Filmul românesc Bună ! Ce faci? in regia lui Alexandru Maftei va fi prezentat in competitia Festivalului de Film de la Bruxelles ce va avea loc intre 22 si 29 iunie. Festivalul programează 50 de filme în cele 6 secţiuni oficiale. A noua ediţie marcheză debutul colaborării între Flagey şi Palatul de Arte Frumoase (BOZAR) şi va aduce pe scena ambelor instituţii culturale belgiene mari actori, regizori şi producători europeni.

Buna ! Ce faci?, regia Alexandru MafteiFoto: ICR

Bună ! Ce faci? a avut premiera în România în martie şi este povestea unei căsnicii de 20 de ani între Gabriel şi Gabriela, care nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Să fie asta tot ce viaţa le mai poate oferi? După ce îşi petrec cîteva nopţi comunicînd pe internet cu un necunoscut, amîndoi se îndrăgostesc - fără să ştie că de fapt s-au găsit tot unul pe celălalt.

Filmul, cel de-al doilea lungmetraj al lui Alexandru Maftei, le are pe toate: umor, emoţie, sex, un subiect la modă şi familiar (întâlnirile pe internet), dar şi un final imprevizibil care îl catapultează extrem de departe de seria filmelor cu reţetă, atât de obişnuite la Hollywood.

Publicul bruxellez dar şi cel international, specific capitalei Europei, va putea urmări acest film duminică 26 iunie la Flagey, în prezenţa regizorului Alexandru Maftei, informeaza ICR.