Cantaretul Madalin Dragan, component al trupei Codu Penal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata joi de catre magistratii Judecatoriei din Ploiesti, la cateva ore dupa ce rapperul a provocat un accident rutier in urma caruia o femeie insarcinata si-a pierdut viata, anunta Agerpres. Politistii au stabilit ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 2 la mie in momentul producerii accidentului. El este cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General remis vineri Agerpres, rapperul Shobby, aflat, joi, la volanul unui autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (2,00 gr. alcool in sange), a patruns pe contrasens, pe podul care face legatura dintre Gara de Sud Ploiesti si iesirea catre Bucuresti, intrand in coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 33 de ani.

Impactul s-a soldat cu decesul victimei, care era insarcinata in luna a cincea. In accident a mai fost ranita o alta femeie, aflata in autoturism pe locul din dreapta victimei, care a suferit numeroase contuzii.

Cercetarile au relevat faptul ca rapperul, imediat dupa producerea accidentului, a incercat sa paraseasca locul faptei fara a se interesa daca exista victime si care este starea acestora, fiind oprit de un martor, la o distanta de aproximativ 40 de metri.