O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara. Ranitul a fost transportat la spital, iar pompierii incearca sa stinga flacarile, relateaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, mai multe echipaje intervin la o fabrica de vopseluri din Orastie, unde s-a produs un incendiu.

Din primele informatii, o persoana a fost grav ranita si a fost transportata la spital, alte patru persoane fiind intoxicate cu fum.

Deocamdata nu se cunoaste cauza izbucnirii focului, iar pompierii incearca sa localizeze incendiul si sa-l stinga.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) au anuntat ca a existat o explozie urmata de incendiu, iar flacarile au cuprins intreaga hala.

"Interventia este dificila din cauza flacarilor mari, a temperaturilor ridicate din cauza arderii si a degajarilor mari de fum", au transmis reprezentantii IGSU.

Pompierii hunedoreni intervin cu sase autospeciale de stingere, o autospeciala CBRN, un echipaj de prim ajutor SMURD si 4 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judean Hunedoara.

La fata locului a fost solicitat si un elicopter SMURD.