Utilizatorii de internet din Rusia s-au intrecut, in ultimele zile, in sugestii de nume pentru puiul de ciobanesc bulgar primit sambata trecuta, in dar, de Vladimir Putin de la omologul sau bulgar, Boiko Borisov, scrie Novinite.com. Gazprom, T-Rex, Medved (urs, in limba rusa - n.red.), Felix (dupa Felix Dzerzhinsky), Rotschild, Nanotechnology sau Sunny Beach (numele unei statiuni bulgaresti).

Putin, Borisov si "cadoul"Foto: Reuters

Botezat initial Yorgo in Bulgaria, catelul ar urma sa primeasca un alt nume, de la noul sau stapan.

Premierul rus Vladimir Putin a fost incantat de cadoul primit, sambata, de la omologul sau bulgar Boiko Borisov - un pui de ciobanesc, pe care seful Guvernului de la Moscova nu l-a lasat din brate si l-a sarutat de mai multe ori, la finalul unei conferinte de presa sustinute la Sofia.

"Catelul este un cadou pentru Vladimir Putin, sper ca aceasta rasa specific bulgareasca il va bucura", a explicat Boiko Borisov, cunoscut ca un mare iubitor al cainilor. Oficialul de la Sofia si-a exprimat convingerea ca politicienii ar trebui sa fie asemenea cainilor ciobanesti - rasa sa preferata: "cinstiti, puternici, lupta impotriva pradatorilor si sunt foarte buni paznici".

Premierul rus Vladimir Putin s-a aflat intr-o vizita oficiala la Sofia la sfarsitul saptamanii trecute, vizita dedicata semnarii acordului privind South Stream.