Toreadorul spaniol Julio Aparicio a fost ranit grav in timpul unei coride desfasurate la Madrid, dupa ce taurul cu care se lupta i-a strapuns gatul cu unul dintre coarne, relateaza The Telegraph.

Taurul de aproape jumatate de tona l-a surprins pe toreador intr-un moment de neatentie, cand acesta s-a impiedicat si a cazut la pamant, napustindu-se violent asupra sa. Barbatul a fost lovit in plina figura, unul dintre coarnele animalului strapungandu-i gatul si iesind prin gura.

In ajutorul toreadorului au sarit imediat colegii sai, care au distras atentia taurului si l-au scos pe Aparicio din arena. El a fost transportat de urgenta la spital, unde timp de sase ore a suferit mai multe interventii chirurgicale, medicii incercand sa-i reconstruiasca gatul, maxilarul, limba si cerul gurii. Potrivit acestora, operatiile au decurs fara complicatii, iar starea pacientului e stabila.

Julio Aparicio, in varsta de 41 de ani, face parte dintr-o celebra familie de toreadori spanioli - tatal sau fiind de asemenea matador - si era unul dintre favoritii festivalului San Isidro, ce are loc in fiecare an, in luna mai, la Madrid.

Atentie, imagini socante!