Reprezentantii Kremlinului nu sunt "dezamagiti" de modul in care s-au dezvoltat relatiile bilaterale dintre Washington si Moscova dupa investirea presedintelui Donald Trump la Casa Alba. De asemenea, evaluarea relatiilor dintre cele doua tari se va poate face doar dupa intalnirea mult asteptata dintre Trump si Putin, transmite Reuters.

"Nu am purtat pana acum doar ochelari roz, nu am avut niciodata iluzii, asa ca nu exista niciun motiv pentru care sa fim dezamagiti", a declarat purtatorul de cuvant de la Kremlin, Dimitri Peskov, potrivit News.ro.

Peskov a subliniat ca nu a existat pana in acest moment un contact substantial intre liderii celor doua tari, care sa permita evaluarea relatiilor viitoare dintre Moscova si Washington.

"Probabil doar dupa ce vor discuta va fi clar unde exista in continuare diferente considerabile de perspectiva si unde putem sa descoperim anumite zone de cooperare", a precizat purtatorul de cuvant de la Kremlin.

Serghei Lavrov si Rex Tillerson au discutat petru prima data, in urma cu doar o zi, la summitul G20 din Bonn. Insa, cei doi diplomati nu au reusit sa stabileasca detaliile pentru o eventuala intalnire dintre Trump si Putin.

Presedintele Donald Trump s-a aratat inca din campanie deschis cu privire la imbunatatirea considerabila a relatiilor bilaterale dintre Rusia si Statele Unite.