Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori, sambata, implinirea varstei de 82 de ani, el urmand sa isi petreaza ziua acasa, alaturi de familie, iar seara va participa la un concert organizat de catre Fundatia Clubul de la Bucuresti, la Ateneul roman. Surse din anturajul fostului sef de stat au precizat, vineri, pentru Mediafax, ca Ion Iliescu va sta, pe parcursul diminetii si dupa-amiezii de sambata, acasa, alaturi de familie, iar incepand cu ora 18:00 participa la concertul de la Ateneu.

Potrivit acelorasi surse, la concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni, accesul facandu-se pe baza de invitatie.

La spectacolul de la Ateneul roman, Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, va interpreta lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Aram Haciaturian, Serghei Rachmaninov.

In urma cu un an, Ion Iliescu si-a sarbatorit cei 81 de ani alaturi de membrii organizatiei PSD Bucuresti, fiind aplaudat si ovationat la scena deschisa de aproape o mie de social-democrati veniti la petrecerea organizata de Marian Vanghelie la un hotel de patru stele din Bucuresti.