(P) In avanpremiera conferintei de la Bucuresti, Robin Sharma dezvaluie cum si-a ales CEO-ul pentru propria firma: "Eu cred ca un mare talent determina o mare companie. Si cu cit mai mare visul, cu atit mai importanta este echipa. Astfel, in selectarea CEO-ului nostru, am cautat pe cineva de clasa mondiala. Si l-am gasit."

Conferinta Robin SharmaFoto: Finmedia

Evenimentul, organizat de Finmedia, avand ca partener compania Coface, sponsori CMU si Cocor Spa, si cu sustinerea Cariere, va avea loc in data de 29 septembrie 2010 la Hotel J.W.Marriott, Bucuresti.

  • Interviu pentru conferinta de la Bucuresti*

What (kind of) public does Robin Sharma want to have at his meeting in Romania, at the 29-th of September?

Robin Sharma: I'm hoping to see an audience of people who are open and ready to learn what the world's best companies do to be so successful and what the world's best people do to get their exceptional results. This will be a very special event that will help people make quantum leaps in the way they work and the way they live. For many, it will be a life-changing experience. And I must say, I'm so excited to visit Bucharest!

Cum isi doreste Robin Sharma sa arate publicul din Romania, in sala unde va conferentia la 29 septembrie?

Robin Sharma: Am speranta de a intilni oameni care sunt deschisi si gata sa afle ce fac cele mai bune companii din lume ca sa aiba atat de mare succes si, de asemenea, ce fac cei mai de succes oameni pentru a obtine rezultate exceptionale. Acesta va fi un eveniment special care va ajuta participantii sa faca salturi seminificative in felul lor de a lucra si a trai. Pentru multi, va fi o experienta ce va cere o schimbare ulterioara. In plus, trebuie sa adaug ca sunt foarte nerabdator sa vizitez Bucurestiul!

How did Robin Sharma choose his CEO for Sharma Leadership International?

Robin Sharma: I believe that what makes a great company is great talent. And the bigger the dream, the more essential the team. So in selecting our CEO, I looked for someone who was nothing less than world-class. And we found him. Someone who executes with speed and excellence, someone who works well as a team player, someone who has impeccable ethics. And someone who is fun to work with. After all, the team that plays together, stays together.

Cum si-a ales Robin Sharma CEO-ul de la Sharma Leadership International?

Robin Sharma: Eu cred ca un mare talent determina o mare companie. Si cu cit mai mare visul, cu atit mai importanta este echipa. Astfel, in selectarea CEO-ului nostru, am cautat pe cineva de clasa mondiala. Si l-am gasit. Cineva care executa cu viteza si excelenta, cineva care lucreaza bine in echipa, cineva care are un comportament etic impecabil. Si mai ales cineva cu care este placut sa lucrezi. Ca si concluzie, echipa care lucreaza impreuna, ramine si unita.

How you can be sure you are able to control yourself in difficult moments?

Robin Sharma: The best leaders know themselves very well and understand how they behave in difficult circumstances. And with that awareness, they can manage themselves so that in hard times, they perform with excellence, focus and grace. And real leaders know that hard times are actually superb opportunities to grow even better.

Cum poti fi sigur ca reusesti sa te controlezi in momentele dificile?

Robin Sharma: Cei mai buni lideri se cunosc foarte bine si inteleg cum sa se comporte in situatii dificile. Astfel, constientizand, ei se pot coordona in circumstante neprevazute, activand cu excelenta, focus si intelepciune. Adevaratii lideri stiu ca situatiile dificile sunt oportunitati minunate de a se dezvolta.

What kind of benefits the people can expect at the end of your meeting in Bucharest?

Robin Sharma: Attendees will learn:

- how to become a superstar at work

- what the best companies in the world are doing to be great

- how to get more done in less time and become more focused

- specific tools to build a great team

- how to lead-even with no title

- how to maintain a winner's mindset in hard times

- the rules of innovation

- how to dramatically improve your personal life

La ce castig se pot astepta cei prezenti in sala la intilnirea cu dumneavoastra?

Robin Sharma: Participantii vor invata:

- cum sa devina un superstar la locul de munca

- ce fac cele mai mari companii din lume sa devina cele mai bune

- cum sa realizezi cat mai multe intr-un timp scurt si cum sa fii focusat

- instrumente specifice pentru a construi o echipa excelenta

- cum sa conduci chiar si fara o functie anume

- cum sa-ti pastrezi o mentalitate de cistigator, chiar si in vremuri grele

- regulile inovatiei

- cum sa-ti imbunatatesti simtitor viata personala

* Intrebarile au fost adresate de catre dl. Mihai Galateanu, Senior Editor Publicatiile Finmedia.

Robin Sharma este cotat ca unul dintre cei mai populari lideri de conferinte si vorbitori pe teme de leadership si dezvoltare personala, iar prezentarile sale sunt inspirationale, pline de idei, bogate in tactici din lumea reala. In cadrul acestui seminar de leadership Sharma va prezenta solutii, tehnici si strategii manageriale, pe care oricine le poate aplica pentru o dezvoltare personala si profesionala de succes.

Atat companiile cat si persoanele fizice interesate sa participe la eveniment pot opta pentru unul dintre pachetele: General, Executive si VIP, cu preturile 244 euro, 332 euro si respectiv 496 euro fara TVA.

Seminarul va reuni membrii echipelor de top si middle management ale organizatiilor din Romania, expati, profesionisti aspiranti, si pe toti cei care sunt preocupati de dezvoltarea personala si profesionala. In acest moment mai sunt disponibile aprox 50 locuri din cele 600 puse in vinzare.