Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti a hotarat, in premiera in invatamantul bucurestean, desfacerea contractului de munca al unei profesoare de geografie, de la Scoala 162, care a fost reclamata la Politie ca a lovit o eleva in timpul orelor de curs. Profesoara a fost audiata, la mijlocul saptamanii trecute, de politistii de la Sectia 4, dupa ce familia unei eleve din clasa a VIII-a a reclamat ca aceasta le-a agresat fizic fiica, relateaza Mediafax.

Elevii au filmat cu telefonul mobil, in 19 martie, un incident in care profesoara Elena Stan agresa fizic si verbal o eleva. "Din pacate, profesoara a mai fost sanctionata de Consiliul de administratie al unitatii de invatamant cu observatie si atentionare, dupa ce mai multi profesori, parinti si elevi au reclamat-o pentru agresiune verbala", declara directorul unitatii de invatamant.

El a spus insa ca nu stie nimic despre incidentul de miercuri, 19 martie. "Mama elevei care a reclamat agresiunea a venit joi la scoala cu un telefon mobil pe care erau imagini din timpul incidentului. Dupa acest incident a fost declansata o ancheta la nivelul unitatii scolare", sustinea directorul.