Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe DN1B Buzau - Ploiesti si in care au fost implicate trei autoturisme, scrie News.ro. Politistii au estimat ca in jurul orei 8.30 circulatia rutiera sa revina la normal, dupa ce aceasta a fost blocata, iar ulterior s-a circulat pe o singura banda.

Accidentul a avut loc in localitatea Merei, dupa ce un autoturism Volkswagen in care se aflau doua persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte doua autoturisme care veneau din sens opus. Prima masina lovita a fost acrosata in partea stanga, iar cea de a doua, un autoturism BMW, a fost lovita in plin si aruncata in afara soselei.

In urma impactului, si-au pierdut viata doua persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost ranite, suferind diverse fracturi si traumatisme. Toti cei cinci raniti - doua femei si trei barbati - au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean Buzau.

Persoanele aflate in cele doua masini lovite sunt membrii unei familii din judetul Vrancea, care se intorceau din concediu de la munte.

Pana la ora 7.30, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri pe DN1B Buzau - Ploiesti, la Merei, formandu-se coloane de masini pe o distanta de aproximativ doi kilometri.