Jamie Dimon, director executiv al JPMorgan Chase & Co (banca americana si una dintre cele mai vechi institutii financiare din lume), a sustinut miercuri ca se asteapta ca SUA sa aiba un nou presedinte in 2021, sfatuindu-i pe democrati "sa propuna un candidat rezonabil sau...Trump va castiga din nou", scrie Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrebat, la dejunul organizat de The Economic Club of Chicago, cati ani isi va pastra presedintele Donald Trump pozitia, Dimon a afirmat- "Daca ar trebui sa pariez, as spune ca trei si jumatate. Dar democratii trebuie sa propuna un candidat rezonabil...sau Trump va castiga din nou".

Dimon, care s-a declarat in trecut "aproape" democrat, a mers la Washington mult mai des de cand a fost ales Trump, in noiembrie 2016, pentru a face lobby cu parlamentarii pe probleme de business si economie, incluzand schimbarile in taxe, politici de imigrare si finante.

De-a lungul timpului, acesta si-a expus parerile cu privire la mai multe tipuri de probleme, de la politica climatica a Americii si sistemul fiscal la discriminarea persoanelor de culoare la locul de munca