Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca il provoaca pe liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, la o dezbatere televizata privind starea natiunii, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Il provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica privind situatia Romaniei astazi, privind distrugerea sistematica a economiei de catre Guvernul PSD si privitor la directia pe care trebuie sa se indrepte Romania. Este momentul ca valul minciunilor pesediste sa fie dat la o parte.

Liviule, daca esti barbat, daca ai curaj, daca nu ti-e rusine de ce ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstita, directa privind starea natiunii, privind directia in care se indreapta Romania.

Faptul ca te ascunzi in spatele latrailor de partid si al pseudo-analistilor care functioneaza ca purtatori de cuvant ai PSD, nu face decat sa induca o ceata suplimentara asupra realitatii economice romanesti", a afirmat Ludovic Orban, la Parlament.

El a mentionat ca "doar o dezbatere fata in fata poate sa permita cu adevarat ca cetatenii sa inteleaga ce se intampla in Romania si cine are dreptate".