Circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara, duminica la pranz, cu dificultate in zona statiunilor prahovene Azuga si Busteni, autovehiculele circuland bara la bara, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Pentru evitarea aglomeratiei, politistii rutieri recomanda conducatorilor auto care intentioneaza sa revina de la munte in Capitala sa circule din municipiul Brasov pe DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

De asemenea, soferii sunt sfatuiti sa circule prudent, tinand cont ca in zona respectiva, dar si in numeroase alte locuri, ploua.

Circulatie ingreunata si in statiunea Eforie Nord

Centrul Centrul Infotrafic anunta ca traficul rutier este de asemenea ingreunat pe DN39, in judetul Constanta, in zona statiunii Eforie Nord, autovehiculele circuland bara la bara.

Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto care intentioneaza sa revina din sudul litoralului in Capitala sa foloseasca ruta ocolitoare Mangalia - DJ 391 Albesti - Negru Voda - DJ 392 - Chirnogeni - Sipote - Adamclisi - DN3 Ion Corvin - DJ 223 Rasova - Cernavoda.