O persoana a murit, iar alte 14 au fost ranite, in urma unui accident de circulatie produs duminica in judetul Ialomita, in care au fost implicate mai multe masini, a spus secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, potrivit News.ro. Autoritatile au activat Planul Rosu de interventie. In masini erau 15 persoane, unele fiind incarcerate. Mai multe persoane au fost transportate la spitale din Bucuresti.

Accident rutier IalomitaFoto: IGSU

20:35: Inca cinci persoane ranite in accidentul din Ialomita au fost aduse la Spitalul Floreasca din Bucuresti, de la Spitalul Urziceni. Acestea sunt constiente si urmeaza sa fie supuse unor investigatii.

19: 30: Circulatia rutiera a fost reluata pe DN2(E85) Bucureşti - Buzău, in judetul Ialomita.

17:12: Persoana care a fost preluata de elicopterul SMURD a fost internata la Spitalul Floreasca, o persona la Spitalul Colentina, iar trei la Sf. Pantelimon. Noua persoane au fost internate la Spitalul Urziceni. (Antena 3)

17:02: Cinci persoane au fost transportate la spitale din Bucuresti, dintre care una cu elicopterul SMURD, a declarat secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, la Antena 3. Potrivit acestuia, este posibil ca inca patru persoane, care sunt de Cod galben, sa fie transportate la spitale din Capitala.

Reprezentantul Guvernul a mai spus ca pacientii transferati la Bucuresti sunt pacientii aflati in starea cea mai grava, dar nu poate spune daca este vorba de pericol vital.

16.30:Potrivit secretarului de stat in MAI, Raed Arafat, sunt 14 raniti, iar o persoana a decedat.

Victimele au fost preluate de ambulante, urmand sa fie transportate la mai multe spitale, inclusiv din Capitala. La fata locului a ajuns si un elicopter SMURD, iar personalul medical acorda ingrijiri ranitilor.

Un accident rutier s-a produs, duminica, in judetul Ialomita, la Urziceni, iar din primele informatii, au fost implicate patru autoturisme, iar mai multe persoane sunt incarcerate, au informat reprezentantii IGSU.

ISU Ialomita a activat Planul Rosu de interventie, iar la fata locului au fost alertate doua echipaje de descarcarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si prim-ajutor, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita au precizat, pentru News.ro, ca in accident sunt implicate trei autoturisme si un autovehicul de transport persoane cu noua locuri. In total, in masini se aflau 15 persoane.

Sapte persoane au fost descarcerate, iar doua au fost deja transportate la spitalul din Urziceni.

Elicopterul SMURD a ajuns la fata locului, iar personalul acorda ingrijiri medicale ranitilor.

Potrivit Infotrafic, circulatia pe DN 2 este oprita pe ambele sensuri intre localitatile ialomitene Cosereni si Urziceni.