Centrul Infotrafic e informeaza ca in judetul Arges, traficul pe DN7 este oprit la km 136+400 de metri, in zona localitatii Draganu. Un autotren a iesit in decor, iar acum se incearca, cu ajutorul unor utilaje, remedierea situatiei. Evenimentul a avut loc in jurul orei 02.00 si nu s-a soldat cu victime.

De asemenea, pe sensul catre Constanta al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, la km 57 (in zona localitatii calarasene Nicolae Balcescu), a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autotren. Se circula pe banda numarul 1.

In judetul Hunedoara, traficul pe DN68A Timisoara - Deva se desfasoara dificil, pe un fir alternativ, in localitatea Lapusnic, dupa ce un tir a pierdut controlul directiei, a parasit carosabilul si a intrat in peretele unei case de pe marginea drumului. Potrivit primelor date, doar soferul vehiculului a suferit leziuni usoare.

Intrucat pe multe artere rutiere importante circulatia se desfasoara in conditii de ploaie (torentiala), politia recomanda soferilor sa circule cu foarte mare atentie, sa foloseasca stergatoarele si sistemele de climatizare-dezaburire, sa nu efectueze depasiri riscante, sa foloseasca luminile de intalnire si pe timpul zilei, pe toate categoriile de sosele si sa reduca semnificativ viteza, pentru a putea preveni producerea accidentelor rutiere.

Infotrafic aminteste si ca, incepand cu data de 23 octombrie 2017, ora 16:00, circulatia rutiera pe DN 67C Transalpina va fi inchisa pentru toate categoriile de autovehicule, intre Ranca si Obarsia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800, ca urmare a avertizarii meteorologice emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Avand in vedere codul portocaliu existent, ce anunta caderi de zapada si viscol, CNAIR a luat decizia inchiderii circulatiei pe acest sector de drum, pana la imbunatatirea conditiilor meteorologice.