Centrul Infotrafic al Politiei Romanerecomanda soferilor sa evite zona din apropierea Palatului Parlamentului, unde sindicalistii protesteaza pana la ora 16.00, si sa foloseasca doua rute ocolitoare.

Din directia cartierului Rahova, soferii pot merge pe Calea Rahovei - Bulevardul George Cosbuc - Bulevardul Regina Maria - Piata Unirii.

Dinspre cartierul Drumul Taberei-Ghencea, conducatorii auto sunt sfatuiti sa aleaga ruta Calea 13 Septembrie - Soseaua Panduri - Bulevardul Eroilor - Splaiul Independentei - Piata Unirii.

"Pentru evitarea evenimentelor rutiere, conducatorii auto care vor circula in zona din imediata apropiere a Palatului Parlamentului trebuie sa respecte urmatoarele recomandari: sa reduca viteza, sa circule cu atentie atunci cand trec pe langa grupurile de participanti la miting si sa tina seama de semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544, precizeaza Centrul Infotrafic.

Sindicalistii care s-au adunat marti in fata Palatului Parlamentului au blocat Bulevardul Izvor, dupa un incident in care a fost arsa o fotografie cu presedintele Traian Basescu. Cu putin timp in urma protestatarii au blocat si Calea 13 Septembrie.