Doi adolescenti sirieni de 14 si 16 ani au fost arestati dupa un atac cu cutit care a curmat vineri viata unui irakian la Wuppertal, vestul Germaniei, au anuntat sambata autoritatile, care exclud orice motivatie terorista, scrie Agerpres.

Politia si Parchetul din acest oras industrial din vestul Germaniei au precizat ca sunt inca in cautarea altor doi barbati de 23 si 29 de ani, avand legatura cu aceasta crima.

Cei doi adolescenti arestati au ajuns in Germania in urma cu un an si sunt deja cunoscuti de politie, subliniaza agentia de presa DPA.

In timpul unei incaierari dintr-un mic magazin de langa gara, un barbat de 31 de ani a fost ucis cu lovituri de cutit, in timp ce fratele lui de 25 de ani a fost grav ranit, vineri dupa-amiaza. Cele doua victime sunt originare din Irak, iar tanarul ranit este acum in afara oricarui pericol.

Potrivit primelor interogatorii, agresorii si victimele se cunosteau. "In stadiul actual al anchetei, motivatia terorista poate fi exclusa", se spune intr-un comunicat al Politiei si Parchetului.