Ambasadorul britanic la Bucuresti, Martin Harris, povesteste, intr-o postare pe blog, ca cel mai mare diplomat al tuturor timpurilor este Cupidon: "Cine este cel mai mare diplomat din toate timpurile? Metternich - autorul Congresului de la Viena? Titulescu, inginerul "Antanta"? Sau poate Kissinger, care l-a dus pe Nixon in China? Nu. Cel mai mare diplomat din toate timpurile este Cupidon..." Relatarea este prilejuita de nunta unor prieteni: un cuplu romano-britanic.

"Acest ingeras obraznic a realizat pentru relatiile internationale mai mult decat toate serviciile diplomatice ale lumii puse la un loc... Si week-endul trecut am zburat la Londra pentru a-i admira din nou opera", scrie Martin Harris in postarea intitulata "Romania -Britain: Let's get married!".

"Un coleg din Ministerul de Externe s-a casatorit cu o adorabila mireasa din Piatra Neamt. Acest cuplu european a fost realizat la Bruxelles, unde ea era la lucru, dar a contribuit si o bursa care a dus-o pe ea in Marea Britanie, la studii", povesteste Martin Harris.

"Si asa ne-au adunat, un grup de prieteni britanici si romani si persoane din familie, pentru a asista familia la aceasta uniune romano-britanica, reprezentata de un cuplu fericit. Nunta a fost intr-un cadru foarte "englezesc" - o frumoasa biserica veche dintr-un sat linistit din Northamptonshire. Dar vinul servit la mese a fost de la Cotnari iar muzica pe care s-a dansat a fost romaneasca si petrecerea s-a prelungit pana tarziu in noapte", descrie ambasadorul petrecerea la care a asistat.