Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat marti ca Liviu Dragnea "a consumat mai mult decat trebuia sarbatorind alegerile", intrebata cum comenteaza afirmatiile secretarului general al PSD facute cu o zi in urma.

Roberta AnastaseFoto: Agerpres

Liviu Dragnea a solicitat luni interventia Politiei Romane si a autoritatilor abilitate la Ploiesti, unde "Roberta Anastase, impreuna cu reprezentanti ai SPP, au blocat procesul de numarare a voturilor din patru sectii de votare".

"Cum sa fiu in sectii ? Aveti o tema? Nu exista acuzatii, exista aberatii. A consumat mai mult decat trebuia sarbatorind alegerile", a fost reactia Robertei Anastase, cand ziaristii au intrebat-o pe holurile Palatului Parlamentului ce raspunde la acuzatiile formulate de Liviu Dragnea.

"Intr-adevar am baut foarte multa apa si in ziua alegerilor, si in noaptea alegerilor, pentru ca am avut 40 si ceva de ore de nesomn", a reactionat Liviu Dragnea, la Romania TV.

El a precizat ca declaratiile Robertei Anastase sunt degradante pentru un presedinte al Camerei Deputatilor si pentru o femeie si "denota o disperare pe fond".

"Nu reusesc sa inteleaga ca au pierdut la Ploiesti, sunt disperati si incearca sa faca inclusiv un miting" in incercarea de a presa biroul electoral sa renumere voturile, a sustinut Liviu Dragnea.

Intrebat daca o va actiona in judecata pe presedinta Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a raspuns: "Nici macar atat nu merita Roberta Anastase".

El a precizat insa ca "trebuie sa mergem mai departe cu procedura de schimbare a Robertei Anastase".