Imaginile candidatilor la alegerile din SUA - Sarah Palin, Barack Obama, John McCain si Joe Biden - au fost folosite pentru a realiza papusi "Cabbage Patch Kids". Papusile au fost puse in vanzare pe eBay, iar banii obtinuti vor fi folositi in scopuri caritabile, arata The Telegraph.

Papusa Sarah Palin a atras cel mai mult atentia, deoarece poarta un costum rosu, pantofi cu toc si binecunoscutii ochelari fara rame. Palin a fost criticata recent pentru cheltuielile de 150.000 de dolari pe care le-a facut pentru haine si farduri.

La o singura iesire la cumparaturi in Minneapolis, Palin a cheltuit, in luna septembrie, 84.500 de dolari. A fost criticata apoi pentru faptul ca a incalcat regulile campaniei electorale, folosind fondurile alocate in scopuri personale.

"Aceste patru persoane ni s-au parut cele mai potrivite pentru a deveni niste papusi Cabbage Patch Kids cu adevarat unice", a declarat un reprezentant al companiei Jakks Pacific, care fabrica papusile. "Nu sunt singurele personalitati dupa care au fost facute astfel de papusi, printre acestea se mai numara si Elvis, Donald Trump sau Oprah Winfrey", a mai declarat acesta.

Toate fondurile obtinute din vanzarea papusilor vor fi investite in cadouri de Craciun pentru copiii saraci.