Vremea va ramane general frumoasa si in acest weekend, cu cer variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, potrivit ANM. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. In alte zone ale tarii, precum Moldova, toamna incepe sa-si intre in drepturi, temperaturile scazand brusc sambata cu cateva grade pana in jurul valorilor de 14-17 grade.

Banatul va cunoaste cea mai ridicata temperatura in aceasta perioada (maxime de pana la 26 de grade). In Oltenia, Dobrogea sau Muntenia vreme va fi in general frumoasa, cu cer variabil se vor inregistra maxime de pana la 24 de grade.

In Moldova, Transilvania si Crisana vreme va fi calda cu temperaturi minime cuprinse intre 7 si 14 grade Celsius si maxime de pana la 17 grade, cer temporar noros, precipitatii pe alocuri si vant slab pana la moderat.

In Bucuresti, cerul va fi partial noros Sambata, maximele atingand 24 de grade, in timp ce Duminica cerul va fi mai mult senin, maximele ajungand pana la 25 de grade.