .... securistule ! (Vineri, 15 iunie 2012, 12:38)

   adrian [anonim] i-a raspuns lui bizonul

   ce ai vrea tu sa stii tot ... ca pe vremea "veche" ...
   obiceiul ramane ... nu ?
 • -3 (13 voturi)    
  vreo declaratie, ceva... (Joi, 14 iunie 2012, 11:35)

  lili [anonim]

  Nu mai continua la Cotroceni seria declaratiilor pe tema Consiliului European?!
  Pacat... cred ca era inca nevoie, inca nu cred ca i-a instruit pe romani cum este cu Consiliul asta European... sau poate or fi aratat masuratorile un rating amarat, adica majoritatea romanilr rvor rezultate la Consiliul ala European, nu dispute sterile intre Presedintele Romaniei si PM pe tema care sa participe...
  Care sunt rezultatele participarii inalte si a experientei acumulate la Brusselles, pe care le invoca Presedintele ?!
  Ce-o fi facut Traian Basescu la Brusselles decat sa ia cunoastinta despre DECIZIILE Parisului sia le Berlinului, decat sa participe la fotografia de grup sau sa se plimbe singur aiurea nebagat in seama printre liderii europeni prezenti la Brusselles....??!!
  Ce rezultate pentru Romania poate mentiona Traian Basescu la Brusselles, la Consiliul European ?!
  Poate spune careva dintre sustinatorii participarii Presedintelui la Brusselles?!
  • -2 (6 voturi)    
   poate va continua in Parlament ... (Joi, 14 iunie 2012, 12:21)

   costica [anonim] i-a raspuns lui lili

   Ca parlamentarii si nu romanii au nevoie de instruirea(!!!) lui Traian Basescu, pentru ca ei au recomandat ca Ponta sa mearga la Consiliul European!!
   Poate vedem o diputa LIVE a lui Basescu cu specialistul lin Drept Constitutional Gyorgy Frunda si marinarul -Presedinte Traian Basescu, disputa moderata de Ion Cristoiu, la B1 ??!!!
   Poate fi interesant, nu ?!


   Am postat din greseala mai sus, la postul meu....
 • -5 (13 voturi)    
  O initiativa excelenta... pentru USL (Joi, 14 iunie 2012, 11:36)

  politicata.wordpress.com [anonim]

  Eu cred ca si PDL vrea suspendat cat mai rapid , initiativa e de o prostie crunta, daca face asa ceva, e terminat
 • 0 (8 voturi)    
  Mai exista PNL ? (Joi, 14 iunie 2012, 11:37)

  Liberal [anonim]

  In 2009, PSD si PDL eliminau toti directorii din tara printr-un act declarat neconstitutional. Acum PNL a facut alianta cu dusmanii din PSD. Cum vor motiva liderii liberali alianta cu cei care au distrus oameni incepand cu anul 2009, acesti comunisti de noua generatie. Legal ar trebui sa fie repusi in functie toti fostii directori de institutie, indiferent daca au castigat sau nu in instanta.
 • -3 (13 voturi)    
  Parca (Joi, 14 iunie 2012, 11:42)

  evoque [utilizator]

  presedintele nu are nimic de a face cu partidele cat este presedinte!
  Uite dovada ca pdl fara tatucul lor este un mare zero.
  Jalnic, din mari si tari au ajuns din nou la mana lui basescu fapt care dovedeste ca ilustrii conducatori ai pdl nu trec de stadiul de marionete.
  • +9 (15 voturi)    
   Evoque , alt meltean postac .......... (Joi, 14 iunie 2012, 11:57)

   Thor [anonim] i-a raspuns lui evoque

   Si , daca Base nu se duce la intilnirea asta , a PDL (informatia este neoficiala , deci - de fapt - acum vorbim -vorbe) o sa-ti dai ceva palme , postacule ?
   • -3 (9 voturi)    
    si daca se duce, iti faci tu harakiri? (Joi, 14 iunie 2012, 13:05)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    postac meltean....de fapt, ce e aia meltean?
    Ai auzit si tu ca suna "cool" si folosesti termenul.
    Hai, zi-mi ce crezi tu ca inseamna meltean si cum se leaga de postac.
 • +1 (11 voturi)    
  Daca PDL, mergeau pe mana lui Base (Joi, 14 iunie 2012, 11:45)

  A9 [utilizator]

  castigau alegerile.
  Dar s-au multumit sa se tina de gainarii cu panselute si parcuri, fara sa realizeze in ce situatie suntem si ca aveau da aparat o imagine in fata oamenilor.

  Toata lumea le reproseaza ca au furat, mai putin ca PSD-istii, dar au furat.
  • +2 (12 voturi)    
   "panselute si parcuri".... (Joi, 14 iunie 2012, 12:03)

   costica [anonim] i-a raspuns lui A9

   Boc le zicea asa: "in UE avem cel mai mare procent din PIB alocat pentru investiti" !!!???!!!!
   Ce mai "investitii", in parcuri pentru octogenari saraci la marginea comunelor si satelor parasite, panselute portocalii, telegondole balanganindu-se goale pe coclaurii patriei(vezi camerele pe LIVE in Jurnalul.ro), piscine cu lacatul ruginit si neracordate la reteaua de apa.....
   Ti-amintesti ?!
   • 0 (6 voturi)    
    investitii (Joi, 14 iunie 2012, 14:33)

    botezatu1 [utilizator] i-a raspuns lui costica

    investitiile de care amintesti probabil le stii de la antene sau realitatea.....
    • -2 (6 voturi)    
     Nu, nu !! Le-a zis Emil Boc catre primarii PDL!!!! (Joi, 14 iunie 2012, 18:54)

     costica [anonim] i-a raspuns lui botezatu1

     "Emil Boc, catre primarii PDL: Nu mai faceti parcuri in paduri. Degeaba faci sala de sport intr-o comuna, daca drumul este de pamant
     de Alina Neagu
     HotNews.ro
     Vineri, 14 octombrie 2011, 13:43 Actualitate | Politic

     Premierul Emil Boc a insistat vineri, la Sibiu, in fata colegilor sai de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investitiilor facute cu bani publici, avertizandu-i pe acestia ca s-a terminat cu amenajarea de parcuri in paduri sau a patinoarelor si salilor de sport in localitati unde drumurile sunt de pamant: "PDL trebuie sa ia taurul de coarne. Este vorba de masuri nepopulare. Facem o investitie uneori de care se minuneaza oamenii. Parcuri in padure. Greseli de neiertat. Va asigur ca nu se va mai repeta. Sunt investitii care nu se justifica. Degeaba alocam resurse", a avertizat primul ministru, citat de Agerpres.

     El s-a arătat nemulţumit de faptul că în trei ani de guvernare a reuşit să facă numeroase investiţii, însă multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovadă că există investiţii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul să spună că nu se mai justifică: "Degeaba faci sală de sport într-o comună, un patinoar, dacă drumul este de pământ. Avem 40.000 de investiţii în România. Unele începute înainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie să fie continuate. Nu e o politică foarte populară, dar este eficientă, domnilor primari".

     Premierul le-a reamintit celor prezenţi că a fost primar, iar oamenii vor să vadă proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfârşit."

     http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10415066-emil-boc-catre-primarii-pdl-nu-mai-faceti-parcuri-paduri-degeaba-faci-sala-sport-intr-comuna-daca-drumul-este-pamant.htm?nomobile=

     Ei, mai zici ceva acum?!
     Astept comentariul si scuzele !!!
  • 0 (8 voturi)    
   este ceea ce patesc.. (Joi, 14 iunie 2012, 12:15)

   catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui A9

   este ceea ce patesc partidele cand se umfla prea mult si devin de necontrolat manifestarile unora din liderii din teritoriu.. in momentul de fata USL-ul se indreapta vertiginos spre acelasi mod de politica prin ingrosarea randurilor cu tradatori si hamesiti ( de parca nu erau destui in randul lor).. este nevoie de o reforma adevarata a clasei politice, o reforma venita dinspre cetatean , o reforma de tipul celei la care facea referire dl Basescu in trecut dar pe care nu a reusit-o caci si domnia sa este parte a clasei politice cu tot cu metehnele acesteia
  • +1 (3 voturi)    
   asta... (Joi, 14 iunie 2012, 21:55)

   george1979 [utilizator] i-a raspuns lui A9

   este ironie nu??? Blaga va avertizat de anul trecut ca asta se va intampla. ati preferat sa mergeti pe mana lui base.
   app "Continuati..."
 • -3 (19 voturi)    
  ciudatenie statistica (Joi, 14 iunie 2012, 11:58)

  bobo [anonim]

  Observand cat de multe voturi negative au comentariile anti base (raportate la numarul total de comentarii) nu pot trage decat trei concluzii
  1- tara e plina de basisti si PDListi tacuti dar hotariti
  2-exista o grupare (numeroasa) de postaci si votaci platiti PDL/Basescu care-si face veacul pe acest site si strica statisticile
  3- mediatorii site-ului sunt basisti convinsi (probabil cu bani, caci nu vad cum altfel)
  Inteleg repulsia fata de socialisti, comunisti, PDSR, etc, dar sa-l consideri pe Basescu mai bun ca ei e o dovada de nebunie.
  • -1 (11 voturi)    
   nu numai statistica, genetica (Joi, 14 iunie 2012, 12:13)

   un [anonim] i-a raspuns lui bobo

   +1 de la mine (virtual), ca nu are rost altfel.

   Ma distreaza elanul de a mai apara un individ EXPIRAT.
   Eu sper sa fie platiti pentru ca altfel vai de capul Romaniei.
   Daca nu sunt platiti inseamna ca vor aparea si de partea cealalta "convinsi" din astia si atunci va ramane doar praf si pulbere din tara.
  • -1 (11 voturi)    
   Nu e o ciudatenie (Joi, 14 iunie 2012, 12:27)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui bobo

   E asa de ani de zile.
   Nu vor sa faca nimic pentru a schimba ceval.
   La voturi negative ti se vede doar titlul, in timp ce la cele pozitive se vede tot commentul.
  • +7 (21 voturi)    
   uite ca ma bag si eu (Joi, 14 iunie 2012, 12:45)

   costa [anonim] i-a raspuns lui bobo

   Sunt unul dintre cei tacuti si hotariti pro basescu, si mai putin pdl, fara a insemna ca sunt uslas, doamne fereste. Consider ca daca i s-ar da destul sprijin lui Basescu, ar pune tara asta pe roate in maximum 2 ani.
   Fara indoiala, Basescu este cel mai bun din ce inventar de maimute circula acum pe esichierul politic.
   • 0 (2 voturi)    
    Nu suntem la zoo (Vineri, 15 iunie 2012, 0:33)

    Clop [utilizator] i-a raspuns lui costa

    Din pacate, suntem inca destul de confortabil in cocotier! Mentalul colectiv este unul de acum 20 de ani si, de asemenea, avem si unul nou - de pilda, generatiile care doresc note mari si patalamale, fara efort , interes si aport rezonabil in ceea ce priveste stiinta despre ceva.

    Cine gandeste, nu va fi niciodata un declarat pro X si intelege ca treburile in tara noastra nu functioneaza corect. Nu suntem nici in tara muschetarilor si daca este sa facem inventarul maimutelor, sa incepem imediat cu noi insine!
   • -1 (1 vot)    
    n-a avut TOT basescu ? (Vineri, 15 iunie 2012, 6:37)

    maria [anonim] i-a raspuns lui costa

    basescu n-a avut TOT ? Ce ai mai fi vrut sa aiba ?
  • -1 (11 voturi)    
   altfel sta treaba (Joi, 14 iunie 2012, 12:52)

   Andrei [anonim] i-a raspuns lui bobo

   Pur si simplu ne-am saturat sa le explicam chiorilor ceea ce ei nu pot vedea . Capisci ? Nu suntem basisti nu suntem pdl-isti pe forumuri astea , avem doar pareri , si unele sunt pro basescu da acum..stii cum e ? cand esti furios si tantalau in acelasi timp , discernamant nu mai ai !
   • +2 (10 voturi)    
    chiorii (Joi, 14 iunie 2012, 16:38)

    geo12 [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

    Ce explicatii d-le? Ca voi dati cu minusuri la orice e antibase fara nici o explicatie! De exemplu: am postat aici (in primele comentarii) un citat dintr-un comentariu al unuia dintre voi care in alt context a luat numai plusuri...si eu am luat numai minusuri.

    Lol Lolovici [utilizator] i-a raspuns lui geo12:
    "Nu ai de unde sa stii de ce se plangea omul inaine. In plus faptul ca s-a facut o mizerie in trecut nu justifica sa faci mizerii in continuare. Teoretic ar trebui sa mergi spre mai bine."

    Asta spunea "Lol Lolovici" ca raspuns la afirmatia mea cum ca politizarea din institutii pe care o face PSD-ul acum, a facut-o si PDL-ul. Si a luat baiatu 22 de plusuri.

    Plusurile sunt doar pt Base, minusurile doar pt cei anti. Punct. Atat va duce capul.
   • -1 (5 voturi)    
    ete (Joi, 14 iunie 2012, 20:27)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

    domnul andrei are acelasi limbaj ca dl thor.. evident ca sunt persoane diferite :))
 • +2 (10 voturi)    
  cordonul ombilical (Joi, 14 iunie 2012, 11:59)

  phoenix5 [anonim]

  aseara parca presedintele vorbea de derapaje..de la democratie !!!... Ce are sa caute un presedinte al tuturor romanilor la o sedinta de analiza a unui partid ? E penibil .. si astia se mai mira ca au pierdut in mod rusinos alegeriile....daca nu invata sa mearga pe picioarele lor ajung lejer sub 10 % in toamna...este infantilism politic curat ca unele capete inca lucide din PDL sa nu priceapa ca o continuara a tutelei sub Basescu in conjunctura actuala inseamna sinucidere curata...
  • +5 (9 voturi)    
   extraordinar! (Joi, 14 iunie 2012, 12:48)

   vasca [anonim] i-a raspuns lui phoenix5

   Pai de ce sa nu fiu bucuros cind vad un om, Presedintele nostru, cita frica impinge in sistemul asta ticalosit. V-a luat aerul tilharilor!
  • +1 (7 voturi)    
   Infantilism este ca ......... (Joi, 14 iunie 2012, 12:57)

   Thor [anonim] i-a raspuns lui phoenix5

   ........... tu ( atentie , te banuiesc de buna -credinta in comentariul scris aici) ai crezut informatia ca - PE SURSE - Basescu chiar ar putea sa mearga la discutia astora din PDL .....

   Sper ca esti doar naiv , nu si .......infantil ! lol !!


   p.s. pentru postacul Evoque : cind o sa-ti dai palmele alea , ca uite - NU SE DUCE BASE LA INTRUNIREA PDL ?? Ca , altfel , le incasezi de la mine ! eheee
   • 0 (6 voturi)    
    mai bine (Joi, 14 iunie 2012, 17:44)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    mai bine un om infantil decat un marlan.. asta este realitatea.. doar cei slabi jignesc.. cei puternici au idei.. iar tu jignesti pe toti sperand ca ti se va arunca ceva de la partid.. gretos
 • +3 (9 voturi)    
  SINGURA SOLUTIE (Joi, 14 iunie 2012, 12:11)

  Trident [utilizator]

  Pentru PDL in acest moment , din punctul meu de vedere , nu exista decat o solutie: REFORMA.
  Una profunda in urma careia TREBUIE sa dispara conducerea actuala in totalitate. Chiar si Boc. Nu poti fi primar la Cluj si sa mai si conduci PDL , un partid care se afla in plina degringolada. Poate ca in cateva zile voi avea satisfactia sa spun ,,in plina reconstructie"
  Spun placere intrucat orice s-ar spune PDL ramane totusi in acest moment singura speranta serioasa a opozitiei in Romania. Daca mai apare si partidul lui Mihai Razvan Ungureanu ma linistesc. Atunci in mod sigur USL va avea probleme serioase la alegerile generale. Nu va face mai mult de 40 % in nici un caz.
  Totul depinde de cum reuseste coagularea de centr-dreapta. Pentru ca este clar USL si acolitii sai sunt in stanga clar. Ba chiar in extrema stanga as spune.
  PDL TREZESTE-TE DACA VREI SA MAI EXISTI DUPA GENERALE!!!
  • +1 (7 voturi)    
   se trezesc sustinatorii... (Joi, 14 iunie 2012, 19:15)

   costica [anonim] i-a raspuns lui Trident

   Sper sa se trezesca repede si cei care conduc PDL!!
   Am votat Traian Basescu si PD(L) in 2004 dar am fost repede dezamagit de incompetenta si clientelismul portocaliu, ce-am vazut in judetul Covasna m-a lamurit repede!
   Din 2004 NU am mai votat si nu cred ca voi mai vota curand vazand cum arata fauna din politica romaneasca.
   PDL are in opinia mea o singura solutie: sa se curete de toate numele care atarna ca o tinichea de coada PDL(Boc, Udrea, Roberta, Oltean, Pinalti, Falca..) si poate asa MRU se va alatura PDLului..
   Altfel nu are nici o sansa...
   Dreapta romaneasca lipseste, ar fi pacat ca PDL sa rateze...
   • 0 (4 voturi)    
    DA (Joi, 14 iunie 2012, 22:22)

    Trident [utilizator] i-a raspuns lui costica

    La ora cand iti raspund conducerea PDL si-a dat demisia incorpore. Este bine. Sa vedem ce va urma. Oricum cred ca esti de acord cu mine ca MRU impreuna cu PDL sau, de ce nu, cu o alta forta politica de dreapta, ce poate colabora cu PDL, pot constitui o alternativa viabila pentru Romania.
    Aceste doua forte pot fuziona la un moment dat intr-un partid puternic de centru dreapta care sa duca aceasta tara acolo unde ii este locul.
    Am sa ma duc la vot la generale si in nici un caz nu voi vota USL.
    • 0 (0 voturi)    
     nici eu...... (Vineri, 15 iunie 2012, 6:53)

     costica [anonim] i-a raspuns lui Trident

     NU am mai votat din 2004 cand am votat Traian Basescu si PD(L), care m-au dezamgit repede si m-au lamurit ca PDListii sunt ca si PSDistii, ce incompetenta si clientelism am vazut in Jud Covasna si la Sfantu Gheorghe mi s-a facut sila....ce mi-e PSD, ce mi-e PDL....
     Aceeasi mizerie politica, TOATA clasa politica romanesca post'89 trebuie schimbata, altfel Romania o mai lalaie inca vreo20 de ani cu fauna asta politica....
     Si poate vor ajunge sa conduca Romania oameni valorosi, cel putin sa inceapa schimbarea la Bucuresti(Nicusor Dan e un inceput!) si in marile orase, ca la tara la nivelu de saracie si educatie existent nu se va intampla asta curand....
     Poate, poate, desi eu nu vad sanse de schimbare a Romaniei curand... Traian Basescu a ratat sansa unica de a schimba Romania, o Romanie intreaga si-a pus speranta in el si in PD(L) in 2004.... a ratat-o. l-a invins "sistemul" si pe el....cine altul ar mai putea reusi, eu nu vad niciunul......
 • +1 (7 voturi)    
  Hai sa nu ne mai facem ca ploua (Joi, 14 iunie 2012, 12:48)

  Marius [anonim]

  Cat timp presedintele (sau candidatul la presidentie) va proveni din randurile unui partid va face tot ce este posibil sa-si sustina partidul. Asa a fost pana acum si va fi si de aici incolo.
  Eu personal m-am saturat de " independenti " care isi ascund carnetele de partid sub pres .
 • -4 (8 voturi)    
  LIPSEȘTE TĂTUCA:... (Joi, 14 iunie 2012, 13:54)

  Andrei George [anonim]

  Acuma când tătuca s-a supărat pe slabii de minte (mai slabi decât el) și nu mai vrea să-i viziteze s-ar putea ivi idei interesante. Cum ar fi- ca toată camarila lu tătuca Băsescu să fie dată afară din PD-L cu un șut precis și sigur într-o zonă cărnoasă- și PD-Lul să ajungă în final, un partid nu ografa lui Băssilă...
 • 0 (6 voturi)    
  TVR (Joi, 14 iunie 2012, 14:41)

  skyradio [utilizator]

  presedintele tarii ieri a facut o afirmatie cu bataie lunga!
  despre TVR! de fapt se stie cui era adresata! nu sunt membru PDL sau alt partid! dar...... PDL demisia in bloc si reconstruit de la zero.
 • -2 (6 voturi)    
  hai cu dizolvarea (Joi, 14 iunie 2012, 14:52)

  pontacul [anonim]

  In al 13 ceas va rog sa va dizolvati partidul de hazna
 • +13 (19 voturi)    
  daca... (Joi, 14 iunie 2012, 15:18)

  catalin_mattei [utilizator]

  daca PDL-ul doreste binele Romaniei ar fi util ca acum sa nu scoata in fata ceea ce ii separa ci ceea ce ii uneste. Disparitia sau scaderea f mare a PDL-ului va conduce la slabiciunea Opozitiei si avem deja lectia lui 2000-2004.. asa ca domnii si doamnele de la pdl sa nu se mai incaiere intre ei ci sa vada ce pot face pt noiembrie 2012.. spre binele tuturor
  • +2 (8 voturi)    
   In sfirsit !!! (Joi, 14 iunie 2012, 15:50)

   Thor [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

   .......... un comentariu de bun simtz ! Sau poate gindesti putin mai normal decit colegii tai care posteaza pe aici doar ca sa maculeze aiurea site-ul HN ! Acum stiu sigur ca tu nu esti postac chiar daca te citesc pe aici zilnic si la orice ora ....... cre`ca esti pensionar pasionat de politica !!:) Respect asta !
   Culmea este ca tocmai sustinatori portocalii cu state vechi , parca le-a luat Dumnezeu mintile (ba , vad ca si membrii marcanti ai pdl) si vor sa fie decapitat tot partidul , la gramada , sa nu se mai stie cine a performat si cine nu !

   Am mai vazut asta , eram membru in organizatia muncitoreasca a PNT-cd , a lui Lambru , cind Vasile Lupu alerga cu coasa (una cit se poate de ereala si ascutita !! :) :) :) ) pe Victor Ciorbea si alti membri din conducere , prin curtea partidului !!
   • +4 (10 voturi)    
    parerile tale (Joi, 14 iunie 2012, 17:46)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Thor

    parerile tale nu ma intereseaza domnule Valcea.. prefer oameni care sustin PDL si care au idei.. pt mine esti doar un om slab care nu poate trece de injuratura si care face din vulg un mod de viata.. ai o parere foarte buna despre tine dar se pare ca esti singurul.. narcisismul asta arata ce si cat poti
 • +4 (8 voturi)    
  Demisia lui Oltean - prima masura corecta! (Joi, 14 iunie 2012, 17:06)

  Adriean Vicleanul [anonim]

  Demiterea celui mai mare spagar si combinator din PDL - Ioan Oltean, cel care vindea functiile in institutiile de stat este o masura buna, asta daca PDL-ul mai vrea sa aiba cativa reprezentanti in Parlament, dupa noiembrie.E un inceput bun!
 • +1 (5 voturi)    
  fiecare pasare pe limba ei piere (Joi, 14 iunie 2012, 17:11)

  tepes [anonim]

  Pentru toti PDL-isti vedeti acest link
  http://www.youtube.com/watch?v=Me_j4RNXg6g
  • -1 (5 voturi)    
   oare (Joi, 14 iunie 2012, 17:25)

   nocomment [utilizator] i-a raspuns lui tepes

   valida si pentru guvernul Ponta... oare o mai da Antena in timpul guvernarii astea? :)
 • +4 (10 voturi)    
  Excelent (Joi, 14 iunie 2012, 17:58)

  V.R. [utilizator]

  Speram ca partidul sa ajunga, din mainile uneia ca Udrea, in mainile unor doamne ca Monica Macovei sau Anca Boagiu.
  • +7 (13 voturi)    
   Hai cu Ungureanu ! (Joi, 14 iunie 2012, 18:23)

   andrei [anonim] i-a raspuns lui V.R.

   Total de acord cu tine !!

   Sa ne intelegem , in momentul in care in Romania un partid are o mega majoritate cu o opozitie nonexistenta, avem o problema . Daca in RO nu se va coagula o forta care sa fie contrapondere la USL , va sfatuiesc inca de pe acum sa va faceti bagajele . In general monopolul politic nu aduce chestii bune , indiferente de cine ar fi partidul cu monopol .

   Cat despre demisia in bloc , foarte bine . O sansa de reformare .
   Mare diferenta intre Blaga si Hrebenciuc nu vad , la fel cum nu vad mare diferenta nici intre Udrea , Anastase , Videanu si Ponta sau Antonescu .
   Doar o mana de hoti vopsiti in culori diferite , cine nu reuseste sa inteleaga asta isi merita soarta .

   Daca PDL il coopteaza pe Ungureanu si pune aripa tanara la conducere(Cristian Preda , Boagiu , Macovei..etc.) au un vot de la mine .
   In schimb , daca merg in continuare cu Blaga , Videanu , Anastase si Udrea nu-mi ramane decat sa le urez disparitie placuta !! Nu ma lasa constiinta sa o votez pe nevasta lu` Cocos , la fel cum nu ma lasa constiinta sa votez nici cu invataceii lu` Iliescu ,Patriciu sau Felix !

   Semnat ,
   un tanar de 19 ani
 • +4 (12 voturi)    
  Este momentul pentru Monica Macovei... (Joi, 14 iunie 2012, 18:01)

  Lucky1 [utilizator]

  ...sa paseasca acum in scena.
  Ea ar trebui aleasa presedinte la pdl, in acest fel, fara dubiu, partidul si-ar recapata credibilitatea.
  Sunt convins ca sub conducerea acestei Robespierre partidul va putea, fara nicio dificultate, fi "mobilat" cu persoane valoroase. In aceste conditii castigarea alegerilor parlamentare devine o certitudine.
  • +1 (1 vot)    
   Robespierre?! (Joi, 14 iunie 2012, 22:16)

   V.R. [utilizator] i-a raspuns lui Lucky1

   Aceasta comparatie a MM cu Robespierre este total nelalocul ei. Robespierre a fost mai degraba unul dintre precursorii ideologici ai tatucului Ilici.
   • 0 (0 voturi)    
    cu tatucul ilici??? (Vineri, 15 iunie 2012, 1:27)

    Lucky1 [utilizator] i-a raspuns lui V.R.

    nimeni nu-l va egala pe ilici cel sovietic sau cel "romanesk". sunt "unici", in felul lor.
    Am folosit comparatia dat fiind cunoscuta intransigenta lui MR, dealtfel intitulat si incoruptibilul. Sigur, a fost influentat de burghezia cu tendinte de stanga dar in sensul democrat al cuvantului, nicidecum al "dictaturii proletariatului".
 • +4 (10 voturi)    
  PDL SA RENASCA (Joi, 14 iunie 2012, 18:10)

  jean [anonim]

  Domnilor din PDL, singurul vector care poate sa salveze partidul este MRU.Vorbiti cu dansul si stabiliti un plan de bataie pe termen scurt.
  Trebuie sa realizati ca fara Basescu erati nimeni.
  Voua va trebuie o locomotiva de mare putere, in caz contrar, la toamna merge-ti la cules de papadie.
  Este in pericol echilibrul parlamentar.
  Cei care au castigat alegerile locale vor castiga si mai mult la toamna. De fapt, voi ati pierdut!
 • +2 (2 voturi)    
  Romania Furata Zi de Zi (Joi, 14 iunie 2012, 18:13)

  Romania jefuita [anonim]

  Ca sa vedeti ce a fost si ce ne asteapta cu adevarat, analizati sumele de pe www.porcisme.ro. E ceva de groaza! Scorul se actualizeaza zilnic.

  www.porcisme.ro
 • +6 (12 voturi)    
  !!! (Joi, 14 iunie 2012, 18:32)

  mealcu [anonim]

  Dorin Florea, către Roberta Anastase
  "Te crezi la discotecă. Te-am pus şefă la Parlament ca să numeri bile".

  Vasile Blaga, către Spânu:
  "Mesia nu mai există. Am avut doi, unul din ei l-am avut noi".

  Vasile Blaga, către Elena Udrea:
  "Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţii"

  Elena Udrea îi răspunde lui Blaga:
  "Observ că se caută un ţap ispăşitor şi se dă vina pe mine. Eu nu am luat acasă banii de la minister. Ştiţi cu toţii unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării"

  Gheorghe Falcă:
  "L-aţi scăpat din hăţuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea"

  Gheorghe Falcă, spre Anastase:
  "Te-am pus să numeri voturi, nu să le pierzi".

  Dorin Florea cere demisia conducerii partidului: ''Nu mai are rost să mai rămâneţi''

  Emil Boc, în şedinţa Colegiul Director al PDL:
  "Mă supun deciziei dumneavoastră. Cum decideţi voi, aşa fac".
  • -2 (8 voturi)    
   ...daca citatele sunt reale... (Joi, 14 iunie 2012, 18:53)

   Lucky1 [utilizator] i-a raspuns lui mealcu

   ...cu atat mai mult este necesar ca boc si intreg bp-ul sa-si dea demisia. Declaratia lui boc "Mă supun deciziei dumneavoastră. Cum decideţi voi, aşa fac" arata moliciunea si incompatibilitatea sa cu functia de presedinte de partid. Suna mai mult cu "nu-i asa ca nu vreti sa demisionez?!".
   Daca actualul bp, sau macar majoritatea, are un minim de responsabilitate si patriotism, trebuie sa-si depuna demisia si sa o aleaga pe Monica Macovei, sa lase oameni necompromisi sa formeze echipa care sa conduca la castigarea alegerilor parlamentare. In acest fel vor ajuta la purificarea clasei politice si consolidarea democratiei in Romania, lucruri pentru care intreaga natiune le va fi recunoscatoare si vor marca, astfel, in istoria acestei tari punctul de rascruce in desprinderea de trecutul intunecat.
   • +2 (6 voturi)    
    !!! (Joi, 14 iunie 2012, 19:12)

    mealcu [anonim] i-a raspuns lui Lucky1

    problema nu e boc in "citatele" respective
    e o problema de autosesizare a "autoritatilor"

    Elena Udrea îi răspunde lui Blaga:
    "...... Eu nu am luat acasă banii de la minister. Ştiţi cu toţii unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării"

    Vasile Blaga, către Elena Udrea:
    "Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţii"


    Dorin Florea, către Roberta Anastase
    "Te crezi la discotecă. Te-am pus şefă la Parlament ca să numeri bile". (de aici si numaratoarea din doi in doi???)
    • -3 (5 voturi)    
     "autoritatile"... (Joi, 14 iunie 2012, 20:21)

     Lucky1 [utilizator] i-a raspuns lui mealcu

     ...adica uslasii. Pai, aici nu avem dubii. Daca ar fi dupa ei i-ar baga la puscarie pe toti. Pentru usl toti parlamentarii care nu-i aproba trebuie sa intre la inchisoare, toti, cu exceptia propriilor parlamentari, chiar daca printre ei sunt multi deja documenati ca penali...
    • +1 (5 voturi)    
     Elena Udrea la B1 TV... (Joi, 14 iunie 2012, 21:25)

     costica [anonim] i-a raspuns lui mealcu

     B1 TV titreaza acum sus pe linia portocalie urmatoarea declaratie a Elenei Udrea: "Unii mi-au cerut sa le angajez amantele" !!!!
     Ce mai guvernare, ce mai "reforma", ce mai "modernizare" faceau astia !!!!
     • -3 (3 voturi)    
      Daca amantele erau "bune" (Joi, 14 iunie 2012, 23:13)

      PoneiulTroian [utilizator] i-a raspuns lui costica

      si eu le-as fi angajat... mai nasol e cand iti angajezi nevasta, nu?
 • +1 (9 voturi)    
  Elena Udrea ..... (Joi, 14 iunie 2012, 18:47)

  costica [anonim]

  "Elena Udrea a ajuns la reuniunea colegiului director fara a face declaratii de presa."!
  Si ce vocala si zambitoare si triumfatoare era Udrea pana mai inainte de alegeri!
  Cum i-a disparut si zambetul si cheful de vorbe goale dupa dezastrul inevitabil de la alegerile recente!
  Oare ce va face Dna Udrea mai departe, sper sa stea cat mai departe de imaginea PDL, altfel se duce de rapa PDL daca NU dispar din fruntea partidului nume compromise si nedorite ca Boc, Udrea, Roberta, Oltean, Pinalti, Falca, Flutur si....
  Dar, pe cine vor pune oare, ca NU prea mai au!
  Poate va veni MRU dupa ce dispare aceasta fauna portocalie!
  Cred ca asta e-n lucru acum la laboratorul portocaliu de lucru de la Cotroceni!
  Succesuri!
  Am spus mereu pe acest forum ca PDL va plati cu varf si indesat pentru sfidarea la adresa romanilor, pentru incompetenta si clientelismul promovate fara scrupule ca si cand PDL ar fi fost pe vecie la butoane!
  Sever Voinescu a recunoscut in Romania Libera incompetenta si obedienta fata de numele grele din partid la numirile in functiile inalte!! Eroare pe care acum o platesc ! Ma surprinde ca nu s-au gandit, cum a fost posibil ca ei sa nu realizeze ca asta va urma ?!
  "Sever Voinescu: Marea deficienţă a PDL a fost politica de resurse umane: numiri total nepotrivite făcute în diverse structuri, oameni care nu satisfăceau nici criteriile de integritate şi anticorupţie, nici pe cele de competenţă. Am căutat prea mult obedienţă, şi nu competenţă. Aici am greşit mult, iar PDL trebuie să înveţe această lecţie. Au fost cu totul nepotrivite numirile pe criteriul performanţei organizaţiilor de partid sau al apropierii de un lider sau altul, pornind de la regula că nu contează cât de prost e omul, să fie din PDL. Am îngrăşat clientela politică. Toate partidele româneşti fac acest lucru, dar PDL n-ar trebui să facă pentru că a promis că nu va face."

  http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/principala-greseala-a-pdl-am-cautat-prea-mult-obedienta-si-nu-competenta-263849.html
 • +5 (9 voturi)    
  Garda de capushe (Joi, 14 iunie 2012, 18:55)

  roko [anonim]

  Vechea garda de capushe din PDL sa plece ... sa vina o echipa tanara condusa de MRU. Sper ca Basescu sa treaca in linia secunda si sa aiba un rol consultativ nu unul de suprema putere in partid. Numai asa are sansa PDL sa contracareze ciuma PSD-ista care risca sa paralizeze Romania inca odata.
  Daca si PNL-ul ar curata garda lor de capushe condusa de tradatorul Antonescu, care si-au vandut sufletul satanei PSD, o forta reala formata din PDL reformat + PNL reformat ar putea arunca la cosul de gunoi ciuma PSD.
 • -2 (10 voturi)    
  va agatati (Joi, 14 iunie 2012, 19:10)

  pontacul [anonim]

  ca spanzuratul de funie,nimic nu mai salveaza PDL.
  Marele MRU, un om de paie orgolios ca stapanul sau nu va ajuta cu nimicdaca in asta va sta speranta sunteti mai naivi decat cei care voteaza PP-DD.
  Imi place la nebunie sa vad cum sperati sa renasca PDL ha ha ha ha ha ah .
  Ati primit o lectie usturatoare de cum sa NU faci politica.
 • +2 (4 voturi)    
  PACAT (Joi, 14 iunie 2012, 19:18)

  Cetateanul [anonim]

  Domnilor, daca ati fi redus cota unica la 10% si tva-ul la 15% in paralel cu reducerea masiva a hotiei de la stat am fi avut o sansa reala sa ne revenim ca si economie dar si sa corectam decalajul dintre angajati/pensionari .
  Nu stiu ce sa mai adaug sincer . Pacat .
 • 0 (10 voturi)    
  unde-i Marian Eugen, nu e pe forum ??!!!! (Joi, 14 iunie 2012, 19:58)

  costica [anonim]

  Cred ca si el si-a dat demisia!!!!
  Se curata PDL !!!
  Foarte bine!!
  • -1 (1 vot)    
   da (Joi, 14 iunie 2012, 21:45)

   hot news [utilizator] i-a raspuns lui costica

   Mai toni grebla,ia-o incet,nu calaresti decat o martoaga-USL!
 • +1 (5 voturi)    
  Dna Udrea a venit in doliu?! (Joi, 14 iunie 2012, 20:13)

  lili [anonim]

  O sa mai poarte rosul feminin dupa acest dezastru?!
  Rosu este culoarea femeilor puternice... nu i se mai prea potriveste, pai dupa asemena infrangere despre ce "puternica" dna Udrea sa mai vorbim?!
 • -2 (6 voturi)    
  este nevoie de liniste (Joi, 14 iunie 2012, 20:14)

  catalin_mattei [utilizator]

  ceea ce se intampla acum in PDL este un dezastru si nu doar pt ei.. PDL lasa Romania fara opozitie la un Guvern care poate cu usurinta sa derapeze catre masuri antidemocratice. Daca este reala declaratia E Udrea ca a dat bani si se stie unde, declaratie care seamana a amenintare, atunci este o problema imensa de moralitate la care toti liderii PDL sunt partasi.. ceea ce se intampla acum la PDL spui ca este facut pt a ajuta USL-ul si nu pt a creste sansele la generale a fostului partid de guvernare. Nu m-ar interesa soarta partidului portocaliu daca nu mi-ar fi mai teama de puterea discretionara a PDL.. T Basescu a creat o situatie incontrolabila dar totusi in PDL sunt oameni maturi care stiu ca nu este momentul unui razboi intern .. pacat.. pacat.. sper ca in ceasul ultim cei din PDL sa isi dea seama de situatie si sa invete sa taca si sa reconstruiasca pt a fi o alternativa reala in noiembrie.
 • +9 (17 voturi)    
  MACOVEI, MONICA MACOVEI (Joi, 14 iunie 2012, 20:26)

  Lucius [utilizator]

  Este o sansa istorica. Macovei presedinte, Funeriu si Preda vicepresedinti!! Sa vezi atunci ce scor bun iau la alegeri.
  • +1 (9 voturi)    
   toata tara este cu ochii pe pdl... (Joi, 14 iunie 2012, 20:47)

   Lucky1 [utilizator] i-a raspuns lui Lucius

   ...sper ca conducerea pdl sa fie constienta de acest lucru.
   Acum este momentul istoric dupa care fie vor lua drumul pntcd-ului, fie vor intra in istorie ca salvatorii natiunii de ciuma rosie.
   Sper ca Dumnezeu sa le dea gandul bun!
  • +1 (5 voturi)    
   Nu e rau ce zici (Joi, 14 iunie 2012, 21:09)

   Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui Lucius

   !
 • -1 (11 voturi)    
  Circul portocaliu ! Astia ne-au "guvernat" !! (Joi, 14 iunie 2012, 20:28)

  vio [anonim]

  Liderii Partidului Democrat Liberal s-au reunit, joi, la Palatul Parlamentului în Colegiul Naţional Director al formaţiunii pentru a discuta situaţia din partid.

  Reproşurile au curs, joi, în spatele uşilor închise între democrat-liberali. Vă redăm mai jos, pe surse, câteva dintre acestea:

  Dorin Florea, către Roberta Anastase: "Te crezi la discotecă. Te-am pus şefă la Parlament ca să numeri bile".

  Vasile Blaga, către Spânu: "Mesia nu mai există. Am avut doi, unul din ei l-am avut noi".

  Vasile Blaga, către Elena Udrea: "Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţii"

  Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: "Observ că se caută un ţap ispăşitor şi se dă vina pe mine. Eu nu am luat acasă banii de la minister. Ştiţi cu toţii unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării"

  Gheorghe Falcă: "L-aţi scăpat din hăţuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea"

  Gheorghe Falcă, spre Anastase: "Te-am pus să numeri voturi, nu să le pierzi".

  Dorin Florea cere demisia conducerii partidului: ''Nu mai are rost să mai rămâneţi''

  Emil Boc, în şedinţa Colegiul Director al PDL: "Mă supun deciziei dumneavoastră. Cum decideţi voi, aşa fac".

  Constantin Ostaficiuc: "Nu are rost să ne mai minţim. Să avem curajul să spunem: Tu,da! Tu,nu!"

  Udrea, în şedinţa Colegiul Director al PDL: "Sunt singura care mi-am dat demisia din toate funcţiile din partid. V-a convenit când la orice inaugurare nu tăiaţi nici o panglică fără mine. Doi ani am stat numai pe drumuri. Acum îmi spuneţi că eu sunt singura vinovată. Eu nu am dat niciodată bani pe ochi frumoşi"

  Berceanu: "E ultima şedinţă la care mai vin pentru că vă bateţi joc"

  Gheorghe Stefan "Pinalti": "Dacă de aici nu plecăm acasă cu o soluţie, putem să plecăm acasă de tot, că nu mai obţinem nici un parlamentar".
 • +2 (6 voturi)    
  Udrea a ruinat presedintia si PDL! (Joi, 14 iunie 2012, 20:47)

  florian [anonim]

  Toata lumea stie ca presedintele a trebuit sa-si schimbe consilierii la insistentele Udrei. Ea a promovat o serie de nulitati, iar la ultimul Congres PDL, l-a sustinut pe Boc, desi inainte ii ceruse demisia. Pe scurt, ea sa taca, iar PDL sa-si vada de drum fara ea.
 • -2 (6 voturi)    
  PDL (Joi, 14 iunie 2012, 20:52)

  simion [anonim]

  este acum o cochilie goala.

  Interiorul a fost sorbit de-a lungul ultimilor ani de presedinte.
  Si acum presedintele se sterge tacticos la gura cu servetelul iar PDL suna a gol.

  Mi-e mila de ei ! Si mi-e frica de viitor! Cine pe cine va manca?
 • +2 (2 voturi)    
  vai,vai (Joi, 14 iunie 2012, 20:57)

  vic [anonim]

  i-am ciuruit si e astia!
 • -2 (4 voturi)    
  schimbarea (Joi, 14 iunie 2012, 21:00)

  cilina [utilizator]

  Toti cei care-au guvernat sa faca un pas inapoi...
  fete noi, mai tinere si mai putin sfidatoare, mai populare si mai putin cochete, ii vor face bine "pedeleului"! tot raul spre bine! nimic nu se naste peste noapte....rabdare....si timp pentru a-si reaminti poporul roman cine sunt cei care guverneaza azi!
 • +6 (12 voturi)    
  Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia si el (Joi, 14 iunie 2012, 21:15)

  Trojan.H [utilizator]

  Zice CTP la B1.
  Uimitor cita clarviziune are acest titan al jurnalismului romanesc.
  Uluitor cita clarviziune au toti "formatorii de opinie" la ora asta, pe toate canalele media, in privinta faptului ca Basescu ar fi bine sa ne cam lase, oricum nu mai reprezinta pe nimeni, etc.
  • +3 (9 voturi)    
   Base ma reprezinta pe MINE! (Joi, 14 iunie 2012, 23:06)

   PoneiulTroian [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

   L-am votat presedinte de 2 ori, plus inca o data ca ma ustura obrazul de la palma USL-ista a demiterii presedintelui ales de MINE.
   N-am votat insa si PDL-ul la niciuna din aceste alegeri, convins fiind ca fara Base e varza... s-a si vazut, dealtminteri.
   De la Base, am primit ce-am votat: un atac asupra tuturor coruptilor atacabili, si un spalat eficient de servicii secrete comunistoide. Bonus, am primit un minister al invatamantului eficient, plus o strangere de curea la bugetari, ca era cam desantata cheltuiala publica pe banul MEU.
   Ce am dat la schimb eu, ca in orice meci? O iertare pentru ca ii plac blondele, fiicele europarlamentare si tranzactiile cu singurul terorist roman (si ala de doi bani).
   Dar a meritat!
   Asa ca nu ma luati pe mine cu demisia lui Base, la gramada... am trait sub doi presedinti comunisto-mafioti, unul imbecil, plus smecherul de Base, care numai si pentru faptul ca e smecher merita respectul oricarui euro-balcanic cu ceva tigla pe casa. Si acum ma infior daca ma gandesc la cealalta optiune...

  • 0 (0 voturi)    
   da (Vineri, 15 iunie 2012, 9:29)

   hot news [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

   De ce te miri?Astia au trait din mancat rahat,asta fac si acum.Din pacate prostiile astea prind mai bine la idioti!Spune unuia din acestia de ce nu se pot mari pensiile pe timp de criza si vei primi o bata in cap.Spune-i insa ca i sepoate mari cu 10% si te face presedinte in locul lui Basescu!Aceasta-i Romania!,si cobra CTP stie si marseaza!
 • +5 (9 voturi)    
  Bravo! BPN-ul si-a prezentat demisia! (Joi, 14 iunie 2012, 21:23)

  Lucky1 [utilizator]

  Felicitari!. Este primul pas serios facut de pdl.
  Sper ca Duminica, la viitoarea intrunire, Monica Macovei sa fie numita presedintele interimar iar din grupul sau de lucru sa nu mai faca parte nici unul din vechii grei. Sper ca blaga si toti ceilalti grei sa faca pasul inapoi si sa vegheze la alegerea unui nou nucleu pe criterii cu adevarat oneste, nu prin impunerea unor manechine controlabile.
  Avem nevoie de acest suflu nou, de speranta ca nu vom fi lasati la cheremul prepusilor lui iliescu, avem nevoie de acest indemn la primenirea clasei politice, aruncarea la gunoi a traseistilor de profesie "liber-schimbista", avem nevoie de Institutii democratice care sa serveasca natiunea nu doar pe cei ce trag sforile puterii, avem nevoie de un partid serios, daruit intereselor poporului, care sa duca Romania pe culmile ce ar face orice roman mandru de numele sau.
 • +1 (13 voturi)    
  propunere (Joi, 14 iunie 2012, 21:25)

  corvus_coraX [utilizator]

  Prigoană președinte!

  Lăsând gluma la o parte, gestul mi se pare totuși (deși trebuia făcut de multă vreme) unul necesar. Se întrevăd zile negre și singura șansă de a contracara mizeria USL-istă este un partid cu oamenii lui de valoare la cârmă. Macovei, Preda, TRU, MRU (dacă acceptă), Voinescu. Dacă nu, adio democrație, România deja arată ca vecina Ungarie sub talpa lui Orban
 • +2 (4 voturi)    
  duminica.. (Joi, 14 iunie 2012, 21:31)

  catalin_mattei [utilizator]

  duminica sper sa- gaseasca pe membrii PDL mai calmi, mai lucizi.. este nevoie de PDL pe scena politica ca un raspuns la USL. PDL nu este o constructie bolnava asa cum unii se grabesc sa afirme .. PDL-ul a cuprins oameni ce nu isi aveau locul acolo si asta l-a subrezit la partid. Cine si in ce masura este vinovat? Va fi destul timp pt astfel de analize dar ele nu trebuie facute la nervi caci nu se va alege nimic bun. Daca PDL-ul va cunoaste sa faca schimbarile din mers, sa renunte la balast fara "focuri de artificii" si mai ales sa explice intr-un mod onest si logic ceea ce doreste facut si cum doreste facut atunci PDL va redeveni puternic. Daca ceea ce am vazut azi va fi ceva obisnuit pt partid este greu de crezut ca mai exista viitor. Fiecare dintre noi avem simpatii si antipatii intr-un partid ca PDL, am vrea ca unii sau altii sa fie "plecati" dar cred ca acum este timpul ca membrii PDL sa treaca peste orgolii si sa se gandeasca la viitor, sa vada cum sa contruiasca acest viitor. O Romanie fara alternativa la USL sau cu o alternativa foarte slab reprezentata este o tara pe jumatate invinsa. In Romania exista loc si de crestin-democratie, si de liberalism si de socialism dar din pacate am primit prea mult politicianism ieftin, fara forma doctrinara, un politic care a avut ca scop ajungerea unora si nu dezvoltarea si modernizarea tarii.. asa au fost ultimii 22 ani.
 • +1 (7 voturi)    
  o sa pomeniti trecutul (Joi, 14 iunie 2012, 21:42)

  boilsevicul ILIESCU [anonim]

  an locul lui base va transmit eu>sa traiti bine<cu ciuma rosie si bolsevici de la putere ca daca nu era base eram mai rau ca greci papagalilor bolsevici k doar atat stiti">>sa''mancati''la ..... si sa furati ce a mai ramas din munca altora ...................
 • +4 (8 voturi)    
  UN PRIM PAS BUN (Joi, 14 iunie 2012, 21:49)

  Trident [utilizator]

  Demisia conducerii PDL este doar primul pas. Acum trebuie aleasa o conducere din oameni tineri, curati, care sa puna interesul national pe primul loc.
  PDL trebuie acum sa se deratzizeze puternic si sa se situeze ferm si definitiv in partea dreapta a politicii romanesti. Ar mai trebui sa isi asume public greselile si apoi sa vina cu un mesaj puternic de dreapta. O sa spuneti ca asta nu tine in Romania de astazi care pare rosie. Va inselati. Romania nu este rosie iar rezultatele votului la locale poate fi fatal chiar pentru...USL.
  Veti remarca reactia societatii romanesti imediat ce va primii o oferta serioasa de dreapta dinspre PDL si mai ales dinspre viitorul partid al lui Mihai Razvan Ungureanu care in conditiile actuale s-ar putea construi chiar pe osatura insanatosita si reconsolidata a PDL.
  Vrem nu vrem alte alternative viabile si sanatoase inca nu avem.
 • +1 (7 voturi)    
  din lac in put... (Joi, 14 iunie 2012, 21:53)

  costica [anonim]

  PDL este acum mai rau decat inainte de demisia conducerii: NU are lider(i), acum se vede ca PDL a fost o adunatura de acoliti ai lui Traian Basescu(lider de necontestat al PDL !!), ca nu au 1 lider recunoscut care sa fie numit in fruntea partidului in locul Bocului numit de Basescu pentru ca zicea DA !!!!
  PDL are 1 singura sansa: sa se curete de toate tinichelele si sa reuseasca sa-l aduca pe MRU in fruntea partidului !!
  Ma uit la Nicusor Dan care fara nici o structura de partid a reusit o adevarata performanta la Bucuresti, pentru ca oamenii de valoare(dreapta romaneasca educata din Bucuresti!) au recunoscut si au votat VALOAREA lui !!!
  Azi PDL NU are asa ceva, este o adunatura de politruci, ce mi-e PDL, ce mi-e PSD.....
  Nu-i vad deloc bine, cel putin la viitoarele alegeri, desi ma indoiesc de performantele guvernarii USL...
  Repet, NU a castigat USL, a pierdut PDL la recentele alegeri.... dar nu cred ca pot recupera asta...la ce incompetenta si clientelism e-n PDL azi nu au nici o sansa... iar o eventuala reconstructie cu MRU in frunte va dura....
  • +3 (5 voturi)    
   greu de scos mortu la mal (Vineri, 15 iunie 2012, 0:21)

   misu [anonim] i-a raspuns lui costica

   pe mru nu-l vrea nici dracul.. nu te porti arogant cu poporul.. cat de destept ai fi.. ori e prea destept si atunci nu are ce cauta in politica, ori e prea destept si iar nu are ce cauta in politica.. daca il pune sef in pdl, e sinucidere pdl. si mai sunt multi ce trebuie maturati.. au fost judete 80% portocalii, dar unul ca popescu a facut jaf, bataie de joc si praf in judet. popescu e unul care crede ca politica de drapta e sa faca totul la drapta in buzunarele lui. 8 ani de zile. a furat tot ce a putut si el si tac-su. uite asa duci un partid de rapa. candidatura si functie platita si apoi stoarcerea cetatenilor. ca pe timpul fanariotilor. asa ne-a vandut pdl.
 • +2 (10 voturi)    
  Bravo BOC si PDL (Joi, 14 iunie 2012, 21:58)

  matei [anonim]

  Bravo Boc, Bravo PDL.

  O lectie de democrarie data PSD-ului; astia nu au avut niciodata curajul unei reforme, nu stiu ce-i aceea responsabilitate, bun simt, sau acel pas inapoi cand este necesar.
 • +3 (3 voturi)    
  Voinescu presedinte PDL (Joi, 14 iunie 2012, 22:04)

  vlad [anonim]

  Cred ca cel mai potrivit presedinte pt PDL ar fi Sever Voinescu. Monica Macovei si-a facut prea multi dusmani.
 • 0 (6 voturi)    
  Asa, o observatie ... (Joi, 14 iunie 2012, 22:38)

  Eu the first [utilizator]

  ... am io impresia sau acu' dupa alegeri au iesit din toate ungherele postaci USL sa intoxice HN?
  • -1 (1 vot)    
   au satisfactie (Vineri, 15 iunie 2012, 7:46)

   Nae [anonim] i-a raspuns lui Eu the first

   au satisfactia invingatorului. Pe Hotnews s-a discutat in contradictoriu, sustinatori USL sau PDL. Acum dupa alegeri, poate doresc sa li se recunoasca victoria.
 • 0 (6 voturi)    
  chapeau bas + Macovei (Joi, 14 iunie 2012, 23:08)

  tamasz [anonim]

  In ceasul al treisprezecelea liderii PDL redevin onorabil. Recunosterea propriilor greseli e un bun inceput. Este randul d-nei Macovei sa preia conducerea partidului.
 • +3 (5 voturi)    
  Sa-i punem o cataplasma partidului (Joi, 14 iunie 2012, 23:56)

  Clop [utilizator]

  14:17 Ioan Oltean: Sunt de acord cu orice decizie care va face bine partidului.

  In cadrul oricarui partid din lume, trebuie depasit acest gen de mentalitate. Punct!
  Este o declaratie de toata jena. Omul cu partidul ramane mereu omul cu partidul.
 • +1 (5 voturi)    
  Asa (Vineri, 15 iunie 2012, 4:28)

  Emil [anonim]

  Intarata-i drace :)
 • +1 (1 vot)    
  Sa vedeti ... (Vineri, 15 iunie 2012, 6:45)

  dumitru [anonim]

  ...cit rahat va iesi la iveala la Conventia Nationala!!Sper ca Prigoana va avea vidanjele pregatite!
 • -1 (3 voturi)    
  "sfarsitul unei mari minciuni" !!!! (Vineri, 15 iunie 2012, 8:12)

  vio [anonim]

  "Un adevăr rostit cu voce tare
  CTP despre demisiile din PDL: Este sfârşitul unei mari minciuni !

  Cristian Tudor Popescu spune că liderii demisionari ai PDL au ajuns atât de sus doar datorită lui Traian Băsescu, astfel că plecarea lor din funcţii este "sfârşitul celei mai mari minciuni politici post-decembriste, în ceea ce priveşte valoarea unor politicieni".

  Situaţia din PDL, partid a cărui conducere a demisionat în bloc, este privită critic de Cristian Tudor Popescu care îi priveşte pe liderii demisionari ca fiind produsul exclusiv al lui Traian Băsescu şi mai puţin ca pe nişte lideri politici reali, de rang înalt.

  CTP a comentat ultimele evenimente în emisiunea Ultima Oră, de la RomâniaTV. "Nu cred că există vreun învingător la PDL, după cele întâmplate joi seara. Ce s-a întâmplat în această seară a fost sfârşitul unei mari minciuni, cea mai mare minciună politică post-decembristă, în ceea ce priveşte valoarea unor politicieni.

  Toţi aceşti domni şi doamne care şi-au depus mandatul n-ar fi ajuns niciodată ceea ce au ajuns fără Traian Băsescu. V-o imaginaţi pe Roberta Anastase ajungând preşedinta Camerei Deputaţilor prin meritele sale? Prin valoarea ei ca politician? Prin idei şi programe lansate? Sau pe doamna Udrea ajungând super-ministreasă şi şefă la organizaţia PDL Bucureşti? Sau domnul Boc, ajungând mai mult decât primar la Cluj? Sau individul acela cu broscoiul ajungând secretar general al partidului? Toate aceste personaje sunt create în siajul, în umbra lui Traian Băsescu."

  http://www.cotidianul.ro/ctp-despre-demisiile-din-pdl-este-sfarsitul-unei-mari-minciuni-186010/
  • +1 (1 vot)    
   Corect (Vineri, 15 iunie 2012, 11:24)

   JustinCase [utilizator] i-a raspuns lui vio

   Corect! Adevarul insa doare cand esti o nulitate pedelista.
   Ce ridicol este Basexu` cand se-ngrijoreaza el subit de soarta democratiei in Romania, amnezic fiind de faptul ca el centra, el dadea cu capul cand avea ocazia, iar Parlamentul era doar o adunatura de niste nimeni fara importanta in fata dictatelor pretioase ale "tatucului" sasiu si chel.
 • 0 (2 voturi)    
  Bravo PDL (Vineri, 15 iunie 2012, 8:31)

  Viorica Alexandru [utilizator]

  pregatiti-va pentru o opozitie puternica.
  Aveti ce spune si ce oferi.
  • +1 (1 vot)    
   imi si imaginez ce opozitie va face Elena Udrea .. (Vineri, 15 iunie 2012, 9:20)

   costica [anonim] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

   Daca mai intra in Parlament...ma indoiesc eu ca o vor mai pune PDListii in fruntea listei....
   Cu cine sa mai faca opozitie PDL, cand ei intre ei s-au balacarit si si-au reprosat ceea ce pana acum am citit mereu in mass-media?!
   Acum le-au recunoscut practic chiar ei !
   Ii mai vezi facand opozitie dupa ce ajunsera in gura lumii adevarurile din spatele imaginii "imaculate" a PDL??!!!
   Nici o sansa, te rog sa retii... recunosc ca asta nu e bine deloc pentru Romania(am spus ca PDL a pierdut, d-aia a castigat USL alegerile, altfel USL nu are nici un merit ca le-a castigat!!), dar PDL trebuia sa plateasca pentru toate cele....
   Vezi ce spune Sever Voinescu in interviul din Romania libera despre incompetenta promovata de portocalii fara scrupule....asta i-a ingropat....

   http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/principala-greseala-a-pdl-am-cautat-prea-mult-obedienta-si-nu-competenta-263849.html
  • -1 (3 voturi)    
   Aveti ce spune si ce oferi? Un Boc cu motz ? (Vineri, 15 iunie 2012, 9:48)

   Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

   Aveti ce spune si ce oferi? Un Boc cu motz ?

   si pe deasupra cu crema de M'Udrea ?

   Hai sa fim seriosi ... luzarii din Modrogan ...

   Eu mai bine ma uit la:

   http://www.trilulilu.ro/canal/luzarii

   caci sunt mai dragutzi decat Boc, Bleaga, M'Udrea si Pomberta Afranase ...

   "Patria si Dreptul Meu!"
   .
 • +2 (2 voturi)    
  reconstructie cu falca si pinalti? (Vineri, 15 iunie 2012, 9:24)

  diana [anonim]

  E o gluma? Si Blaga e o gluma, dar falca si pinalti?
  Ce dreapta e asta? Dreapta "familiei"?
  Daca asa se gandeste ACOLO, PDL e o cauza pierduta.

  Oamenii astia chiar nu inteleg ca au pierdut alegerile fiindca nu mai reprezinta demult o alternativa la PSD, ci doar o copie fidela acestuia?
 • -1 (1 vot)    
  ups! (Vineri, 15 iunie 2012, 9:40)

  skyradio [anonim]

  am nimerit si de data asta!
  pina duminica MRU este membru PDL!
  restul se stie deja. si sunt sanse foarte mari la alegerile din toamna
 • +1 (1 vot)    
  Interesant... (Vineri, 15 iunie 2012, 10:23)

  George [anonim]

  Interesanta informatia data de D-na Udrea legata de amantele pe care unii PDL-isi ar fi rugat-o sa le puna in functii. Corect ar fi sa dea numele exacte. Asa stim doar de unu' care si-a pus amanta sefa cancelariei prezidentiale, apoi ministru , apoi sefa la PDL Buc....
 • +2 (2 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 15 iunie 2012, 11:17)

  Erasm [anonim]

 • 0 (0 voturi)    
  PDL va reveni (Sâmbătă, 16 iunie 2012, 19:23)

  Irist [utilizator]

  Si eu am fost suparat pe Boc si pe PDL. Dar cand vad ce face acum Ponta cu oamenii de cultura fara partid (vezi Dobrincu, ICR) imi pare rau de ce-am votat. Recunosc - am fost un prost (dar m-am desteptat)!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by