My Parents Open Carry este o noua carte pentru copii pentru "parintii care detin arme si le este greu sa explice de ce". Potrivit descrierii de pe Amazon, familia Strong (personajele principale ale cartii), intra in randul numarului mare de familii care sustin drepturile oferite de Al Doilea Amendament, prin aducerea armelor in prim-plan, scrie The Independent.

Carte pro-arme pentru copiiFoto: My parents open carry

Autorii, Brian Jeffs si Nathan Nephew, care sunt membri ai clubului pro-arme Michigan Open Carry, au explicat ca motivul principal pentru care s-au hotarat sa scrie cartea este ca au cautat carti pentru copii, care sa sustina armele, si nu au gasit niciuna.

"My Parents Open Carry" este "scrisa in speranta de a oferi o prezentare generala a dreptului de a pastra si a purta arme, precum si practica comuna de a detine un pistol. Ne este teama ca cei mici sunt crescuti cu o vedere partinitoare asupra Constitutiei noastre si mai ales asupra celui de-al doilea amendament", au declarat autorii, potrivit The Guardian.

"Scopul nostru a fost sa oferim o carte de familie care reflecta punctele de vedere ale majoritatii americanilor. De exemplu ca autoapararea este un drept natural de baza si ca armele de foc ofera cea mai eficienta aparare", au adaugat acestia, punctand ca "cei mai multi copii nu sunt speriati de arme, acesta fiind un alt argument pe care cartea incearca sa il aduca".