Primarul comunei gorjene Slivilesti, Sorin Bucurescu, si consilierul local Lucian Lambu au fost implicati intr-un scandal dupa o sedinta de consiliu care a inceput la ora 23.00, pe motiv ca la acea ora este racoare, relateaza Agerpres.

Simulare ca la fotbalFoto: Captura Youtube.com

Potrivit lui Lambu, motivul pentru care primarul Sorin Bucurescu a convocat sedinta la acea ora a fost acela de a nu se analiza solicitarea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia de limitare a traficului pe drumul din localitatea Miculesti. Bucurescu este suspectat ca ar avea legaturi cu cele trei microcariere din zona, la care masinile de peste 12 tone transporta carbune pe drumul reparat de SNLO.

Pentru ca nu au reusit sa ajunga la o intelegere, discutarea solicitarii SNLO a fost amanata pentru o alta data. Lambu i-a dat lui Bucurescu o palma peste cap, iar primarul a cazut pe podea si a inceput sa se planga de durere, prefacandu-se ca a fost lovit cu putere.

Cei doi nu se afla la prima altercatie. Anul trecut, in septembrie, Lambu l-a impins pe Bucurescu, iar acesta s-a lovit cu capul de balustrada, pierzandu-si cunostinta pentru cateva minute.